Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.12.2015 15:01 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Tento rok priniesol slovenským hviezdam množstvo dojímavých momentov: Svadby a babyboom 2015!

Počas uplynulých dvanástich mesiacov mali plné ruky práce farári, ale aj bociany. 

Kňazi vypravili na spoločnú cestu životom moderátorské esá Patrika Švajdu (43) a Zlaticu Puškárovú (38). Manželstvu neunikli cyklista Peter Sagan (25) a jeho Katka (28). Šokom bola zase cukríková svadba plejmejt Zuzany Plačkovej (26). Bocian priniesol dieťatko speváčke Dominike Mirgovej (24) a v radostnom očakávaní je Nela Pocisková (25).

Zazvonili im svadobné zvony

Otvoriť galériu

Cena: 31 000 eur

Zlatica Puškárová (38) a Patrik Švajda (43)

Svadba roka! Markizácke esá Zlatica Puškárová a Patrik Švajda sa 17. októbra po 15 rokoch vzali v Katedrále svätého Jána Krstiteľa v Trnave. Obradu a následnej hostine v priestoroch neďalekého hotela sa prizeralo 130 svadobných hostí. Dvojica plánuje medové týždne v Amerike.

Otvoriť galériu
Holubice vypustili aj novomanželia Saganoví.
Zdroj: Martin Hanzel, Nový Čas

Najhonosnejšia

Cena: 60 000 eur

 

Peter Sagan (25) a Katarína Smolková (28)

Fenomenálny cyklista sa oženil v Dolnom Kubíne a hostinu mal v luxusnom hoteli vo Vysokých Tatrách. Účet za svadbu sa vyšplhal k desiatkam tisíc eur, no zaujal aj ženíchov outfit. Strih a vzory Saganovho kabáta a košele pripomínali štýl hornouhorských palatínov zo 17. storočia, akým bol napríklad aj oravský župan Juraj Turzo. Medové týždne strávili v africkej Tanzánii.

 

Otvoriť galériu

Najkurióznejšia

Cena: 35 000 eur

Zuzana Plačková (26) a René Strausz (26)

Všetko inak! Začiatkom októbra sa vydala aj známa plejmejt Zuzana Plačková (24). V momente, keď hovorila svoje áno partnerovi Renému Strauszovi, mala na sebe ružové šaty v hodnote neuveriteľných 20-tisíc eur a na nohách tenisky. Obrad sa konal v Bratislave v budove bývalej konskej železnice. 

Hlavne potichu

Na jar sa oženil herec Ján Dobrík (30) zo seriálu Divoké kone, ktorý na svadbu s Lenkou nepozval ani rodičov. S manželkou má dcéru Nikolu a špekuluje sa, že im do rodiny pribudne aj druhé dieťa. Rovnako postupoval aj jeho kolega Braňo Deák (32), ktorý si zobral za manželku svoju dlhoročnú priateľku Ladislavu po šesťročnej známosti. Svadba sa mala konať v najväčšom utajení v Českej republike. Herec Ján Jackuliak (36) v júni povedal áno priateľke Barbore (31). Po obrade nasledovala hostina približne pre dva­dsiatku pozvaných hostí. Aj moderátorka Erika Judínyová (44) a herec Štefan Skrúcaný (54) všetko utajili. Pár sa zobral v apríli po troch rokoch randenia. 

Svojej milej navliekli prsteň

Otvoriť galériu

Matej Chren (34) a Linda Zubčáková-Čongrády (40)

Prekvapenie v exotike. Tanečník Matej Chren, ktorý už rok a pol randí s Lindou Zubčákovou-Čongrády, požiadal koncom novembra v luxusnom Dubaji Lindu o ruku. Mame dvoch detí sa tak pri návrate z dovolenky na prste ligotal diamantový prsteň.

Otvoriť galériu
 

Matthias Settele (48) a Gerda (50)

Ďalšia svadba v Záhorskej Bystrici? Šéf Markízy Matthias Settele urobil vo vzťahu so svojou partnerkou Gerdou významný krok dopredu. Charizmatický Rakúšan priznal, že sa rozhodol romanticky pokľaknúť a svoju vyvolenú požiadať o ruku. Svadbu zatiaľ neplánujú. 

Bocian v rodine

Otvoriť galériu
Šťastná mladá rodinka v zložení Dominika a dvaja Peťkovia.
Zdroj: Facebook Dominika Mirgová - Official/UndyPhoto.com

Dominika Mirgová (24) a Peter Zvolenský (24)

Najskôr dieťa, potom svadba! Koncom apríla porodila speváčka Dominika Mirgová svojmu priateľovi Petrovi Zvolenskému synčeka Peťa. V auguste sa za otca svojho prvorodeného dieťatka vydala na Zvolenskom zámku.

Otvoriť galériu

Otvoriť galériu

Martin Nikodým (44) a Martina Briatková (40)

Moderátorovi RTVS Martinovi Nikodýmovi v máji porodila priateľka Martina syna Martinka. O dva mesiace neskôr v lete sa pár nečakane rozišiel a naťahoval sa o starostlivosť o chlapca. 

Babyboom pokračuje

Speváčka Zdenka Predná a hudobný producent Oskar Rózsa sa vo februári stali rodičmi. Ich dieťatko prišlo na svet v nemocnici vo Zvolene. Synček dostal meno po ocovi – Oskar. Herečka Zuzana Kanócz (35), ktorá žije s kolegom Jurajom Lojom (32), sa týždeň pred Vianocami stala druhýkrát maminou. Na svet priviedla dievčatko Isabellu. K malému Lucasovi tak pribudla sestrička. Začiatkom októbra sa mamou stala aj herečka Zuzana Porubjaková (30). Dievčatko dostalo meno Ema. Hviezda Búrlivého vína Kristína Turjanová (36) porodila koncom októbra motocyklistovi Martinovi Vaculíkovi (25) chlapčeka Marka. 

V radostnom očakávaní

Otvoriť galériu

Nela Pocisková (25) a Filip Tůma (36)

Nela prežíva najkrajšie obdobie vo svojom živote, pretože nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko, ktoré partnerovi Filipovi Tůmovi (36) porodí v polovici budúceho roka.

Otvoriť galériu

Mário Kuly Kollár (44) a Lucia (24)

Líder obľúbenej skupiny Desmod Mário Kuly Kollár (44) má takisto obrovský dôvod na radosť. Jeho o dvadsať rokov mladšia manželka Lucia (24), s ktorou sa zosobášil pred rokom, nosí pod srdcom ich prvé spoločné bábätko.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


László Solymos
Sólymos kritizuje rozhodnutie ministerstva: Kvôli čomu sa naťahujú s Tarabom? V ohrození je naša voda!
Here Gérard Depardieu.
Herca Depardieua čaká súd: Dve ženy ho obvinili z niečoho odporného
(ilustračné foto)
Strach narastá: Nakazili sa ľudia ZOMBIE vírusom?! Znepokojivé zistenia
Ilustračné foto
Expríslušník nemeckej armády sa priznal k špionáži pre Rusko: Hrozivé, k čomu mal prístup
Český prezident Petr Pavel.
Český prezident: Strely Taurus pre Ukrajinu význam majú, ale...
beautiful lonely sand beach during sunset.
Nech sa páči, toto sú najkrajšie pláže na svete: Európa sa môže pochváliť suverénnymi prvenstvami
Matka sa vydala za svoju dcéru (ilustračné foto).
Veľké zmeny v Česku: Homosexuálne partnerstvá dostanú väčšinu manželských práv
Orava
Na Orave namerali niečo zvláštne: Je toto normálne?! Extrémna zmena
Jurajov syn Jerguško má po predčasnom narodení poškodený mozog.
Vdovcovi Valachovi praskli nervy: Ničíte mi súkromný život, vyse*te si oko!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Šiestačka bodla nožom spolužiačku: Hrozivé, čo 12-ročné dievča chystalo ďalej
Na snímke ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková (Hlas-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Úbohé politikárčenie a zúfalstvo poslancov? Dolinkovú chcú odvolávať, ministerka reaguje
Peter Pellegrini
Pellegrini v hľadáčiku Česka aj Nemecka: Hneď po nástupe ho čaká poriadna výzva