Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.06.2016 06:57 | Správy | Domáce správy

Kukučová v base, Bushova ruská milenka si užíva: Fotka, ktorá hovorí za všetko!

Vinná z vraždy! K takému verdiktu dospela porota súdu v Španielsku v prípade Márie Kukučovej (26), ktorú súdili za vraždu britského klenotníka Andyho Busha (†48).

Keďže obhajoba Kukučovej, že strieľala v sebaobrane padla, Slovenka si odsedí 15 a pol roka väzenia. Zatiaľ čo sa rozhodovalo o jej budúcnosti, ruská milenka zavraždeného milionára, ktorá bola tiež na mieste činu, sa z traumy rýchlo otriasla.

Krvavý incident, v ktorom hrá hlavnú úlohu mladá Slovenka, otriasol pred dvoma rokmi nielen celým Slovenskom, ale aj Britániou a Španielskom. Mária Kukučová, ktorá sa živila ako príležitostná modelka, po­dľa obžaloby chladnokrvne zastrelila svojho bývalého priateľa priamo v jeho luxusnej vile. Tragédia sa odohrala dva mesiace po ich rozchode, v čase, keď už britský obchodník s klenotmi randil s mladučkou Ruskou Mariou Korotaevovou (23).

Miesto činu

Kukučová sa zoznámila s boháčom Bushom v čase, keď pracovala v jednom z jeho klenotníctiev v anglickom Bristole. Pracovný vzťah sa rýchlo zmenil na milenecký a ako tvrdí Bushova exmanželka Sam (47), Kukučová jej manžela ukradla! Pár tvorili dva a pol roka a Slovenka si užívala život plný luxusu. Potom však prišiel rozchod a Andrew si našiel za Máriu rýchlo náhradu. Pár mesiacov nato si ho však našla smrť. Podľa obžaloby ho práve Kukučová mala usmrtiť tromi ranami z revolvera.

Otvoriť galériu

Stalo sa tak v skorých ranných hodinách 5. apríla 2014, keď sa Andrew nečakane vrátil spolu so svojou novou milenkou do letného sídla v Estepone na pobreží Costa del Sol. V prepychovej rezidencii sa však v tom čase nachádzala aj jeho bývalá milenka Mária. Podľa jej slov do vily prišla s úmyslom pobaliť si svoje zvyšné veci, ktoré tam po stroskotanom vzťahu ešte zostali. Príchod Andrewa a jeho milenky ju však prekvapil. „Pozerala som sa na televíziu, potom som začula Andyho v záhrade. Nemohla som tomu uveriť a išla som sa hore obliecť,“ vypovedala Mária na súde.

Sebaobrana

 

Situácia sa však dramaticky zvrtla. Andy z Máriinej nečakanej návštevy podľa všetkého nadšený nebol. „Keď prišiel a uvidel ma, povedal svojej priateľke Marii Korotaevovej, nech ide von k autu.“ Korotaeva vo výpovedi uviedla, že nechala exmilencov v súkromí, nech si vydiskutujú, čo majú, a odišla si sadnúť do zaparkovaného auta na záhrade. Medzi Bushom a Kukučovou sa strhla drsná hádka. Slovenka tvrdí, že sa jej boháč vyhrážal smrťou. 

„Začal kričať, mlátiť ma a schmatol ma pevne za ramená. Povedala som mu, že chcem odísť, ale on povedal, že nie. Kričal, že mňa aj moju rodinu zabije,“ bránila sa Kukučová pred súdom a dodala, že na ňu mieril zbraňou. Vilou sa potom ozvali výstrely. Britského milionára zasiahli rany z revolvera značky Amadeo Rossi do ramena a priamo do hlavy. Podľa balistických znalcov vypovedajúcich na súde sa zo zbrane vystrelilo trikrát.

Otvoriť galériu

Dve rany smerovali do hlavy a jedna do ramena. Odborníci povedali, že strieľať s takou istotou môže iba niekto, kto zbraň nedrží v rukách po prvý raz. Kukučová však tvrdí, že o strelných zbraniach nič nevie a na Busha vystrelila náhodne po tom, ako dvojica o zbraň zápasila. Podľa svojich slov si pamätá iba na dve, nie na tri rany. Práve posledná tretia rana však mala byť pre klenotníka smrteľná.

Útek

Mária sa po krvavom incidente vydala na útek. Podľa vyšetrovateľov revolver vložila do ľavej ruky mŕtveho klenotníka, vzala kľúče od jeho Hummera a odišla. „Jeho bývalá vybehla z domu a kričala na mňa, aby som vystúpila z auta. Dokonca mi z neho vyložila aj moje veci. Keď som sa pýtala, kde je Andy, povedala, že na toalete,“ opísala Ruska Korotaeva útek Kukučovej.

Do Španielska po Kukučovú prišiel jej slovenský priateľ Peter a spolu ušli na Slovensko, kde sa Mária dobrovoľne vydala do rúk polície v Novom Meste nad Váhom. Slováci ju pre podozrenie z úmyselného zabitia neskôr vydali španielskej spravodlivosti. Mária na súde vypovedala, že sa dala na útek, pretože sa bála Bushových vyhrážok. Z vily vraj utiekla v domnienke, že klenotník je iba zranený, nie mŕtvy.

Otvoriť galériu

Nový život

Po skončení ostro sledovaného procesu Kukučová čaká na to, aký trest jej sudca za vraždu určí. Môže dostať 10 až 25 rokov za mrežami. Porotu neobmäkčili ani fakty, ktoré hovorili v jej prospech. Napríklad, že strelný prach sa našiel aj na tele Rusky, ktorá pritom tvrdí, že bola v čase streľby mimo vily. Podľa obhajoby je tiež zrejmé, že Bush útočil, pretože jeho odtlačky sa našli na spadnutom televízore, ako keby ho chcel na ňu hodiť.

Sama utrápená Kukučová na záver procesu uviedla: „Ak by som to mohla zmeniť, zmenila by som to. Vy teraz rozhodnete o mojom živote. Predstavte si, čo by ste robili na mojom mieste. Ak by som niečo mohla zmeniť, zmenila by som, že by som sa nebránila, bolo by lepšie, aby som zomrela ja...“ Zatiaľ čo sa Slovenka snažila pred španielskym súdom obhájiť, krásna Korotaeva si užívala s novým milencom.

Hoci iba pred pár týždňami dala na so­ciálnu sieť srdcervúci príspevok o tom, ako jej Andrew neskutočne chýba a ako sa po tragédii musela pozbierať po preplakaných nociach z dna, dnes už je, zdá sa, úplne v poriadku. Na instagrame zavesila fotku, na ktorej leží pri hotelovom bazéne so svojím novým objavom. „Ľudia, mám 23 rokov a nebudem single po zvyšok svojho života iba preto, že nejaká šialená ženská zabila môjho frajera Andyho,“ napísala k fotke. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Kristína Štúriková

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Všimli ste si malé otvory v oknách lietadla? Sú dôležité! Bez nich by nastal na palube veľký problém
(ilustr. foto)
Európska krajina vyzýva občanov, aby z pivníc spravili bunkre: Chystá sa niečo veľké? Nelichotivé slová o Rusku
Šéf americkej diplomacie Antony Blinken.
Šéfa americkej diplomacie čaká návšteva Blízkeho východu: Zvláštne, čo všetko má byť predmetom rokovaní
Emmanuel Macron
Macron má vlastnú vidinu pre európsku obranu: Jadrové zbrane môžeme použiť, keď…
Tornáda v USA za sebou zanechali spúšť.
Foto
Americká Nebraska má za sebou ťažkú noc: Tornádo napáchalo veľké škody! To však nie je všetko…
Cropped detail shot of seismometer printing line
Najviac zaľudnený ostrov na svete zasiahlo silné zemetrasenie: Hrozí príchod smrteľného tsunami?
Ilustračné foto
Neviete sa zbaviť chrápania? 4 jednoduché triky, ktoré vám pomôžu! JEDEN by ste nikdy nečakali
Military combat drone UAV
Jemenským povstalcom sa malo podariť zostreliť americký dron: Aha, čo ponúkli ako dôkaz
Attila Végh a jeho tréner Ilja Škondrič.
Tréner Végha Ilja Škondrič: TAKTO naložil jeho hejterom!
Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!
Ilustračné foto
NAJTEMNEJŠIE ostrovy na svete: Smrtiace kmene alebo cintorín lodí! SEM by ste rozhodne vstúpiť nechceli