Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.03.2011 14:00 | Tip od Vás | Slovensko

Reality show Diéta 2011: Miroslav chce schudnúť ešte tri kilá!

Miroslav schudol doposiaľ 12 kilogramov, čím si splnil svoje predsavzatie. Jeho cieľom je však hranica 15 kíl!

Každý deň môžete sledovať život našich šiestich súťažiacich v reality show Diéta 2011 podrobnejšie. Denne vám o nich budeme prinášať čerstvé správy. Ak sa chcete niektorého zo súťažiacich niečo opýtať, pošlite svoju otázku na tip@novycas.sk. Na túto adresu im posielajte aj vaše podporné odkazy. Vyhrať hlavnú cenu môže síce iba jeden, ale víťazom bude každý, komu sa podarí nielen schudnúť, no i zotrvať v zdravom životnom štýle. A ak máte chuť, pridajte sa k našim súťažiacim aj vy a napíšte nám, ako sa vám darí!

Silvia Beláková

17.marec: Čerstvá maturantka Silvia sa po krátkej pauze chystá vrátiť do svojho obľúbeného fitka a pokračovať v diétnom programe. Doterajšia tvrdá práca sa neprejavila nielen v číslach na váhe, ale aj na výzore. Ako prvé postrehli zmenu jej spolužiačky.

14.marec: Silvia absolvovala písomné maturitné skúšky. Podľa vlastných slov sa na ne pripravovala aj vo fitness centre. „Maturita bola ľahká, ale niektoré otázky boli divne poskladané.“

12.marec: Pre Silviu bol aktuálny týždeň náročný po všetkých stránkach. „Zavreli mi mi fitko na dva dni, lebo tam maľujú,“ skonštatovala so smútkom v hlase. Všetko si to však vynahradila nákupom nového oblečenia.

10.marec: Od tety dostala naša študentka milý darček. "Dala mi fitloptu. Cvičievala som na nej a teraz ju mám aj doma, aby som mohla cvičiť ďalej," vraví Silvia.

9. marec: Silviu povzbudilo slnečné počasie. "Ak to vydrží, cez víkend sa pôjdem učiť von," teší sa. Okrem cvičenia stále sedí nad knihami. "Na maturitách by som si chcela vytiahnuť medzivojnovú literatúru, antiku či bibliu," prezradila budúca maturantka.

8. marec: Silvia sa nevážila, no teší ju, že úbytok kíl si všimlo okolie. "Spolužiačky občas zo žartu prehodia, aby som už nechudla," teší sa z viditeľných úspechov mladučká študentka.

7. marec: Silvia sa cez víkend odmenila. "Kúpila som si novú blúzku a rifle, teším sa, že mám menšiu veľkosť," pochválila sa maturantka.

3. marec: Aj keď je Silvia stále "zahrabaná" v knihách, na cvičenie nezabúda. "Cez týždeň už nemôžem behať kvôli škole, no beh na čerstvom vzduchu ma baví a tak si ho doprajem aspoň cez víkendy," vraví študentka.

2. marec: O dva týždne sú tu písomné maturity. Silvinka však vďaka diéte a cvičeniu bude potrebovať nové veci! "Pôjdeme na nákup, veľmi sa teším, musím si kúpiť niečo nové, aby som nešla vo veľkých veciach," teší sa najmladšia účastníčka súťaže Diéta 2011.

1. marec: Silvia je po prázdninách opäť v škole, takže beh už vynecháva. "Na telesnej však vidno, že posilňujem. Mám omnoho lepšie podanie vo volejbale," pochválila sa študentka gymnázia.

28. február: "Chcela by som vyhrať, samozrejme," priznáva Silvia na otázku, či by sa chcela stať víťazkou súťaže Diéta 2011. "Ale už víťazstvo samej nad sebou je obrovskou výhrou a ja som rada, že som to dokázala."

24. február: Silvii diéta problémy nerobí. Najradšej má ryžu a tú si dopriať môže. "Jediné, čo s radosťou vynechám z jedálnička, je varený karfiol. Tomu som na chuť veru neprišla," povedala nám.

22. február: Silvia využila, že má cez prázdniny viac času a k cvičeniu v posilňovni pridala aj beh. "Som na čerstvom vzduchu a je to dobré, takto sa prebehnúť," pochvaľuje si študentka,

21. február: Sú tu prázdniny. "K cvičeniu som pridala aj beh," pochválila sa študentka. Hoci sú brány jej gymnázia na týždeň zatvorené, Silvia učebnice neodkladá. "Budem sa pripravovať na maturity," hovorí trochu smutne, že si od školy neoddýchne ani na pár dní.

18. február: Posledný deň pred jarnými prázdninami, no pre Silviu to neznamená v jej boji s kilami žiadne voľno. Poctivo drie v posilňovni a potom sa teší, keď je zase ďalší kus oblečenia o niečo voľnejší!

17. február: Keby nebolo školy, Silvia by určite celý deň strávila v posilňovni. "Baví ma cvičenie, začnem aj behať," prezradila svoje plány.

16. február : Študentka španielčiny nám včera prezradila, že má gruzínske korene. Aká je teda gruzínska kuchyňa? "Je tam hlavne veľa mäsa, potom zelenina. Maminka teraz hovädzie a bravčové nahradí kuracinou," vraví Silvia. Za príbuznými do Gruzínska chodia asi každých 5 rokov, chystajú sa aj tento rok. "Oni k nám neprídu, je to náročné nielen finančne, ale aj organizačne." Silvia o sebe prezradila, že gruzínsky síce rozumie, aj keď hovoriť gruzínčinou veľmi nevie. Chcela by sa však stať tlmočníčkou, ale nie gruzínskeho, lež španielskeho jazyka.

15. február: Silvia študuje na španielskom gymnáziu a už budúci mesiac ju čaká písomná a v máji aj ústna maturita. Školské povinnosti sa s diétou a cvičením však skĺbiť dajú. "Na desiatu si vezmem ovocie a obed mi navarí mama. Cvičiť chodím po vyučovaní," vraví Silvia, ktorá si teraz musí odoprieť aj špecialitu svojej maminky. Tá pochádza z Gruzínska, odkiaľ si priniesla veľa zaujímavých receptov a medzi nimi aj na Slovensku neobvyklý, ale zato vynikajúci tvarohový chlieb. "Je to vlastne lístkové cesto plnené tvarohom a syrom. No a to práve vôbec nesmiem," povzdychla si Silvinka.

14. február: Hoci naša najmladšia súťažiaca valentínku nedostala, včerajší deň bol pre ňu šťastným. "Zistila som, že som schudla v páse. Opasok som si mohla posunúť o jednu dierku!" pochválila sa šťastná študentka.

Ľuboš Fillo

17.marec: Ľuboš sa rozhodol, že neostane nielen pri chudnutí! Po niekoľkých rokoch sa vrátil k posilňovaniu. „Trochu som to preorientoval. Nechcel som, aby som len zhadzoval, ale aby som aj nejako vyzeral!,“ povedal s odhodlaním.

14.marec: Na Ľubošovi sú už vidieť prvé výsledky posiľňovania. „Ľudia, ktorí ma dlhšie nevideli, si to už na mne všimli. Boli prekvapení. Všímam si to na sebe aj ja. Svaly sa už pomaly rysujú.“

13.marec: Ľuboš sa stal hviezdou minulého týždňa, keď „skracoval“ opasok. Na teraz sa však jeho váha zastavila a začala stagnovať. Ľuboš ale môže byť na seba právom hrdý, keď zhodil približne 8-10 kilogramov.

10. marec: 5 dierok na opasku - to je povzbudivá bilancia tohto súťažiaceho! "Ľudia v posilňovni na mňa pozerajú a fandia mi. Už nemám ten rôsol, ale začínajú sa mi črtať svaly!" teší sa Ľuboš.

9. marec: Ľuboš pocítil, že diéta ho zmenila nielen telesne, ale aj povahovo. "Všimlo si to najmä moje okolie, vravia mi, že som nevrlejší a prchkejší," vraví trochu smutne. "Ale ja si myslím, že je to len prechodné obdobie a určite budem opäť takým pohoďákom, akým som bol, kým som mal brucho"

8. marec: Ľuboš si v uplynulých dňoch doprial aj chlebíček a pagáč. "Ak sa človek stravuje rozumne, neuškodí mu to. Chudnutie však nie je iba také držanie diéty, treba vedieť, kedy čo zjesť, lebo inak aj zo soletiek priberiete kilo," upozorňuje súťažiaci, ktorý má chudnutie naštudované.

7. marec: Ľubošove problémy, ktoré ho trápili minulý týždeň, sa našťastie už vyriešili a bolo to počuť aj na jeho hlase. "Veľmi mi pomohol dobrý kamarát," vraví šťastný súťažiaci.

1. marec: Ľuboš nemá dobrú náladu. Z jeho hlasu bolo cítiť, že je smutný a má problémy. "S diétovaním a cvičením to ale nesúvisí, v tom pokračujem naďalej," ubezpečil nás.

28. február: "Snažím sa, aby som bol víťazom nielen sám pre seba, ale chcem vyhrať celú súťaž," povedal rozhodne odhodlaný účastník súťaže Diéta 2011.

24. február: Ľubove neobľúbené jedlo je špenát. "Je to zelené a to mi evokuje pokazené jedlo," vysvetľuje súťažiaci. Prezradil nám aj recept na výbornú rybu. "Na troške masla osmažená treska sa dá zapiecť s najemno nakrájanými paradajkami, cesnakom a cibuľou. Podáva sa so šalátom. Je to vynikajúce, odporúčam každému, kto si chce spraviť niečo dobré, ľahké a zdravé!"

22. február: Keď sme sa Ľuboša spýtali na neobľúbený cvik, odpoveď prišla okamžite: "Zacvičím si rád hocičo, ale keď musím byť zavesený na hrazde a zdvíhať nohy pred seba, vtedy by som to najradšej vymenil za hocičo iné!" priznal sa usilovný mladý muž.

21. február: "Dal som si iba pár soletiek, prešiel som skúškou odolnosti!" víťazoslávne zahlásil Ľuboš. Teší sa, lebo pri vážení zistil úbytok skvelých 8 kíl. Ľuboš je už od začiatku svojho odhodlania obklopený skvelým tímom. Hoci je jeho tréner na dovolenke, má druhého. "Dáva mi poriadne zabrať," smeje sa súťažiaci.

18. február: Pred súťažiacim hydrológom je náročný víkend: Manželka bude mať oslavu! Odolá Ľuboš pokušeniu, keď budú pred ním defilovať voňavé dobroty?

17. február: Ľuboš si pochvaľuje. Cvičenie ho baví, zdravá strava mu chutí a už sa teší na váženie, ktoré ho čaká. "Neviem, ako sú na tom ostatní, no ja sa cítim fyzicky dobre ako už dávno nie!"

16. február : Ľuboš sa dnes pochválil svojim trénerom Petrom. Prezradil o ňom, že tiež bol kedysi "mackovitý", no potom sa pustil do boja s kilami a dokonca vyhral súťaž vo formovaní postavy! "Presne vie, čím prechádzam a tak mi vie dať vždy dobrú radu. Neodbije ma jednoduchými príkazmi, ale všetko vysvetlí a tak viem, že musím jesť aj bielkoviny, aj sacharidy, viem, čo to je a hlavne na čo mi je to dobré," pochvaľuje si Ľuboš.

15. február: Hydrológ Ľuboš sa celé dni pohybuje v teréne. Hoci má pohybu dosť, poctivo chodí do posilňovnie. "Aby som zvládol robotu aj cvičenie, musím mať v prvom rade tolerantnú manželku, potom dobrého šéfa a prispôsobivého trénera," pochvaľuje si Ľuboš, ktorý toto všetko našiel a tak sa môže venovať naplno svojmu vytýčenému cieľu - zhadzovaniu nadbytočných kíl.

14. február: Ľuboš to veru nemá ľahké. Vo februári oslavuje takmer celá jeho rodina a tak už absolvoval maratón osláv, kde sa mohol iba pozerať na to, ako si ostatní pochutnávajú na mäsku či jeho obľúbených klobáskach. Ale odolal. "Bola to skúška ohňom," smeje sa Ľuboš, ktorý si v ťažkých chvíľach spomenie na svojich najväčších "ťahačov" - manželku a trénera Petra.

Martin Ješko

18.marec: Martin berie diétny program veľmi vážne. „Akurát sa chystám o polhodinu cvičiť a pôjdem aj do sauny,“ povedal. Na kickboxe sa zúčastnil už dvakrát a príde aj na budúce. Venuje sa tam špeciálnym kondičným cvičeniam.

16.marec: Po hektickom týždni prišilo ďalšie náročné obdobie. Martin si však každý víkend vie veľmi dobre oddýchnuť. „Zvyknem oddychovať so synom. Minulý víkend sme boli na plavárni. Chodievam si zajazdiť aj na kone.“

13.marec: Martin má v súčasnosti asi najlepší problém – musí kompletne vymeniť šatník, pretože sa do viacerých vecí už nezmestí! „Jem normálme, obmedzil som mastné jedlá, nejedávam len večer,“ prezradil svoj tajný recept na úspech.

10. marec: "Mám toľko povinností, že neviem, kde mi hlava stojí," povedal Martin do telefónu. "Celý tento týždeň je taký hektický, dúfam, že cez víkend si odpočiniem."

9. marec: Martin stále dodržiava diétu, pravidelne cvičí. "Začal som chodiť aj na kickbox," pochválil sa.

8. marec: "Skúsil som črevnú sprchu a teraz by som chcel ešte vyskúšať prístroj na rozbíjanie tuku," prekvapuje Martin. "Rád by som aj behal, ale koleno neposlúcha, takže beh asi pre mňa nebude vhodná aktivita," domnieva sa mladý muž.

7. marec: Martin prešiel ďalšou "skúškou odvahy". Bol na plese, kde sa stoly len tak prehýbali od množstva dobrôt. "Dal som si trochu vína a aj som niečo pojedol, ale samozrejme som to nepreháňal," priznal Martin.

3. marec: "Podľa článku v Novom Čase ma ľudia spoznávajú," zdôveril sa Martin s novým pocitom. " Minule sa ma aj čašníčka pýtala, či som to ja," pochválil sa súťažiaci.

2. marec: Martin vyskúšal niečo nové. "Odhodlal som sa na črevnú sprchu. Mal som spočiatku obavy, ale nebolo to vôbec nepríjemné! Prečistí to tráviaci trakt, má to pozitívne zdravotné účinky, tak prečo neskúsiť?" pochválil sa Martin.

1. marec: "Stále cvičím, ako treba, 4-krát do týždňa. K tomu jem malé porcie 5-krát denne. Už som nastavený na tento štýl a pevne verím, že v tomto trende budem aj pokračovať," vraví súťažiaci, ktorému sa zdravý životný štýl mimoriadne zapáčil.

28. február: "Samozrejme, že by som rád vyhral," vraví Martin, no dodáva: "Ak aj nevyhrám, nevadí. Naučil som sa sebadisciplíne a to je veľké víťazstvo aj bez vecných cien."

24. február: Martin sa posťažoval, že mu chýba chlieb. "Ja som vyslovene chlebový typ. Keď večer pripravujem synovi maslový chlebík a kakao, mám veru čo robiť, aby som sa doňho s chuťou nezahryzol." Z diétnych jedál mu zachutila ryba a šaláty, ale na chleba sa už teraz veľmi teší.

22. február: Martin práve prekonáva svalovicu, nakoľko mu tréner trochu pozmenil cviky. "Cvičím už 4-krát do týždňa, 15 cvikov, 15 opakovaní v 5 sériách so 40-sekundovými prestávkami. Je to riadna makačka, ale keď chcem svoj tuk premeniť na vypracované svaly, inak to ani nepôjde," povedal nám Martin.

21. február: Martin má za sebou plesový víkend. "Bolo veľmi dobre," pochvaľuje si. Má aj novinku: Začal cvičiť s trénerom. "Doporučil mi ho kamarát, tomu pomohol schudnúť 45 kíl!"

18. február: Martinov víkend sa bude niesť v znamení plesu. S kondičkou, ktorú nabral, by ho mohol aj celý pretancovať. "Už som si posunul opasok o dve dierky!" teší sa Martin.

17. február: Zaťažkávaciu skúšku v podobe celodennej cesty Martin úspešne zvládol. Dokonca neutrpela ani jeho diéta. Jedol tak, ako si naplánoval, akurát mu trocha chýbalo cvičenie.

16. február : Martin má pred sebou dlhú cestu a bude preč celý deň. Už vie, že si nebude mať kde zacvičiť. Pripravil si však plán diétneho stravovania. "Na raňajky si kúpim v McDonalds šalát a na obed sa zastavím niekde na kebab so zeleninovou prílohou. Źiadna žemľa!" ubezpečil nás mladý muž.

15. február: Otec 2-ročného chlapčeka si včera doprial saunu. "Ani som nevečeral, vôbec som nepociťoval hlad," pochvaľuje si "vedľajšie účinky" horúceho vzduchu. A keďže je nezamestnaný, rovnako ako Magdaléna, nemusí riešiť problém so stravou. "Keby dačo, šalát si môžem dať hocikde," vraví Martin.

14. február: Ani pre Martina by valentínska sladkosť neznamenala nebezpečenstvo v diétovaní. "Dal som si párky a ananásovú šťavu. Šťavy si robím sám, dám dva grepy a polovicu ananásu a mám raňajkový nápoj," prezradil nám svoj recept.

Magdaléna Grežďová

18.marec: Magdalénu trápil naposledy veľký otlak. Ako je na tom dnes. „Je to už v pohode! Už som aj normálne cvičila,“ povedala nadšene. Magdaléna veľké plány na víkend nechystá, keďže je škaredé počasie.

15.marec: K Magdaléne sa pripojila aj dcéra, takže sa už vo fitku tak nenudí. „Začala chodiť so mnou aj dcéra. Aspoň sa tam môžem s niekým rozprávať,“ povedala.

14.marec: Magdaléna sa sťažovala na náročnosť cvičenia. V súčasnosti sa jej však darí lepšie. „Pri takom tempe sa musí aj odpočinúť. Nie je to síce voľnejšie, ale vcelku to ide lepšie,“ dodala.

10. marec: To je neskutočné! Magde osud podhodil ďalšie poleno pod nohy. "Mám otlak na päte, ani neviem, z čoho. Asi ako som na stepperi išla do kopca. No zabandážovala som si to a chodím po špičkách. Dám si také cviky, aby to nebolelo," posťažovala sa súťažiaca.

9. marec: Magda začína pociťovať stereotyp. "Začalo to na mňa doliehať, ale nevzdám sa teraz, kúsok pred koncom," vraví odhodlane dobre vyzerajúca babička.

8. marec: "Schudla som, ale už tomu veľa nedávam," vraví rezignovane ďalšia z účastníčok súťaže Diéta 2011. "Zdvíhať činky je veľmi ťažké," povzdychla si.

7. marec: Magda má za sebou pokojný víkend. "Strávila som ho tak, ako takmer každý víkend, oddýchla som si v kruhu rodiny. Nič zvláštne sa neudialo," povedala nám súťažiaca.

3. marec: Ako nám Magda prezradila, je už viacnásobnou babičkou, hoci pri pohľade na ňu by ste to nepovedali. Aby vyzerala ešte lepšie, dopraje si aj "slniečko" uprostred zimy. "Bola som v soláriu," prezradila a hneď sa aj pochválila viditeľným úspechom v chudnutí: "Musela som si už dokonca kúpiť aj nové nohavice!"

2. marec: Naša súťažiaca ešte pred 2 týždňami nešťastne spadla a narazila si nohu. "Ešte stále ma bolí, niekedy tá bolesť vystreľuje až do chrbta," posťažovala sa. No napriek tomu poctivo cvičí tak, ako jej to jej tréner predpísal.

1. marec: Pani Magda nám prezradila, že je babičkou 8 vnúčat! "Najstaršie má 16 rokov, najmladšie malo v januári rok," vraví čiperná babička. "Keď sa zídeme celá rodina, musíme si aj stoly pridávať," smeje sa.

28. február: "Je rozdiel, keď chudnú muži a ženy, záleží aj na veku, tých faktorov, ktoré chudnutie ovplyvňujú, je veľa," povedala nám Magdaléna. "Myslím, že tí mladší to majú ľahšie."

24. február: Počas diéty sa Magda svojho obľúbeného cesnaku vzdať nemusela. "Mám rada cesnak, cibuľu a z týchto diétnych si najviac pochutím na rybacom filé. Chutí mi zelenina, aj keď surový karfiol bol pre mňa novinkou," prezradila Magda.

23. február: Magdaléna chvíľu rozmýšľala, keď sme sa jej spýtali,ktorý cvik je  jej obľúbený, ale vraj sa to nedá jednoznačne povedať. "Zato bicyklovanie veľmi nemusím, radšej mám cvičenie v stoji," smeje sa.

22. február: Zdravotný stav pani Magdy sa už trochu zlepšil. "Nádcha mi prechádza, len tá noha stále pobolieva. Sťahujem si ju aspoň obväzom, nech môžem fungovať," podelila sa o svoje starosti naša súťažiaca. No mala aj dobrú správu: "Schudla som, je to vidno najmä v tvári!"

21. február: Slabý, zachrípnutý hlas a plný nos - tak znela Magda do telefónu, keď sme s ňou hovorili. "Ochorela som, necítim sa dobre, pijem litre citrónového čaju, ale cvičím aj napriek tomu," vraví presvedčivo chorá súťažiaca, ktorá si pre posilnenie organizmu počas svojej diéty cez víkend dopriala aj trochu ryže.

18. február: "Vážili sme sa, ale neviem prečo, nejaký úbytok váhy nenastal," oznámila nám pani Magda. Žeby bola váha pokazená, alebo jej organizmus zaštrajkoval? Uvidíme v budúcich dňoch.

17. február: Odhodlanú súťažiacu stále trápi zranená noha, ktorá jej nedá pokoj už takmer celý týždeň. "No aj tak poctivo cvičím a nevzdávam to!" vraví bojovníčka s váhou.

16. február : Pani Magdalénka sa trochu posťažovala na peňaženku. "Takáto diéta v zime ide do peňazí viac ako v lete, ale čo sa dá robiť? Dala som sa na boj,  musím bojovať," vraví odhodlane naša chudnúca. Do svojho jedálnička zaradila aj surový karfiol, ktorý doteraz nejedávala. Prišla mu však na chuť a pridala si ho do šalátu k paprike, paradajkám a svojmu obľúbenému cesnaku.

15. február: Magdaléna je nezamestnaná a tak má na prípravu diétnych jedál dosť času. Aj keď, ako sama hovorí, to vôbec netrvá dlho. "Pripravujem si šaláty, kuracie mäso alebo filé. To je hotové za pár minút," vraví súťažiaca. Zo začiatku jej trochu chýbala soľ, ktorú by nemala používať, ale vynašla sa. "Dochucujem bylinkami alebo cesnakom, ten milujem," dala nám tip zranená Magdaléna, ktorá aj napriek problémom s nohou cvičenie nezanedbáva.

14. február: Pani Magdalénu trápi noha a včera sa to ešte zhoršilo. "Stále je to opuchnuté, asi budem musieť zájsť k lekárovi," posťažovala sa, no cvičenie nevzdala. "Dnes som cvičila chrbát, každý deň mám niečo iné." A čo Valentín? "Dostala som kvet a celozrnné keksy, tie však môžem," priznala Magdaléna valentínsku dobrotku.

Jana Uhorskaiová

18.marec: Aj Jana sa posťažovala na tohtotýždňové počasie, ktoré prišlo po extrémnom oteplení. „Kvôli počasiu sa nedalo ísť ani na korčule! To však nenarušilo moju diétu,“ povedala Jana.

17.marec: „Posledné dni som cvičila pomenej. Vo fitku som nebola päťkrát, ale trikrát,“ priznala Jana. Počet návštev obmedzila pre spomínané zlé počasie, ale aj pre prerábku bytu.

15.marec: Jana si pred niekoľkými dňami kúpila dvojdielne plavky a už ich stihla vyskúšať na plavárni s priateľom, kde zožala veľký úspech.

10. marec: Radosť zo včerajšieho takmer jarného dňa vystriedalo sklamanie. "Nasnežilo nám, slniečko nevykuklo. Ale to mi náladu ani odhodlanie nemôže pokaziť," usmieva sa Janka.

9. marec: Janka sa cíti výborne a prispieva k tomu aj slniečko, ktoré vykuklo. "Už sa teším na leto, kúpila som si nové plavky - dvojdielne!" pochválila sa mladá mamička.

3. marec: Aj Janka už spozorovala účinky zmeny jedálnička a pravidelného cvičenia. "Vidno to nielen na ručičke váhy, ale hlavne sa ja sama cítim lepšie. Verím, že budem v tomto pokračovať," vraví mladá žena.

2. marec: Podľa Janky sú pri chudnutí muži vo výhode. "My ženy máme predsa len viac starostí okolo rodiny, aj keď sme v posilňovni, stále sme v mysli doma. Muži sa venujú cvičeniu intenzívnejšie," myslí si o ostatných súťažiacich mladá žena.

1. marec: Jankin malý synček je už takmer úplne zdravý. Spokojnosť mamičky je počuť aj  na jej hlase. "Boli sme dva týždne u priateľa a tam nás chytila bolesť zuba aj malého choroba. Teraz sme už doma a snáď za nami tie zdravotné problémy neprídu!" smeje sa Janka.

28. február: Janka by rada vyhrala, ale predovšetkým záleží na tom, aby vyhrala sama nad sebou. "Ak neschudnem najviac, aj tak budem spokojná. Veď už som si obliekla nohavice, ktoré som roky nenosila, lebo som sa do nich nezmestila!" vyhlásila s dobrou náladou mladá mamička.

24. február: Rovnako ako s cvičením, ani teraz nevedela Janka jednoznačne povedať, ktoré diétne jedlo si obľúbila najviac. "Ale určite viem, že ryžu so špenátom už nikdy nebudem variť," smeje sa mladá mamička.

22. február: Janka má rada všetky športy, najmä však beh, bicyklovanie, stepper. "Najradšej si však idem zaplávať," povedala nám.

21. február: Mladá mamička musela upustiť od cvičenia. "Malý má horúčky, tak som pri ňom doma, kým mu neklesnú," oznámila nám Janka. Cez víkend aj ju potrápila nádcha, ale jej synček je na tom horšie. "Diétu však dodržiavam a keď sa bude dať, pôjdem si aj zaplávať," ubezpečila nás.

17. február: Ani Janka na tom nie je zdravotne práve stopercentne. Dozvuky zo zákroku na boľavom zube stále cítiť. No podobne ako predchádzajúca súťažiaca, ani mladá mamička boj s kilami nevzdáva!

16. február : Janka musela ísť opäť k zubárovi. Neposlušný zub, ktorý ju zrazu rozbolel, bolo treba rezať. "Ešte ma čaká trhanie, musím to vydržať," ubolene skonštatovala Janka. Cvičenie však napriek bolesti nevynechala. "Jesť mi teraz veľmi nechutí, tak to mám ako také bolestné," povzdychla si.

15. február: S Jankou sme sa včera nemohli spojiť. "Rozbolel ma zub a celá som opuchla. Musela som ísť k zubárovi," ozrejmila Janka. Teraz je na nútenej "hladovke", keďže ju čaká ešte trhanie. Ani Janka nepracuje, je doma so svojim 2,5-ročným synčekom a preňho pripravuje jedlo zvlášť a tak musí odolávať. "On na šaláty veľmi nie je. Ale zato bez polievky sa mu ani neráta deň," vraví mladá mamička.

14. február: S Jankou sa nám počas dňa nepodarilo spojiť. Žeby bola celý deň v posilňovni? Dozvieme sa zajtra!

Miroslav Žabka

18.marec: Chudnutie je pre Mira čoraz ťažšie. „Každý nasledujúci polkilogram je pre mňa náročný,“ povedal. Aktuálne sa aj on ide venovať posilňovaniu a estetickej stránke svojho tela.

15. marec: Miroslav schudol už 12 kilogramov! Jeho cieľom je magická 15-ka. „Robím to, čo po celý čas – jem zdravo, striedmo a denne sa hýbem aspoň hodinu,“ prezradil.

12.marec: Pán Miroslav prežil asi najťažší týždeň. „V strede týždňa som dostal menšiu krízu, keď som nevládal cvičiť, ale všetko sa vrátilo do normálu. Cvičím v načatom tempe,“ povedal Miro.

3. marec: Pán Žabka si už navykol na novozavedený životný štýl. Najťažšie chvíle má dávno za sebou a páči sa mu, ako dobre sa cíti, keď sa zdravo stravuje a má viac pohybu. "Je to veľmi pozitívna zmena v mojom živote."

2. marec: Podľa Miroslava pri chudnutí zohráva najväčší význam zmena stravy. "Keď sa človek naučí správne stravovať, udrží si vydretú váhu," domnieva sa náš súťažiaci.

1. marec: Pán Žabka strávil uplynulý víkend mimo domova. "Stravu som si prichystal, ale cvičiť sa nedalo. No i tak mám soboty a nedele voľné. Koľko som schudol neviem, ani si to netrúfam odhadnúť," vraví súťažiaci.

28. február: "Neviem, či to budem ja, kto vyhrá hlavnú cenu. Každý z nás však bude víťazom sám pre seba a to je hlavné," povedal nám Miroslav.

24. február: Miroslav je dobrý kuchár. "Nemôžem používať vegetu, všetko dochucujem bylinkami, ale viem dobre variť a tak si vždy spravím niečo dobré." Odolať musel divinovému gulášu, ktorý varil pre svoje deti. "Ochutnal som iba dve lyžičky šťavy, fantasticky rozvoniaval," priznal sa Miroslav.

22. február: Miroslav chvíľu uvažoval, ktorý z cvikov by dal na prvé miesto, ale taký nenašiel. "No od mlada nerád behám. Ešte keď som aktívne športoval, beh nepatril medzi moje obľúbené športy. Radšej si dám stepper alebo rotoped."

21. február: "Utiahol som si opasok o 5 dierok!" pochválil sa šťastný Miroslav. Aj jeho kolegyňa v práci si už všimla, že schudol. "Vraj sa jej strácam pred očami," smeje sa náš súťažiaci.

17. február: Pán Miroslav je už zo služobnej cesty z Nitry doma. Manželkina kuchyňa a "vlastná! posilňovňa ho už čakali a tak poctivo zhadzuje kilá, ktoré si rokmi našetril.

16. február : Ani služobná cesta do Nitry Miroslavove nové návyky nenarušila. "Našiel som si tu činkáreň a tam som si zacvičil, aj na hoteli je fitko," vraví Miroslav na dôkaz toho, že keď sa chce chudnúť a cvičiť, všetko sa dá, aj keď človek nie je vo svojom obvyklom prostredí.

15. február: Miroslav pracuje ako vedúci zásobovania v stavebnej firme. Ak ide na služobnú cestu, buď si niečo vezme z domu, alebo si vyberie z ponuky jedálneho lístka v reštaurácii. "Je to síce náročné, ale ide to," vraví pán vedúci a dodáva, že dnes už nie je problém nájsť si, čo človek potrebuje.

14. február: "Ja na sladké moc nie som," vyhlásil Miroslav bez váhania na otázku, či dostal sladkú valentínku. Namiesto čokoládky si teda dal doobeda posilňovanie a poobede kardio. "Snažím sa cvičiť s trénerom každý druhý deň, zatiaľ mi to vychádza," povedal spokojný súťažiaci.

Vybraní šiesti súťažiaci okrem možnosti schudnúť pod dohľadom skúsených trénerov získajú:

Pitný režim - Od partnera, výrobcu pramenitých vôd Rajec, dostane každý účastník zadarmo pitný režim s pramenitou vodou Rajec na celé obdobie chudnutia spolu s tričkami, uterákom a taškou Rajec.

Absolútny víťaz, ktorému sa podarí zhodiť najviac kíl pomocou zdravej diéty, dostane poukazy v hodnote 1 000 € na nákup v sieti supermarketov Billa, poukaz v hodnote 200 € na nákup športového oblečenia Adidas a pitný režim na pol roka s pramenitou vodou Rajec.

Každý súťažiaci víťazného tímu získa:

Víkendový pobyt - pre 2 osoby v Mountain View**** AquaCity Poprad s polpenziou a bezplatným vstupom do wellness centra a akvaparku.

Herný plán súťaže Diéta 2011>>

Tipujte, koľko schudne víťaz!

Tipnite si, koľko kíl schudne výherca našej sútaže! Pošlite SMS v tvare NC (mezdera) DIETA (medzera) váš tip v kilogramoch s presnosťou na desatinné miesto.

Príklad: NC DIETA 13,4. Ak bude váš tip správny, môžete vyhrať poukážku v hodnote 200 eur na nákup športového oblečenia Adidas a pitný režim od firmy Rajec na pol roka. Maximálna cena spätnej SMS je 0,50 €.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ulice švédskeho mesta Malmö zaplavili stovky demonštrantov. Dôvodom bola súťaž Eurovízia.
Tisíce ľudí vyšli do ulíc v Malmö: Všetko kvôli jednej speváčke v Eurovízii
Foto
Do slovenského kádra už nikto nepribudne: TOTO je naša finálna súpiska na MS v Česku!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Je to tu, Trump priznal, čo by zrušil po nástupe do funkcie: Biden bude peniť od zlosti
(ilustračné foto)
Hrozivá nehoda v blízkosti Senice: Auto sa zrazilo s motocyklom! Na ceste vyhasol ľudský život
(ilustračné foto).
Tragédia počas splavu: Muž († 57) vypadol z kajaku, lekári mu už nevedeli pomôcť
Foto
Tréner Craig Ramsay vníma Slafkovského ako lídra: Z Juraja sme nadšení
Cena projektu sa pritom odhaduje na stovku miliárd dolárov.
Foto
Hanba na tri zimy! Postavili most, ktorý nikam nevedie: Šialené, koľko peňazí naň minuli
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu
USA pohrozili Izraelu, odkaz Netanjahua je jasný: Ostaneme v boji sami, ak budeme musieť!
Izzy problémy s menštruáciou značne komplikujú život.
Foto
Menštruácia jej robí zo života PEKLO: Lekári si nevedia rady! Jej slová zabolia aj vás
Čínsky prezident Si Ťin-pching (vľavo) a maďarský premiér Viktor Orbán sa vítajú na letisku v Budapešti.
Maďarsko hostí čínskeho prezidenta: Reč bude aj o jadrovom priemysle
(ilustračné foto)
Na Slovensku udrie v noci neobvyklý meteorologický jav: V tomto ročnom období je mimoriadne zriedkavý
Na snímke minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši (Hlas-SD) počas mimoriadnej 13. schôdze Národnej rady SR.
Koalícia sa zastala ministerky zdravotníctva: Podrží ju počas náročného odvolávania? Raši prezradil viac