Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.10.2015 09:01 | Prominenti | Domáci Prominenti

Boris Kollár sa opäť ukázal na verejnosti s Heringhovou: Čo odhalila reč ich tela?

Podnikateľa Borisa Kollára (50) po pol roku pristihol Nový Čas v spoločnosti matky jeho dvoch detí Andrey Heringhovej (35). 

S modelkou sa naposledy ukázal počas jojkárskej šou Tanec snov, kde účinkovala. Odborníčka na neverbálnu komunikáciu však skepticky upozorňuje, že tento pár si navzájom brzdí vlastné šťastie. Čo na to samotný Kollár?

Kollár a Heringhová majú spolu nielen dcéru Saru Zoe a syna Borisa, ale aj netradičný vzťah. Podnikateľ má totiž rád spoločnosť pekných žien. Andrea to nie vždy dokáže tolerovať a potom sa na čas stiahne z jeho blízkosti. Pár ale svoje krízy po čase prekoná, čoho dôkazom je aj ich pondelňajšia návšteva spoločenského podujatia. Odborníčka na neverbálnu komunikáciu Daniela Paculíková z vesti.sk ale tvrdí, že ich telá hovoria inou rečou. „Vnímam napätie a dobre skrývanú nervozitu medzi partnermi. Potvrdzujú to zovreté ruky Borisa so zakliesnenými prstami - týmto gestom sa snažil o emočnú nečitateľnosť, až uzatvorenosť voči Andrei,“ odhalila. „Boris pohľadom pátra po minulosti, Andrea loví v budúcnosti. Rozmýšla, čo ju čaká v súvislosti s Kollárom a skryte plánuje. Je šťastná,“ tvrdí Paculíková. „Andreine materiálne potreby sú naplnené, emočné už menej. Boris je lojálny, čestný a láskavý. Záväzky si ctí, nasilu spútať ho však nemožno,“ myslí si odborníčka. Samotný Kollár má jasný názor. „Vzťahy s Andreou máme stále rovnaké ako pred mesiacom, ako pred 6 mesiacmi, ako pred rokom! Sme priatelia a rodičia našich detí,“ vysvetlil boháč.

Analýza reči tela Andrey Heringhovej a Borisa Kollára a prognóza ich vzťahu

Hodnotila odborníčka na neverbálnu komunikáciu Daniela Paculíková

Otvoriť galériu

 

Skôr zreteľne vnímam napätie a dobre skrývanú nervozitu medzi partnermi, čo aj potvrdzujú zovrete ruky Borisa so zakliesnenými prstami – týmto gestom sa snažil o emočnú nečitateľnosť, uzavretosť, zľahka aj o neústretovosť až uzatvorenosť voči Andrei. Zjavne a vedome si chráni svoj osobný priestor, nedovoľuje jej do neho vstúpiť. Aj ich pohľady idú rôznymi smermi, Boris pohľadom pátra v minulosti, Andrea loví v budúcnosti, teda rozmýšľa, čo ju čaká v súvislosti s Borisom a skryte plánuje, má očakávania a je optimistická, šťastná.

Boris zjavne nevie opustiť staré vzorce myslenia, čo sa týka jeho partnerských vzťahov. Je v trojkovej ročnej vibrácii, ktorá núti človeka urobiť hrubú čiaru za minulosťou a vsadiť na úplne nové okolie, poznatky a skúsenosti.

Spúšťačom partnerstva u Borisa je vášnivosť, náruživosť, maximálna dôvera, vnútorná rovnováha a súlad. Ktorá jeho partnerka to pochopí, u tej aj ostane.

Jeho vzťahy budú fungovať tak, ako to on chce, v tomto aspekte žiadna z jeho partneriek jednoducho nemá šancu spracovať ho podľa svojho chcenia a Andrea nie je výnimkou. Spolu im ladia len živly – vzduch plus oheň. Ak Borisov Oheň Leva bude slabý, Andrein živel vzduch bude zákonite mrazivý. Priateľmi však ostanú dlhodobo.

Boris sa veľmi rád obklopuje všetkým pekným a príjemným. Andrea je vyhovujúca spoločníčka. Hodnota živlu, v ktorom je zrodená vypovedá o myslení, logike a intelekte.

Andrea je spoločenským typom a v spoločnosti sa cíti ako ryba vo vode. Je mimoriadne citlivá na všetky životné situácie a často ani netuší, prečo je rozrušená, nervózna a nahnevaná. Je už zvyknutá ustupovať, otázka však dokedy, pretože všetko má svoje hranice. K tomu, čo chce a potrebuje sa dopracuje pomerne ťažšie, bráni jej v tom čistá rovina Saturnu. Odporúčam menej analyzovať, plánovať a viac vsadiť na intuíciu, všímať si signály života.

Ako vidíte ich ďalšiu spoločnú budúcnosť?

Vzťah ešte prejde mnohými skúškami, vo všeobecnosti u nich platí podmienka intenzívnej lásky a opustenia starých vzorcov myslenia. V istých situáciách sú pre seba vysnenými spoločníkmi, nie však trvalo. Mali by obaja pochopiť, že len sami brzdia vlastné šťastie. Andrea by mala mať trpezlivosť a starostlivo si premyslieť čo chce, než bude jednať. Jej materiálne potreby sú naplnené, emočné už menej. Boris je lojálny, čestný a láskavý. Svoje záväzky si ctí, nasilu spútať ho však nemožno. Doplnkovými výpočtami ako celoživotní partneri majú od seba dosť ďaleko, spájajú ich len živly, v ktorých sú zrodení. Otázky spoločnej budúcnosti by mali prehodnotiť, ako rozumnú voľbu to nevidím.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Milan Majerský a Richard Raši
Raši sa vidí na soličke šéfa NR SR: Čo si o tom myslí Majerský? Padla reč aj na Danka
Vizualizácia štadióna po dokončení. Moderný stánok by mal hostiť majstrovstvá Európy do 21 rokov.
Foto
Brzdia výstavbu štadióna sudičky?! O rok by mali byť na stavenisku v Prešove majstrovstvá Európy
(ilustračné foto).
Na východe Slovenska došlo k dopravnej nehode: Úseku sa radšej vyhnite
Užitie lieku spustilo strašnú reakciu.
Foto
Užila známy liek a začalo sa PEKLO: Príšerná reakcia! Ide o tabletky, ktoré má doma snáď každý
Military combat drone UAV
Tragické okolnosti ukrajinského útoku: Smutné, kto má byť medzi obeťami
Ján Nezmar v drese Ružomberka.
Bývalý hráč Ružomberka má obrovský problém: Korupčný škandál?!
1994. (Zľava) Samuel L. Jackson, John Travolta, Harvey Keitel, Quentin Tarantino
Foto
Najväčšie hviezdy Pulp Fiction po 30 rokoch! Aha, ako zahviezdili na filmovom festivale
Obľúbené sú aj šmykľavky
Žiakom z Hlohovca môžu ostatní len závidieť: Zábavný park na chodbe školy? Také niečo sa len tak nevidí
Ilustračné foto
Británia odmietla rokovania s Európskou úniou: Ohrozí to mobilitu mladých ľudí?
Military surveillance drone flying over rocky deserts.
Ukrajina zasiahla viaceré ciele v Rusku: Medzi nimi aj viaceré elektrické stanice
Na archívnej snímke vľavo Stephane Da Costa (CSKA) a vpravo Tomáš Zigo (Slovan) počas zápasu KHL
Návrat do reprezentácie: Hráč z KHL ide na MS!
Poľský prezident Andrzej Duda podpísal v stredu 16. augusta 2023 zmenu zákona o referende.
Poľsko hovorí o jadrových zbraniach: Hrozby z Ruska silnejú, sme pripravení! Čo sa chystá?