Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.10.2010 12:00 | Tip od Vás | Slovensko
Video

Adela vs. Janka z Talentmanie: Ktorá z nich je drzejšia?

Adela si pri hodnotení malého dievčatka nedávala servítku pred ústa a jednala s ňou bez ohľadu na citlivú detskú dušu. Naši čitatelia si ju za to poriadne podali!

Svojská Jana Kepková (9), ktorá vystupovala v semifinále Talentmanie s vlastnou pesničkou o prechladnutej činčile, iritovala Adelu Banášovú natoľko, že sa ani nesnažila skryť svoje nesympatie k malej účinkujúcej. „No toto keby som mala ja doma, tak neviem,“ neveriaco krútila hlavou porotkyňa.

Nás však zaujímal aj názor čitateľov. Bolo skutočne dievčatko drzé a nevychované natoľko, že si takúto Adelinu reakciu zaslúžilo?

Adeline slová poriadne rozčúlili čitateľku Juditu. „Adelka by si zaslúžila po tom výstupe mať doma malého, tvrdohlavého, nezdieľneho tĺka, ktorý by oplýval len pocitom menejcennosti a aby jej poriadne vytekali pri ňom nervy,“ zaželala na adresu porotkyne čitateľka, očividne nespokojná s jej reakciou.

Zuzke sa však nezdá, že by sa malá Janka mala cítiť dotknutá. Podľa nej bolo Adeline hodnotenie dokonca veľmi mierne. „Myslím, že viacerým ľuďom liezla malá na nervy a netreba na to mať doma húf detí, aby človek pochopil, že toto by doma ozaj mať nechcel,“ píše Zuzka a myslí si, že pre každého rodiča je jeho dieťa milé, krásne a výnimočné, ale nezaujatý názor tretej strany občas nie je na škodu.

Podľa iného čitateľa sa Adela nezachovala pri svojom hodnotení ako profesionálka. „Vidno, že ešte nemá deti. Tie nás svojim správaním veľakrát dostanú do situácie, keby sme sa pod zem prepadli. A nech sú akékoľvek, milujeme ich, lebo sú naše a každý necitlivý prejav zraňuje ich malú dušu,“ podelil sa o svoj názor v diskusii Mon. „Keď je takáto výrečná a „drzá“, ešte to neznamená, že to nepochopí a že ju to nezraní,“ uzatvára čitateľ.

„Je pekné, že Janka je sebavedomá a priebojná, no miestami som si položila otázku, čo z nej vyrastie. To malé dievčatko musia rodičia usmerniť,“ domnieva sa diskutujúca s prezývkou Fialka. Adelina reakcia bola podľa nej voči účinkujúcej necitlivá. „No ak rodičia svoju dcérku neusmernia, s takouto reakciou na svoje správanie sa v živote bude stretávať často,“ dodala Fialka.

Podľa ďalšieho prispievateľa do diskusie deti nemajú v Talentmanii čo hľadať. „Už len podľa vysielacieho času a ľudí v porote je vidno, že je to relácia pre starších. Osobne sa mi malá nepáčila, ale Adela by si tiež mohla sem – tam zahryznúť do jazyka, veď Talentmaniu nepozerajú ľudia len kvôli nej a jej hláškam!“

Aký je váš názor na Adelu a Janku? Napíšte nám do diskusie!

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Séria zatýkaní v Británii: Niekoľko mužov obvinili! Predstavovali hrozbu pre verejnosť?
Female scientist working in the CDC laboratory.
Kartel v medicínskej laboratórnej diagnostike?! Protimonopolný úrad začal správne konanie
Annu posadili do basy za podvody, ale aj za nedostavenie sa na pojednávania.
Foto
Sklárova ex Anna bojuje o slobodu: 7 rokov basy! Čo ju dostalo za mreže?
Ilustračné foto
Divoké protesty v krajine: Ľudia sa snažia zablokovať ulice v hlavnom meste! Čo sa tam deje?
Polícia SR
Na Slovenskej technickej univerzite nahlásili bombu! Zasahujú policajti, uzavreli ulicu
German flags waving in the wind at famous Reichstag building, seat of the German Parliament (Deutscher Bundestag), on a sunny day with blue sky and clouds, central Berlin Mitte district, Germany.
Napätá situácia v Nemecku: TÚTO stranu podozrievajú z extrémizmu! Tajné sledovanie a...
Slávne osobnosti a ich oslava Dňa matiek
Foto
Slávne osobnosti a ich oslava Dňa matiek: Toto sú naše mamičky! Sledujte tú podobu
U nás sú pre cudzincov strašiakom najmä pády a skloňovanie.
Kedy používame dopad a kedy dosah? Všetko záleží od kontextu: Takto si to zapamätáte!
Na snímke severokórejský vodca Kim Čong-un.
Začína sa KĽDR vyhrážať Európe? Rázne slová ministerstva! Hovorí o prijatí opatrení
Matúš Kolárovský, Veronika Nízlová.
Foto
Emotívne VYZNANIE Kolárovského Nízlovej: Mladík venoval speváčke nečakane silné slová
Foto
Marek Hamšík prišiel o zápas s Kazachstanom: Svoje prvé MS sledoval v aute!
Foto
Zápasy MS pre Nový Čas tipujú zvieratá zo zoo: K akej miske zamierila Agama bradatá?