Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.12.2014 12:01 | Správy | Domáce správy

Bude rok 2015 priať vášmu vzťahu? Prečítajte si veľký horoskop lásky!

Počas roka 2015 bude mať láska zelenú. Budeme totiž pod vplyvom Jupitera, planéty šťastia. Môžete sa tešiť na harmóniu vo vzťahoch.

Páry si nechajú viac voľnosti a nebudú sa cítiť pod tlakom. Osamelí si vďaka Jupiteru nájdu toho správneho partnera. Vo veľkom horoskope lásky 2015 hviezdnej nemeckej astrologičky a autorky mnohých kníh Jasmin Rachlitz (51) sa dozviete, čomu sa v partnerskom živote určite nevyhnete. 

Vodnár (21. január - 19. február)

Veľa spolupatričnosti na jeseň

Váš partner musí prinášať nápady, aby ste boli dlhšie nadšení. To sa podarí v januári: pravý sen lásky! V marci vyjdú aj spoločné plány, apríl bude premenlivý. Po hádke bude nasledovať vášnivé uzmierenie. Na vrchole leta prebudí Saturn bolestné spomienky na starú lásku, avšak Merkúr podporí veľmi dobrú komunikáciu s partnerom. Slobodní si vydýchnu: Ak tu vždy bol nejaký háčik, tak je preč. Od júla do októbra prežijete fázu naplnenú láskou.

Jupiter - tip: V novembri preberiete zodpovednosť za lásku, budete sa chcieť viazať.

Ryby (20. február - 20. marec)

Rozprávajte

Cítite, čo sa vo vašom partnerovi odohráva. Neočakávajte však to isté od neho: Saturn vás nahovára k prehnaným očakávaniam. Hovorte o tom, čo vám prekáža. Na vzťahu musíte veľa pracovať. Nerobte žiadne unáhlené rozhodnutia. Od októbra uvidíte všetko jasne, v decembri zistíte, že ste šťastní, pretože ste bojovali pre svoju lásku. Slobodní nech o láske radšej snívajú, ako by sa mali spustiť s človekom na hrane. Pocity, ktoré ešte nie sú spracované, vystúpia v lete. Od októbra ste pripravení na nový zväzok.

Jupiter - tip: V roku 2015 sú dôležité rozhovory a porozumenie.

Baran (21. marec - 20. apríl)

V lete to bude presné

Rok sa nemôže začať krajšie: do konca marca vás čaká nárast lásky. Pôsobíte sexi a zvodne. Od mája by ste chceli urobiť ďalší krok, uvažujete napríklad o svadbe. Leto je ideálne na to, aby ste trafili klinec po hlavičke. V novembri to môže trochu škrípať: váš partner očakáva, že mu viac vyjdete v ústrety, vy však nie ste na to pripravení. Vďaka Saturnu budete v decembri vedieť opäť, kam patríte. Myšlienky na rozchod sa stratia. Slobodní budú na začiatku roka radi a často flirtovať, od júla do augusta by mohli nájsť veľkú lásku.

Jupiter - tip: Vneste šmrnc do vášho vzťahu.

Býk (21. apríl - 20. máj)

Jar prináša šťastie

Romantický začiatok roka: od februára do apríla robí Venuša vášmu menu ako bohyni lásky česť. Užívajte si búšenie srdca! Slobodní sa tešia na flirt, ale ešte nie sú pripravení silno sa viazať, chcú predovšetkým zábavu. Pozor v lete! Zrieknite sa flirtu s niekým cudzím. Váš partner reaguje žiarlivo, je si neistý. Slobodní, ktorí sa nechcú viazať, by tým mohli niekomu zlomiť srdce. Po napínavom lete nasleduje harmonická jeseň. Vo vzťahu príde pokoj. Slobodní sú pripravení na nový, skutočný záväzok.

Jupiter - tip: Zostaňte v lete ochotní rozprávať sa. Nerozhodujte sa bez partnera.

Blíženci (21. máj - 21. jún)

Potrebujete rozptýlenie

Nuda je pre vás desivá. Potrebujete čerstvé impulzy, v období fašiangov budete mať sklon k ľúbostnému flirtu, čo by mohlo nerozvážne zmeniť vzťah na hru. Všetko sa však môže vysvetliť vďaka Merkúru. Vrchol leta je ideálny pre plánovanie budúcnosti. Od 9. novembra prinesie Venuša nové iskrenie. Slobodní nadviažu na začiatku roka nové kontakty, mohli by sa skutočne zaľúbiť, potrebujú však od októbra vlastný priestor, inak uniknú.

Jupiter - tip: Nerobte v jeseni žiadne dôležité rozhodnutia. Reagujete príliš impulzívne, konáte predčasne.

Rak (21. jún - 22. júl)

Rozviniete novú blízkosť

Hľadáte blízkosť k partnerovi, vo februári sa budete cítiť vo vzťahu krásne a bezpečne. V marci príde potom vášnivá jarná búrka, avšak už v apríli je všetko odpustené a zabudnuté. Máj bude mesiacom vášne: svadbu alebo spoločnú dovolenku podporí Venuša. Všeobecne sa budete cítiť tento rok veľmi dobre, zistíte, či je váš partner ten pravý a či je tu, keď ho potrebujete. Osvedčený vzťah bude ešte silnejší. Slobodní majú v strede roka šancu na novú lásku. Saturn si myslí: Táto je natrvalo!

Jupiter - tip: Rak potrebuje veľa podpory, ktorú nájde v decembri.

Lev (23. júl - 23. august)

Veľa romantiky v lete

Začiatok bude hrboľatý: v januári budete príliš kritickí a netrpezliví voči partnerovi. No to bude čoskoro minulosťou: od 21. februára do 18. marca sa do seba opäť zaľúbite. Začiatkom apríla môžete žiarlivosť prebudiť malým flirtom. V strede apríla sa opäť koncentrujte na vzťah, nastane harmónia. Leto bude vrcholom. Venuša sa osobne postará o vaše šťastie v láske. November je dobrý pre plánovanie budúcnosti a rodiny. Slobodní majú v lete tendencie k flirtovaniu, avšak až na jeseň príde ten pravý/tá pravá.

Jupiter - tip: Vaše očakávania od partnera sú príliš vysoké. Buďte fér.

Panna (24. august - 23. september)

Od augusta šťastie v láske

Do polovice marca je dôležité nestratiť prepojenie s partnerom. Apríl a máj budú vášnivé, počas júna sa ponúkajú nové výzvy. Hádka visí vo vzduchu. Mars pomôže v júli zakopať vojnovú sekeru. Od 11. augusta stojí Jupiter, planéta šťastia, vo vašom znamení. Môžete prehĺbiť vzťah, cítite sa isto, od októbra vás čakajú hlboké pocity. Slobodní musia v prvej polovici roka úplne skončiť so starou láskou, aby od augusta boli otvorení pre novú, vážne sa zaľúbia v októbri.

Jupiter - tip: Hru zvádzania si budete užívať po júli.

Váhy (24. september - 23. október)

Jún je ideálny na svadbu

Už v januári vám Venuša, Jupiter a Saturn ponúkajú obdobie vnútornej spolupatričnosti. V marci budete reagovať vznetlivo a podráždene, ale v apríli sa vráti harmónia. Teraz je čas pre spoločné plánovanie do budúcnosti. V máji sa prebudí vaša chuť na sex, v júni zmysel pre romantiku. Kto ešte nie je vydatý/ženatý, mohol by mať odvahu urobiť krok pred svadobný oltár. Detailné rozhovory budú dominovať v auguste a septembri. Slobodní môžu nájsť veľkú lásku do 11. augusta. Saturn si myslí: Je to niečo vážne!

Jupiter - tip: Slobodní tento rok ľahko nadviažu zaujímavé kontakty.

Škorpión (24. október - 22. november)

Neobmedzovať, nechať priestor

V roku 2015 je dôležité neobmedzovať partnera. Ak podniknete častejšie niečo jeden bez druhého, tak spoločné chvíle si budete užívať o to viac. Pozor v lete, vládne akútne nebezpečenstvo hádky! Váš partner sa cíti nesamostatný a vymaňuje sa. Nespochybňujte váš vzťah. V októbri sa tendencia k rozchodu vyparí. Slobodní majú na svojich potenciálnych partnerov príliš vysoké nároky, mohli by sa počas leta zaľúbiť do niekoho, kto je zadaný. V októbri nájdete skutočné šťastie v láske.

Jupiter - tip: Október bude zo zlata. S partnerom sa môžete viac zblížiť, alebo sa vydať/oženiť.

Strelec (23. november - 21. december)

Z flirtu sa stane veľká láska

Strelec je od prírody dobrodruh a neodmieta flirt. To by sa mohlo stať v roku 2015 jablkom sváru vo vzťahu, pretože prísny Saturn prebieha cez vaše znamenie a nestrpí žiadne poklesky. Od júna spoznáte, čo máte vo svojom partnerovi a v októbri nastane vo vzťahu pokoj. Zaťažkávacie skúšky posilnia v prvom polroku váš záväzok k partnerovi. Slobodný zvábi do júna niekoho, kto je ťažko dostupný, alebo už zadaný. Od júna spoznáte, kto sa k vám skutočne hodí.

Jupiter - tip: Majte oči otvorené: z nevinného dovolenkového flirtu sa môže v auguste stať veľká láska.

Kozorožec (22. december - 21. január)

Veľa vášne počas leta

Ceníte si rituály, ktoré vkĺzli do vášho vzťahu, ste však pripravení postarať sa o nový šmrnc. Na začiatku roka si podrobíte svojho partnera novým spôsobom. V marci to môže škrípať. Našťastie, už v apríli sa všetko vysvetlí. Od júna do októbra prežijete veľmi krásne obdobie. Slobodní by sa chceli skutočne zaľúbiť. Sú pripravení čakať na toho pravého partnera, pokúsia sa nič si nevynucovať.

Jupiter - tip: Október je vaším mesiacom. Venuša, Mars, Jupiter sa postarajú o búšenie srdca a romantiku.

Ako sa vám bude v roku 2015 dariť v práci?

Veľký horoskop nájdete v Novom Čase už 2. januára.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Ilustračné foto
To snáď nie: Irán sa dohodol na bližšej vojenskej spolupráci s TOUTO krajinou!
(ilustračné foto)
Nečakaný krok USA: Sťahujú časť svojich vojakov! Čo sa to deje?
Ilustračné foto
Študenta brutálne umučili na smrť: Popáleniny, rozdrvené kosti a rezné rany! Všetko bol nakoniec OMYL?
Ruský letecký útok v Kyjeve 25.3.2024
Aktualizované
Poplach v Kyjeve, začínajú evakuovať nemocnice! Strach vyvolalo mrazivé video
(ilustračné foto).
Ženu odsúdili na 7 doživotných trestov a 1794 rokov väzenia: Čo spravila?
Daniela Peštová
FotoVáš Tip
Peštová spomína na najťažšie obdobie svojho života: Zaspávala som s plačom! Silný odkaz pre fanúšikov
(ilustračné foto)
Plánovanie útoku na ciele spojené s Ukrajinou: Sila, kto mal Rusku pomáhať v Londýne!
Footballer takes the corner. Detail of player's legs and the ball during soccer match.
Veľké priznanie profesionálnych futbalistov: V TENTO deň svetu povieme, že sme GAYOVIA!
Ilustračné foto
Biznis s falošnými potvrdeniami? Ukrajinci sa chceli vyhnúť vojne, takto to dopadlo
Police officer with a German shepherd police dog
Obrovský úlovok policajného psa: Otvorili drevené debny z Maroka a nestačili sa diviť
predseda českého Senátu Miloš Vystrčil
Predseda českého Senátu Vystrčil: Štáty V4 kedysi v EÚ trucovali, Česko sa zmenilo
Na snímke minister spravodlivosti SR Boris Susko (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Zasahovanie do nezávislej súdnej moci? Opozícia žiada zasadnutie výboru: Ide o vážnu vec