Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.02.2016 10:55 | Správy | Domáce správy
Video

Takto vyzerá Kukučovej basa: Luxus, ktorý by ste určite nečakali!

Zamiluje sa za mrežami? Slovenská modelka Mária Kukučová (25), ktorá je obžalovaná z vraždy britského klenotníka Busha († 48), čaká na súd v Španielsku už takmer dva roky v zmiešanom väzení v Granade.

Ženy a muži sa  tu denne vídajú počas spoločných dopoludňajších aktivít. Medzi viacerými tak preskočí iskra, dvoria si, dokonca si spoločne niečo začnú a udržiavajú vzťah. Podľa zdroja priamo z basy sa práve Kukučová teší veľkému obdivu väzňov a na atraktívnej blondínke ide oči nechať aj nejeden ženatý odsúdený. Zlomí jej niektorý z nich srdce?

Lepšie podmienky, uvoľnená atmosféra, veľa aktivít, mužské aj ženské moduly a kopa možností, ako si krátiť čas čakania na koniec trestu či súdne pojednávanie. Takto sa dá v skratke opísať zmiešané väzenie v Granade, kde sa Kukučová dostala po tom, ako mala konflikty so spoluväzenkyňami v prísne stráženej base v Malage. Ešte v septembri minulého roka sa mala fotomodelka prihlásiť aj na jeden zo študijných programov, ktoré zariadenie poskytuje. Nie je to však jediná aktivita, na ktorej sa počas dlhých dní môže aj so spoluväzňami zúčastňovať. Každý deň po raňajkách až do 13. hodiny môžu navštevovať knižnicu, kino, bazén, posilňovňu či študovňu a vykonávať rôzne malé práce pre rôzne firmy.

Otvoriť galériu
Väznica.
Zdroj: ACAIP

Podľa zdroja Nového Času je v Granade verejným tajomstvom, že práve počas týchto spoločných aktivít dochádza medzi oboma pohlaviami k zblíženiu, ktoré často prerastá do vzťahu. „Pre mnohých je dopoludnie najdôležitejšia časť dňa. Pripravujú sa naň, akoby šlo o nejakú párty. Väzenkyne si upravia vlasy, namaľujú sa, oblečú si to najlepšie, čo majú. A muži takisto,“ opísal zdroj. „Denne si vymieňajú listy, a hoci je intímny kontakt zakázaný a dozorcovia ich prísne strážia, nejednému páru sa to podarí,“ dodal. Zaľúbencom často vychádza v ústrety aj vedenie väznice. Ak si listy vymieňajú viac ako 3 mesiace, považujú to za začiatok formálneho vzťahu a väzni často dostanú povolenie aj na súkromné stretnutie osamote.

 

Otvoriť galériu
Bazén.
Zdroj: ACAIP
V centre pozornosti

Slovenka Kukučová nie je vo väzení žiadnou neznámou. Atraktívnu blondínku si nevšímajú len samotní väzni, pozornosť priťahuje aj u rodinných príslušníkov väzňov. „Je ťažké ju prehliadnuť. Štíhla blondína, pekne oblečená a upravená,“ opisuje partnerka jedného z väzňov, ktorá si fotomodelku všimla počas návštev. „Mnohé ženy, ktorých manželia sú v tejto väznici, sa boja, aby sa ich partner nezamiloval napríklad aj do atraktívnej Slovenky. To, čo sa deje počas spoločných aktivít, je často hotová zoznamovacia párty. Našli sa aj ženy, ktoré protestovali, ale zabrániť sa tomu nedá. Známe sú aj prípady nejedného dlhotrvajúceho vzťahu, ktorý sa začal práve za múrmi basy a pokračuje aj potom, ako sa väzni z nej dostali na slobodu,“ dodala.

Otvoriť galériu
Posilňovňa.
Zdroj: ACAIP
Ktovie, či sa niektorému z mužov, ktorý slovenskú modelku vo väznici obdivuje, podarí dobyť jej srdce. Kukučová (25) ešte stále čaká na riadne súdne pojednávanie. . Ešte v decembri minulého roku ju prokurátor obžaloval z vraždy. Tvrdí, že brutálnu popravu svojho expriateľa - britského milionára Andrewa Busha († 48), naplánovala a žiada pre ňu 20 rokov natvrdo. Kukučová svoju vinu popiera, jej rodina verí, že sa jej nevina dokáže a vráti sa domov.

Otvoriť galériu
Knižnica.
Zdroj: ACAIP

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Denisa Fedoráková

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily