Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.11.2014 10:12 | Tip od Vás | Slovensko
Video

Slováci naložili reperovi kvôli kontroverznému VIDEU: Ego, toto sa ti nebude čítať ľahko!

Smerácky zapredanec, hulvát, primitív či pseudoprávnik. Takéto prívlastky si vyslúžil reper Ego za svoju vulgárnu obhajobu predraženého CT-čka.

Raper Ego sa vo videu vyjadril ku kauze nákupu CT prístroja v piešťanskej nemocnici. Svoj prejav však úplne prestrelil! Slováci, či už jeho fanúšikovia alebo nie, sú z prejavu tohto vyštudovaného právnika sklamaní.

Ego, civilným menom Michal Straka, bol v správnej rade nemocnice v čase, keď sa o podozrivom nákupe rozhodovalo. Vo svojom videu obhajuje nákup predraženého CT-čka, za ktorý padla ministerka Zuzana Zvolenská a cez víkend zaň odvolávali aj premiéra.

 

Spevák vo svojom vulgarizmami preplnenom video-komentári tvrdí, že CT prístroja v piešťanskej nemocnici majú. Pravdou je, že tam však zatiaľ žiadne nemajú. „Takže ja sa len narýchlo vyjadrím k situácii z posledných dní, ktorá dopadla presne tak, ako mala a chcela dopadnúť. A to tak, že v Piešťanoch je skvelé CT-čko, úplne vynikajúce. Nemá zmysel ho porovnávať s nejakým CT-čkom z roku 2007, zastaraným,“ povedal Ego.

Aj fanúšikovia sú sklamaní! "Priať niekomu smrť je naozaj priveľa. Ego, som sklamaná," píše v komentári pod článkom s videom Ada. Výsmech mu vyniesla aj nelogická veta, kde súčasne spomína smrť aj mier. "Lubo Ander, bodaj by si skapal do rána, aj tvoja manka vyje*aná, mier," zaznelo vo videu z úst speváka.

Po reakciách, ktoré vyvolalo jeho škandalózne video sa Ego ospravedlnil. Na sociálnu sieť napísal: "Neviete si predstaviť, aké je to ťažké, keď o vás klamu pred celým národom. Prepáčte, za moje emotívne vyjadrenie, neprajem nikomu nič zlé, bol to len výsledok týždeň trvajúceho osočovania a rasizmu voči mojej rodine. Ospravedlňujem sa ešte raz všetkým, ktorých sa to dotklo."

Slováci Egovi nič nedarovali:

Pravý Slovák: Používa presne takú argumentáciu ako skupinka zlodejov, ktorá sa nabalila na CT-cku. "Že sa nedá porovnávať z CT z roku 2007." Ale tí, čo prišli s kauzou von, ho porovnávajú z CT kúpeným pred pol rokom v Ćechách a za tretinovú cenu. Tak raper, myslenie v tej tvojej degenerovanej hlave bude pre teba ľahšie, ako vypúšťanie fekálií z tvojej huby, ktorá je žumpou, do ktorej ti na.s.r.ali Smeráci.

Loyd: Ego a vzdelaný? Skôr asi je jeho titul zaplatený tatkom... Ako aj funkcia v správnej rade nemocnice.

Jeremy: Ešte pochopím, že robí štýl hudby aký robí, a že sa často vydal vo svojej tvorbe vulgárnym smerom, ale nerozumiem ako sa jeden človek s právnickým vzdelaním môže takto vyjadrovať a riešiť problémy na takto nízkej úrovni, človek s takýmto vzdelaním by mal mať isté osobnostné a aj vedomostné predpoklady a aj zlé veci sa dajú povedať slušne, týmto svojim správaním podľa mňa nezahanbil len seba, ale aj to množstvo ľudí, čo mu fandia.....

Ada: Vysoká úroveň intelektu, kto dal možnosť tomu umelcovi dostať sa do dozornej rady.

Monika: Nechcem hodnotiť situáciu s CT-čkom, ani rap, ani vulgarizmy. Ale to, že ten človek nazval deti ***a.m.i. , tak to je hrozné. Čo mu tie deti urobili? Toto je človek, ktorého presadzuje Smer-SD?

011: Je to obyčajný chudák, ukázal tým, ktorí ho počúvajú, aký je sprostý, je na každom aby si spravil vlastný názor. Nedal by som mu ani smeti zbierať bo aj tie by ukradol, je to naučený z jeho rodiny a preto aj bol nasadený tam kde bol.

BllchalanKE: Reper v správnej rade nemocnice...... Asi zle počujem..... A primitívne vyjadrovanie nehodne ani skladníka.... Total úbohé, dúfam, že nepredá už ani cédečko.

Otvoriť galériu

Don: Toto vyjadrenie, je absolútna hanba pre človeka, ktorý ho vypustí z úst.

Ramonna: Obrovské sklamanie..toto že je Ego??? ...sklamal týmto vyjadrením nielen veľa mladých fanúšikov, ale aj ostatných, ktorí ho mali radi, lebo si mysleli, že je to jeden príjemný, sympatický, pekný, rozumný a skromný chalan. Vyjadrovať sa o niekoho deťoch že sú ku*vy a preklínať niekoho mamku je to posledné, čo môže niekto vypustiť z úst. Len aby sa mu tieto slová nejak škaredo nevrátili. SKLAMAL SI EGO NIELEN MŇA, ALE AJ MOJE DETI KTORÉ TI FANDILI A MALI TA RADI!!! Tie slova, ktoré si vypustil z úst sú neospravedlniteľné a myslieť si naďalej o tebe, že si fajn chalan by bolo odteraz naozaj smiešne a strašne naivné. Ja nemám slov... hlavne, že si rozhodoval v nejakej správnej rade...hm...proste no comment.

Siemana: Takto sa vyjadruje Raper Ego? Mám dosť čistý primitív toto.

Filletsteak: Rýchlo všetci utekajme ho potľapkať po pleci - robil to zadarmo!!! a nikto to nefilmoval???!! no škandál! Mal by si hubu mydlom vymyť! Obyčajný hulvát.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Prezident Číny Si Ťin-pching a ruský prezident Vladimir Putin.
Vážne obvinenia! Desivé, akú dohodu má mať Čína a Rusko: Británia tvrdí, že má DÔKAZY
(ilustračné foto)
Európska vesmírna agentúra vybrala dve firmy: Dostanú obrovský balík a ťažkú úlohu
Old steel door that open to the outside. black and white image.
Ukrajina má málo vojakov: Začali prepúšťať väzňov, kto sa dostane von z basy?
Čierna diera
Fantastický objav! Zaujímavé, čo vedci zistili o čiernych dierach: Zásluhu na tom má aj náš rodák
Hrôzostrašné zábery z finálového duelu českého pohára.
Šokujúce zábery z Česka: Bitka fanúšikov priamo na ihrisku
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Netanjahu má ťažké srdce na európske krajiny: Uznanie palestínskeho štátu je odmena za teror, tvrdí
The sun and nine planets of our system orbiting.
Dohoda je na svete! Odpad musí z vesmíru zmiznúť, podieľalo sa na tom aj Slovensko: Aká bude prax?
Chlapec († 15) zomrel na párty v Rožňave: Kamaráti si ho fotili! Čo sa v byte hrôzy odohralo?
18 years old guy defends himself with his palm isolated
Ohavné ZVERSTVO! Bratia znásilnili dievčinu († 14) a potom... Ľudia žiadajú trest smrti
(ilustračné foto)
Zavedie Poľsko povinnú vojenskú službu? Minister na plné ústa, takéto sú plány
Businessman giving bribe money in the  envelope to partner in a corruption scam with black and white tone
Škandál na Ukrajine: Ex-námestníka šéfa prezidentskej kancelárie obvinili z korupcie, čo má za ušami?
Históriou otriaslo niekoľko atentátov na premiérov.
Atentát na Fica vyvolal na Slovensku hrôzu: Históriou otriaslo niekoľko podobne šokujúcich útokov