Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.03.2010 14:00 | Tip od Vás | Slovensko

Van Damme v Prahe: Zbalili ho fanúšikovia aj známi tanečníci!

Hrdina akčných filmov Jean Claude van Damme pripravil zážitok na celý život svojim fanúšikom a aj známej tanečnej skupine Old School Brothers!

Belgický herec, hrdina akčných filmov 90.rokov a majster bojových umení Jean Claude van Damme (49) navštívil minulý týždeň Prahu. Okrem toho, že zasadol do poroty českej Miss 2010 ako jej predseda, prišiel si obzrieť mesto a miesta, ktoré by využil pre svoju pripravovanú reality show a tiež pohľadať nové tváre pre svoj ďalší film.

Jeho obdivovateľka Klaudia Hurbánková z Bratislavy zistila, že herec si v českej metropole zarezervoval 5-hviezdičkový hotel na Malej Strane. "Hneď ako som sa dozvedela, že van Damme bude v Prahe, neváhala som ani chvíľu a spolu s ďalšími jeho obdivovateľmi a zberateľmi autogramov som sa rozhodla ísť pozrieť sa za ním cez víkend do Prahy," hovorí nadšená Klaudia.
V sobotu doobeda absolvovali Van Dammovi fanúšikovia klubovú autogramiádu a po jej skončení išli k hotelu, kde mala hviezda bývať. "Po asi troch hodinách vytrvalého čakania sme sa dočkali. Jean Claude vystúpil z auta v obkolesení hotelovou ochrankou,  on si však svojich fanúšikov uctil a každému rozdal autogram a prihovoril sa mu! Môj idol ma nesklamal, zachoval sa ako správny chlapík, bol milý a ústretový a hlavne stále veľký fešák," opisuje svoje dojmy zo stretnutia mladá Bratislavčanka.
Jean Claude van Damme potom vzal jednému obdivovateľovi fotoaparát a požiadal ochrankára, aby ho spoločne s fanúšikmi vyfotil. "Pre nás všetkých to bol zážitok na celý život," dodáva šťastná Klaudia.

A zážitok na celý život mali aj víťazi markízackej súťaže Slovensko má talent, hiphopová skupina Old School Brothers, ktorí síce na českej Miss 2010 tancovali, no urobiť si fotku s van Dammom bol pre nich zdĺhavý a komplikovaný proces. "Najskôr sme ho nemohli odchytiť, lebo stále niekde pobehoval. Keď sme sa už k nemu dostali, cestu nám zatarasila ochranka. Jean to videl, podišiel k nám a zapózoval si s nami," opísal Novému Času vznik fotky s hviezdou bojových umení René. "Bol príjemný a dokonca sa predviedol ako šoumen," dodal René.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


 Vodiča motocykla prekročil maximálne povolenú rýchlosť.
Motocyklista mal naponáhlo! Cez obec prefrčal ako namydlený blesk: Unikol aj mužom zákona?
Láska: Bez herectva by bol jej život pustý
Foto
Tormovej vyrazilo dych, čo jej prišlo od NEZNÁMEJ osoby: Obsah LISTU musela zverejniť!
(ilustračné foto)
Prekvapenie na Ukrajine: O prijatie do armády žiadajú tisíce väzňov!
Lotyšsko - USA ONLINE: Pomôžu Američania Slovákom do štvrťfinále?
Tragická nehoda v Trnavskom kraji: Smrť a vážne zranenia! O toto prosí polícia
22-ročná Lizzy High zo severného Londýna je odborníčka na fitnes.
Foto
Fitneska sa podelila o jednoduchý spôsob ako schudnúť a nabrať svaly! Výsledky sú neuveriteľné
(ilustračné foto)
Vodič spôsobil peklo! Uvoľnil ručnú brzdu, minibus plný ľudí spadol do rieky: Hlásia množstvo mŕtvych
Female hands stitching white fabric on modern sewing machine at workplace in atelier. Women's hands sew pieces of fabric on a sewing machine close-up. Handmade, hobby, small business concept
Do Revúckeho okresu mieri nový investor: Pre koho sa črtajú pracovné príležitosti?
Speváčky žiarili po boku najbližších šťastím.
Foto
FOTO Twiinsky oslávili narodeniny veľkolepo: Žúr pri jazere a potom... Fíha!
costs for heating with gas
Nové pravidlá: Kto zaplatí za teplo viac?! Takto to funguje v praxi
(ilustračné foto)
Hrôza na školskom výlete! Len 13-ročné dievčatko porodilo: Prípad otriasol krajinou
Close-up image of basketball ball over floor in the gym. Orange basketball ball on wooden parquet.
Basketbalista v Handlovej zaútočil na protihráča! Strašné ako ho doriadil: Stihol ho trest?