Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.05.2016 08:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Haasová smúti za stratou bábätiek: Smútok bude prežívať ešte raz!

Herečka Zuzana Haasová (35) prežila, čo jej nikto na svete nezávidí. V roku 2013 prišla spoločne s partnerom Martinom Kostkom (34) v ôsmom mesiaci tehotenstva o dcérku Karolínku.

Zamilovaná dvojica sa však nevzdala a Zuzka čakala znovu bábätko. Žiaľ, vytúžený Šimonko odišiel rovnako ako Karolínka do neba. Vždy usmievavej herečke sa zrútil svet... Svoje pocity počas najťažšieho obdobia života sa rozhodla opísať v pripravovanej knihe! Haasová sa napriek polenám, ktoré jej hádže osud pod nohy, neuzavrela do seba. Ako sama tvrdí, spoločnosť rodiny, no aj priateľov jej v ťažkých chvíľach veľmi pomáha.

„Nie som v tom sama. Veľa ľudí ma podporuje. Veľa žien mi napísalo a píše, čo všetko zažili. Myslím si, že prvá situácia bola pre mňa ťažšia. Nevedela som, čo so smútkom... Teraz sa snažím veci meniť, snažím sa inak správať, ako keď sa mi to stalo prvýkrát,“ priznala otvorene Novému Času Haasová, ktorá v ôsmom mesiaci tehotenstva prišla o dcérku Karolínku a o tri roky aj o synčeka Šimonka. Slzy, pocit beznádeje, trápenie - to prežívala milujúca mama, keď sa dozvedela, že sa zopakoval takmer rovnaký scenár ako pri prvej tragédii.

Otvoriť galériu

Aj o tom píše v pripravovanej knihe. „Kniha vzniká už päť rokov. Bude to moja autobiografia formou čierneho humoru. Ide o vtipné príbehy, ktoré denne zažívam najmä s cukrovkou. Už 28 rokov s ňou žijem,“ vysvetľuje Haasová, ktorá však venuje kapitoly aj milovanej Karolínke a Šimonkovi. „Určite tam budú aj tieto ťažké situácie. Veľa ľudí zažije rovnaké situácie a veľa ľudí o tom chce dokonca čítať. Chápem to... Ale u mňa nečakajte nič depresívne... Skôr všetko s nadhľadom a omotané čiernym humorom. Pretože inak sa žiť nedá. To je to, prečo to všetko zvládam...“ hovorí bez okolkov Haasová.

Chcú mať bábätko

 

Zmysel života vidí v malých drobcoch, preto by raz chcela s Martinom držať svoje malé zlatíčko. „Veľa sôch padlo, veľa obrazov sa nepodarilo. Ale maliari maľovali ďalej. Prečo by som to neskúsila. Vôbec to nesúvisí s cukrovkou, ktorú mám. Cukrovka ako keby nebola. Dala som tomu všetko, čo sa dalo. Bola som na tom tak dobre ako úplne zdravá žena,“ povedala Zuzka, ktorá má z predošlého vzťahu dcéru Romanku a tá je pre herečku všetkým.

„Deti sú pre mňa zázrak. Romanka je môj zázrak,“ zasmeje sa Zuzka, ktorá sa čoraz častejšie ukazuje v spoločnosti. „Nepomáha byť doma, byť sama a premýšľať. Práca s ľuďmi ma baví práve preto, lebo ich mám rada... Preto mám divadlo Haaf a kapelu The Susie Haas band. Zbožňujem, keď sa ľudia rehocú, rada im robím radosť,“ dodala na záver.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Roman Wasserle

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Dušan Gabáni má na konte niekoľko ocenení.
Foto
Strach o športového moderátora: Populárneho Dušana Gabániho museli oživovať
Muž parkoval na mieste vyhradenom pre ZŤP, odmietol dychovú skúšku
Muž zaparkoval tam, kde nemal: Polícii kládol odpor! Sila, čo o ňom neskôr zistili
Measuring radiation with a modern digital handheld device
Stav radiácie na Slovensku: Takto sme dopadli my, čo iné krajiny Európy?
(ilustračné foto)
Rozruch v Rusku: Plánované útoky? Zásah bezpečnostnej služby
Andrej Danko mal v bratislavskej Dúbravke nehodu.
Polícia zverejnila VIDEO dopravnej nehody Andreja Danka
Ilustračné foto
Zadržali dvoch mužov podozrivých zo špionáže: Sila, ako sa maskovali!
(ilustračné foto)
Mimoriadna dopravná kontrola: Odhalené priestupky a prekvapenie pri dychovej skúške!
Andrej Danko počas upratovania Dúbravky.
AktualizovanéFoto
Danko pri zametaní v Dúbravke ukázal zlomený zub: Polícia sa vyjadrila k zverejneniu kamerových záznamov
(ilustračné foto).
Vodiči, toto vás nepoteší: Uzáverou prejde až osem tunelov! Ide o frekventované úseky
Kráľ Karol bojuje s rakovinou.
ZLÉ správy o zdravotnom stave kráľa Karola: To, čo sa v Británii deje, naznačuje jediné
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj
Zelenskyj sa obáva jadrovej hrozby: Slová o radiačnej katastrofe! Pripomenul Černobyľ
Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 14-ročnej Liliane Sabovej zo Žiliny.
Nevideli ste Lilianu? Po 14-ročnej Žilinčanke pátra polícia! Na tomto mieste ju videli naposledy