Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.04.2015 14:43 | Správy | Domáce správy

Široký zaplatil za vilu na Bahamách nekresťanské prachy: Z tej sumy sa vám zatočí hlava!

Najexkluzívnejší luxus ako z rozprávky! Podnikateľ Juraj Široký (61), ktorý je členom predstavenstva Váhostavu topiaceho sa v kríze, si užíva život, ktorý mu môže závidieť nejeden slovenský finančník. 

Nový Čas získal exkluzívne zábery priamo zo stredoamerického štátu Bahamy, na ktorých je Širokého miliónová vila priamo na pobreží oceánu so súkromnou plážou s panensky bielym pieskom. Široký cestuje do exotiky pravidelne a v miestnej komunite je už veľmi známym človekom. Podľa cien susedných nehnuteľností za svoju bahamskú rezidenciu zaplatil najmenej 13 miliónov eur!

Otvoriť galériu

Na Juraja Širokého má ťažké srdce český biznismen Viktor Kožený (51), ktorý sa skrýva na Bahamách. Dvojica podnikateľov spolupracovala v 90. rokoch minulého storočia. Po Koženom ide česká polícia, Široký je bezúhonný občan. To Koženého naštvalo a tak pred rokmi prezradil, že Široký vlastní na Bahamách súkromnú rezidenciu. Jeho slová potvrdil minulý rok Nový Čas, ktorý priniesol ako prvý fotografiu rozostavanej vily. Keďže Kožený o Širokého nehnuteľnosti hovoril už v minulosti, znamená to, že Slovák si posledné obdobie staval na ostrove už druhé sídlo.

Otvoriť galériu

Širokého poznajú

To, že vila, ktorá je písaná na súkromnú firmu a posledné mesiace sa stavala oproti oficiálnym Širokého pozemkom, skutočne patrí Širokému, potvrdili viaceré zdroje. „Poznám Jurajov dom a poznám aj Juraja,“ povedal človek z komunity milionárov na Bahamách. „Pracovali sme na úprave pobrežia pri Širokého rezidencii,“ informovala spoločnosť, ktorá si želala zostať v anonymite. Ďalší zdroj dokonca ukázal satelitný snímok pobrežia, na ktorom zreteľne vyznačil Širokého vilu. Samotný podnikateľ o svojom majetku na druhom konci sveta mlčí. „Čo sa týka súkromia pána Širokého, k tomu nemáme dôvod sa vyjadrovať,“ povedala jeho hovorkyňa Michaela Kováčik Grendelová.

Otvoriť galériu
Juraj Široký.
Zdroj: anc

 

Milionárska lokalita

Širokého rezidencia sa nachádza v jednej z najluxusnejších častí Bahám - Old Fort Bay. Areál je rozdelený cestou na dva pozemky. Na zadnom sa nachádzajú tráva, mólo a zaparkovaná jachta. Na prednom pozemku sa rozkladá samotná vila, ktorá už pri prvom pohľade patrí v oblasti medzi najväčšie. Sumy za menšie rezidencie sa podľa realitných kancelárií pohybujú na hranici okolo 10 miliónov eur, Širokého nehnuteľnosť ho podľa marketérov mohla vyjsť na rovných 13 miliónov.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Attila Végh a jeho tréner Ilja Škondrič.
Tréner Végha Ilja Škondrič: TAKTO naložil jeho hejterom!
Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!
Ilustračné foto
NAJTEMNEJŠIE ostrovy na svete: Smrtiace kmene alebo cintorín lodí! SEM by ste rozhodne vstúpiť nechceli
(ilustračné foto)
Ako v skutočnosti funguje režim inkognito? Nie ste až tak v bezpečí, ako si myslíte!
ilustračné foto
Hlavný ukrajinský veliteľ: Situácia na fronte je ZLÁ! Obsadili Rusi ďalšie územia? Desivé slová o eskalácii
Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Neapol sa dohodol s trénerským esom: Môže Calzona baliť?
Svadba Williama a Kate z roku 2011.
Foto
TAJNÉ detaily zo svadby Williama a Kate, ktoré vám unikli: Skryté ODKAZY a... To ste určite nevedeli!
(ilustračné foto)
Veľká tragédia na vojenskej základni: Výbuch munície zabil niekoľko vojakov!
Ilustračné foto
Ľahko prehliadnuteľné príznaky tichého zabijaka: Ak pociťujete TOTO, ihneď bežte k doktorovi
Útok na Crocus City Hall sa odohral večer 22. marca. Jeho obeťami sa stalo viac ako 140 ľudí a ďalších vyše 500 ich bolo zranených.
Novinky o teroristickom útoku v Moskve: Ďalší podozrivý?! Súd vydal jasné rozhodnutie
(ilustračné foto)
Napätie na Západnom brehu Jordánu: Izraelské sily zabili Palestínčanov! Sila, čo urobili potom