Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.02.2016 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Tehotná herečka Haasová prežíva peklo: Psychický teror!

Kto jej chce ublížiť?! Herečka Zuzana Haasová (34) momentálne naoko prežíva najkrajšie obdobie v živote. Po ťažkej rane osudu, keď v júli 2013 prišla o svoju dcérku Karolínku, opäť nosí pod srdcom bábätko.

Radosť z očakávaného prírastku do rodinky jej však poriadne ničia zlomyseľní a krutí ľudia na sociálnej sieti. Tí jej totiž posielajú nenávistné odkazy, ktorými herečku psychicky terorizujú!

Známe tváre šoubiznisu sú nielen obľúbené, ale aj nenávidené. Nenávistné reakcie môžu prerásť do skutočného psychického teroru. Dôkazom je Haasová, ktorej prichádzajú okrem milých správ aj tie poriadne nepríjemné. So svojím partnerom Martinom Kostkom čaká druhé bábätko.

O svoju prvú dcérku, bohužiaľ, v júli 2013 prišli. Ľudia na so­ciálnej sieti však dokážu nepochopiteľne ubližovať a pripomínať jej aj takéto smutné obdobie. „Ďalšie dieťa nebudeš plánovať. Keď ti umrela dcéra, neznamená to, že aj ďalšie porodíš mŕtve. Roky ti utekajú, si silná diabetička. Ja viem, je to veľké riziko otehotnieť, ale porozmýšľaj, lebo už ti neni 20 ani 30,“ napísal jeden z neprajníkov herečke a pokračoval. „Máš skoro 40 a chlap ťa opustí, keď mu nedáš decko, to je normálne, nebude živiť cudzie, toho tučného hudobníka exsakového,“ dodal neznámy človek, ktorý narážal na Haasovej dcéru Romanku, ktorú má z predošlého vzťahu s Romanom Féderom. Herečka neskrýva sklamanie a takéto správy jej počas tehotenstva veľmi strpčujú život.

 

Otvoriť galériu
„Je to smutné. Dotklo sa ma to, ale ja iných ľudí nezmením. Ľudia zabúdajú, že sú oveľa dôležitejšie a podstatnejšie veci v živote. Nikdy neviete, kedy môžete o niekoho prísť, kedy vám niekto vážne ochorie. Namiesto pozitívneho zmýšľania sa ľudia zamestnávajú písaním hnusných správ. Ja sa snažím na ľudí vplývať iba pozitívne a usmievam sa na nich,“ povedala Novému Času ­Haasová.

Podľa psychológa by mala herečka na nejaký čas sociálnu sieť opustiť. „Odporúčal by som jej na istý čas sa z virtuálneho života vytratiť, pretože v momente, ak ju to už obťažuje, ani inú možnosť nemá. Hádam negatívne emócie voči nej opadnú,“ povedal František Skokan. Haasová je však rozhodnutá aj naďalej ostať v kontakte s facebookovými priateľmi. Myslí totiž pozitívne, negatívnych ľudí sa nezľakla, neustúpi a nenechá si ich ­zlomyseľnými výpadmi kaziť radosť z vytúženého bábätka. Poukázaním na túto nepríjemnú skúsenosť chce upozorniť najmä rodičov, ktorých deti sú na sociálnych sieťach, aby svoje ratolesti chránili.

Budúca mamička je zraniteľnejšia

Robert Máthé, psychológ

V prípade herečiek sa napríklad zvykne stávať, že ak hrajú nejakú negatívnu rolu, tak divák to od jej reálnej predstaviteľky neodlišuje, a tak sa k nej aj správa. Ak ide navyše o tehotnú ženu, závisí od sily jej osobnosti, do akej miery si tieto veci pripúšťa. Ale, samozrejme, žena v tomto období je zraniteľnejšia a citlivé povahy to určite raní. Je diskutabilné, či by sa zo sociálnych sietí mala sťahovať. Myslím si, že je to len na jej zvážení, do akej miery sa s danou situáciou vie vyrovnať. Určite existujú aj také nastavenia profilov, aby sa k nej títo ľudia nedostávali.

Ide o psychopatov

František Skokan, psychológ

Tieto písomné odkazy na sociálnej sieti nie sú v poriadku. Nejaká porucha osobnosti odosielateľov sa tam môže objaviť, aj by som povedal, že tam je. Už aká, to ťažko povedať. Každý normálny človek skôr súcití s nešťastím, a nie sa na ňom vyžíva. Objavuje sa tu miera bezcitnosti a je typická pre asociálne osobnosti (psychopatov). Pre tieto osoby je príznačné neschopnosť vcítiť sa do iných a tešiť sa zo šťasťia druhých. U takýchto ľudí sa vyskytuje emočná plochosť.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Roman Wesserle, hum, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Medzi bratmi Harrym a Williamom vládnu napäté vzťahy.
Karol zasadil Harrymu ďalšiu ranu: To, čo William dostal od kráľa, brat ťažko predýcha
Prezidentka navštívila Ukrajinu: Vyzdvihla pomoc Slovákov a nezlomnosť Ukrajincov
Ruský prezident Vladimir Putin
Putinov prejav odhalil aj to, čo chcel ukryť: Stačil malý detail a ľudia spozorneli
Foto
Hnev slovenských hráčov po prehre s Nemeckom, Hudáček: Takýto zápas už nemôžeme odohrať!
cropped view of senior man playing with puzzles
13 zvykov, pri ktorých hrozí zvýšené riziko demencie: Sú celkom bežné! Tomuto sa určite vyhnite
Ilustračné foto
Afganistan zasiahli ničivé záplavy: Hlásia desiatky obetí, počet môže ešte narásť
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Ako dopadlo hlasovanie OSN o posilnení Palestíny? Za toto hlasovalo Slovensko!
Americký prezident Joe Biden
Správa, ktorú potrebujú ako soľ: Biden schválil novú vojenskú pomoc pre Ukrajinu
Na Harryho tvári bolo vidieť, že ho prítomnosť jeho rodiny veľmi teší.
Foto
Harry sa dočkal vrúcnych OBJATÍ od členov rodiny! Nedalo sa prehliadnuť, kto princa NEPODPORIL
Foto
Veľká dráma na úvod MS: Slováci siahali po obrate, no nevyšlo to!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje: Časť Slovenska bude kontrolovať teplomer! Prídeme o úrodu?
Chutný obed uvaríte aj z niektorých polotovarov.
TOP 100 múčnych špecialít: Pozrite sa, ako obstáli bryndzové halušky! Predbehli sme našich susedov?