Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.10.2015 08:00 | PR články

Plná peňaženka „jednocentoviek“. Čo si však dnes za cent kúpite?

Jednocentové mince znepríjemňujú podľa viacerých prieskumov život 91 – 97 percentám obyvateľov Slovenska. Zaťažujú naše peňaženky a v podstate neexistuje produkt, ktorý by ste si za jednu jednocentovú mincu kúpili. 

Existuje však služba, ktorá stavia hodnotu jedného centa do úplne iného svetla. Len pred pár dňami ju predstavil FunFón. Nazval ju Centofka a ponúka v nej národné volania do všetkých sietí, národné SMS a MMS do všetkých sietí len za 1 cent.

Jednocentovky nemá rád takmer nikto. Dokonca ani automaty na kávu či MHD lístky. Spravidla sa nám kopia v peňaženkách a pri nákupoch ich už automaticky radšej nechávame na pokladni ako „tringelt“. Nevnímame ich ako reálnu hodnotu, pretože za jednu jednocentovú mincu si nekúpime nič hmotné, teda žiaden produkt. My sme však vypátrali službu, vďaka ktorej môžete za 1 cent dostať minútu volania, jednu SMS či MMS. Nedávno ju pod názvom Centofka predstavil najstarší slovenský alternatívny operátor FunFón. Ponuka bola spustená v sobotu 10.10.2015.

Otvoriť galériu

V uplynulých dňoch mali zákazníci aj fanúšikovia FunFónu jedinečnú možnosť rozhodovať o tom, koľko budú môcť platiť za volania, SMS a MMS v programe Férofka. Odvážnu výzvu na sociálnej sieti pokorili v rekordnom čase a pôvodných 7 centov znížili za necelých 24 hodín na bezkonkurenčný 1 cent. Novou ponukou Centofka tak FunFón potvrdzuje, že potreby jeho zákazníkov sú preňho pri tvorbe adekvátnych ponúk prvoradé. „Počas uplynulých piatich rokov sme prinášali odvážne a inovatívne ponuky, ktoré kopírovali potreby našich zákazníkov a Centofka je narodeninovým vyvrcholením tohto prístupu,“ informuje brand manažérka FunFónu Ivana Nichtová.

Ponuka, ktorú si zákazníci a fanúšikovia vyskladali pomocou lajkov, komentárov a zdieľaní príspevku na Facebooku, už má svoj oficiálny názov aj podmienky. Centofku si môžu aktivovať všetci zákazníci FunFónu s profilom FunFón Férofka ako výhodný balík v prípade, že majú aktívny kredit aspoň 10 eur. Aktiváciou balíka Centofka sa zákazníkovi „rezervuje“ kredit vo výške 10 eur, z ktorého sa budú sťahovať po 1 cente národné volania do všetkých sietí, národné SMS aj MMS do všetkých sietí, teda služby, ktorých cenu si vo výzve zákazníci sami znížili. Takto rezervovaný kredit balíka bude platný až do jeho vyčerpania, maximálne však 30 dní. Po 30 dňoch sa balík zákazníkovi predĺži v prípade, že jeho štandardný aktívny kredit bude aspoň 10 eur. Ponuka aktivácie balíka Centofka je platná do konca roka, teda do 31.12.2015. Všetky informácie o ponuke nájdete na www.funfon.sk.

Otvoriť galériu

Najstarší slovenský alternatívny operátor FunFón čoskoro oslávi piate výročie na telekomunikačnom trhu. Ponukou svojich služieb a imidžom dokázal osloviť širokú masu zákazníkov najmä mladšej cieľovej skupiny, ktorá hľadá cenovo výhodnú hlasovú a dátovú komunikáciu v kvalitnej mobilnej sieti. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Nehoda na diaľnici D1 si vyžiadala ľudské životy.
Diaľničiari informujú: Úsek D1 je po mimoriadne tragickej nehode opäť prejazdný
Vladislav tvrdí, že bol v šoku a absolútne nič si nepamätá.
Foto
Horor pri Sabinove: Kto je muž, ktorý dokaličil 3 malé deti? Susedia sú v šoku
Dominika sa rozhodla s Petrom rozviesť aj napriek spoločnému synovi.
Foto
Ako Dominika Mirgová vyzerala kedysi? Neuveriteľná premena! Čo všetko si dala vylepšiť
Nepokoje na Novej Kaledónii.
Foto
Na ostrove platí ZÁKAZ vychádzania: Znepokojivé, čo sa deje v obľúbenej destinácii!
ilustračné foto
Čína to povedala na plné ústa: USA provokuje! Žiada od nich jednu vec
(ilustračné foto)
Zrútila sa časť budovy! Nešťastie si vyžiadalo obete: Je za tým počasie?
Prezidentka vyjadrila sústrasť rodinám hasičov, ktorí zahynuli pri nehode na D1.
Prezidentka sa vyjadrila k mimoriadne tragickej nehode na D1: Toto odkázala rodinám
Backlit suitcase in hotel room
Po príchode do hotelovej izby vždy hoďte fľašu pod posteľ: Môže vás to zachrániť
Ako sa podľa odborníka bude ďalej vyvíjať trh s pohonnými látkami?
Cena pohonných látok robí Slovákom vrásky na čele: Odborník prezrádza, prídu KONEČNE pozitívne správy?
ilustračné foto
Útok na okupované mesto: Na mieste vypukol veľký požiar! Potom prišla ďalšia rana
V Dolnom Smokovci chcú vybudovať prvé respitné centrum na Slovensku.
FotoVáš Tip
Na podhorí Tatier chcú vybudovať prvé centrum svojho druhu na Slovensku: Takto bude pomáhať ľuďom!
Foto
Skúsený slovenský tréner o triumfe Čechov: Oni si osobnosti ctia, my si ich nevážime!