Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.03.2014 07:50 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
Video

VIDEO: Haščákovej najtrápnejšie vystúpenie dorazilo obecenstvo: Preboha, je chorá či opitá?

Nedávne vystúpenie Barbary Haščákovej (34) v americkom Orlande šokovalo nielen slovenských rodákov, ale aj Američanov.

Speváčku totiž podozrievajú, že vystúpila „v nálade“ . Haščáková, ktorá spievala len na playback, si nepamätala texty svojich najväčších hitov, trápne lalákala, až to napokon celé vzdala a zišla z pódia. To však ani zďaleka nebol koniec jej trapasov.  


Haščáková vystúpila minulú sobotu v Orlande pri príležitosti 62. výročia založenia Slovak Garden, ktorý združuje Slovákov žijúcich v Amerike. „Prišla vo veľmi dobrej „náladičke“ a nedalo sa nevšimnúť si, že upíjala aj z načatých pohárov zo stolov. Keď odspievala pár pesničiek v slovenčine a angličtine, nasledovala dvadsaťminútová prestávka, počas ktorej ju organizátor niekoľkokrát vyzýval, aby sa vrátila na pódium,“ napísala do Nového Času čitateľka Denisa, ktorá videla Haščákovej koncert na vlastné oči.

„Spievala na playback. Cédečko bolo zrejme poškrabané, lebo preskakovalo. Keď spievala vlastné pesničky, v strede prestala a pokračovala len lalákaním s tým, že si nepamätá slová. Potom prerušila vystúpenie a povedala, že dnes to asi nepôjde,“ pokračovala ďalej čitateľka. „Po nevydarenom koncerte sa vrátila medzi hostí, aj keď málokto mal záujem o fotenie s ňou,“ dodala znechutená Denisa, ktorá spolu s ostatnými fanúšikmi Haščákovej odchádzala z tohto podujatia poriadne sklamaná.

„Organizátor dokonca spomínal, že pred koncertom požadovala ochranku a mala aj iné hviezdne maniere. Najviac ma mrzí, že z jej vystúpenia si robia posmešky Američania,“ dodala sklamaná čitateľka. Nebol to však prvý trapas známej speváčky. Podobne dopadla aj na koncerte v Los Angeles približne pred rokom, kde rovnako šokovala slovenských rodákov. „Zdala sa byť podgurážená a bola to riadna hanba,“ povedal zdroj Nového Času. Samotná speváčka sa k svojmu vystúpeniu v zámorí do uzávierky nevyjadrila. Za svoj „koncert“ podľa informácií Nového Času zinkasovala slušných 1 500 dolárov (1 089 eur).

 

Nespamätala sa zo smrti otca?Speváčkin otec, akademický maliar a docent Jozef Haščák, náhle zomrel 2. februára 2012. Barbara sa  musela rýchlo vrátiť z Ameriky, kde dlhodobo žije, do rodných Košíc. Stratu milovaného otca niesla ťažko. Na pohrebe v košickom krematóriu celý čas plakala. Ku koncu obradu sa psychicky zrútila a priatelia ju odviedli von. Neskôr ju museli po zdravotných problémoch prijať na gastroenterológii. Všetko dospelo až do takého štádia, že speváčku hospitalizovali na oddelení psychiatrie v jednej z bratislavských nemocníc.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj
Boje na Ukrajine sa zintenzívnili, Rusko spustilo ofenzívu: Zelenskyj odhalil, ako to je na fronte
Foto
Totálny výbuch Juraja Slafkovského: Takéto slová by nechcel nikto počuť!
(ilustračné foto)
Ukrajinu čakajú ťažké časy: To, čo ju podľa USA čaká, vôbec neznie dobre
Foto
Česká expertka si rýpla do Slafkovského: Riešite ho, akoby neexistovali iní hráči!
Medzi bratmi Harrym a Williamom vládnu napäté vzťahy.
Karol zasadil Harrymu ďalšiu ranu: To, čo William dostal od kráľa, brat ťažko predýcha
Prezidentka navštívila Ukrajinu: Vyzdvihla pomoc Slovákov a nezlomnosť Ukrajincov
Ruský prezident Vladimir Putin
Putinov prejav odhalil aj to, čo chcel ukryť: Stačil malý detail a ľudia spozorneli
Foto
Hnev slovenských hráčov po prehre s Nemeckom, Hudáček: Takýto zápas už nemôžeme odohrať!
cropped view of senior man playing with puzzles
13 zvykov, pri ktorých hrozí zvýšené riziko demencie: Sú celkom bežné! Tomuto sa určite vyhnite
Ilustračné foto
Afganistan zasiahli ničivé záplavy: Hlásia desiatky obetí, počet môže ešte narásť
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Ako dopadlo hlasovanie OSN o posilnení Palestíny? Za toto hlasovalo Slovensko!
Americký prezident Joe Biden
Správa, ktorú potrebujú ako soľ: Biden schválil novú vojenskú pomoc pre Ukrajinu