Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
štvrtok 19. 10.
Kristián
12°C  Jasno  |  Bratislava
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.12.2014, 11:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Návrat desaťročia: Marika Gombitová opäť na televíznej obrazovke! A diváci ju uvidia už čoskoro

Otvoriť galériu
Bratislava-Petržalka 12. novembra 2014 15.25 hod.: Rozboril a režisér Peter Núňéz navštívili Mariku v jej byte, kde sa dohodli na spolupráci.
Zdroj: jt, int, Oles Cheresko
Gombitová si zvolila život mimo svetla reflektorov pred dvanástimi rokmi. Naposledy vystúpila v auguste 2002 na odovzdávaní cien Zlatý puk.

Odvtedy ju fanúšikovia nevideli. Vilovi Rozborilovi (47) sa však podarilo nemožné! Spevácka legenda Marika Gombitová (58) prijala pozvanie do jeho „továrne na sny“ a už čoskoro ju diváci uvidia V siedmom nebi! Hoci Gombitová zapĺňala stránky časopisov a fanúšikovia sa čo-to z jej života dozvedali najmä z médií, na jej vystúpenie trpezlivo čakali dlhých dvanásť rokov.

Tentoraz však majú skutočne dôvod na úsmev, pretože spevácka legenda sa objaví na televíznej obrazovke. Tento husársky kúsok sa podaril Vilovi Rozborilovi. „Potvrdzujem, že Marika prijala pozvanie do relácie V siedmom nebi, kde vystúpi ako hosť,“ povedala Novému Času speváčkina manažérka Eva Kožejová. Už túto nedeľu sa tak diváci môžu tešiť na svoju milovanú Mariku. Z jej rozhodnutia má obrovskú radosť aj samotný moderátor Vilo Rozboril.

V siedmom nebi je relácia o snívaní. Myslím si, že snom tisícok ľudí na Slovensku je to, aby sa Marika vrátila. Aby opäť vystúpila. V nedeľu, ak sa všetko podarí, urobí Marika návrat práve V siedmom nebi. A pre mňa to bude pocta a tiež splnenie sna,“ neskrýval dojatie Rozboril. Všetko je však zahalené rúškom tajomstva a o podrobnostiach ohľadom Marikinho vystúpenia hovoriť nechcel.„Myslím si, že Marika je ,snom‘ pre mnohých, takže asi si ju ,nesprivatizuje‘ žiadny príbeh. Ale keďže je skutočne obrovská legenda, pravdepodobne vystúpi s niečím obrovským a legendárnym,“ dodal na záver. Vyzerá to tak, že skutočne nastal čas na Gombitovej návrat. Jej zlato v hrdle, obrovský talent, šarm a nestarnúci výzor si tak diváci vychutnajú už o pár dní. Marika, všetci sa na teba tešíme!

Takto išiel čas...

rok 1969 - ­ So svojimi bratmi začala spievať v amatérskej skupine Matador.

rok 1976 - ­ Prijala ponuku Jána Lehotského pripojiť sa k jeho skupine Modus.

rok 1977 - Skupina Modus získala zlatú Bratislavskú lýru v autorskej súťaži s rockovou pesničkou Úsmev.

rok 1978 - Marika zvíťazila na Bratislavskej lýre v domácej i medzinárodnej piesňovej súťaži s piesňou Študentská láska.

rok 1980 ­- Zahrala si hlavnú úlohu v dnes už kultovom televíznom muzikáli Neberte nám princeznú.

1. december 1980 - ­ Návrat z posledného koncertu Modusu sa skončil autonehodou, ktorá Mariku navždy pripútala na vozík. apríl 1981-­ Odišla na pobyt do rehabilitačného ústavu v Kladruboch. Tam sa po prvý raz pokúsila spievať.

september 1981 -­ január 1982 ­- Marika bola v západonemeckom rehabilitačnom centre Bad Wildungen.

rok 1982 - ­ Absolvovala osemhodinovú operáciu u moskovského neurológa profesora Jumaševa.

rok 1983 ­- Začala v bratislavskom Štúdiu S koncertovať s recitálom Mince na dne fontán.

august 2002 - Naposledy verejne vystúpila na udeľovaní cien Zlatý puk.

13. január 2012 ­- Po štyroch rokoch v úzadí sa v priamom prenose cez telefón prihovorila svojím fanúšikov v Legendách popu.

apríl 2014 ­ - Vystúpila na oslave 60. narodenín blízkeho priateľa Júliusa Hrona.

november 2014 - Zapojila sa do charitatívneho projektu.

Sólová diskografia

1979 - Dievča do dažďa
1981 - Môj malý príbeh
1982 - Slnečný kalendár
1983 - Mince na dne fontán
1984 - No. 5
1986 - Voľné miesto v srdci
1987 - Ateliér duše
1990 - Kam idú ľudia?
1994 - Zostaň

So skupinou Modus:
1979 - Modus
1980 - Modus (anglická verzia)
1980 - Balíček snov
1981 - 99 zápaliek
1983 - Záhradná kaviareň

So skupinou Collegium musicum:
1979 - On a ona

Diskusia / 91
Autor: Čas.sk
X
Súvisiace články:
Najnovšie z rubriky
Súvisiace články:
Najnovšie z rubriky
Aktuality.sk Správy Ekonomika Šport Život TV program Počasie Horoskopy Fair Play M. Kovačiča 25 rokov Slovenska
Prieskum: Smer by si županov udržal, Uhrík je až štvrtý Aktuality.sk
Rýchle správy
pred 57 min
Velitelia Islamského štátu utekajú do Turecka Aktuality.sk
Niekoľko veliteľov extrémistickej organizácie Islamský štát (IŠ) prekĺzlo zo Sýrie do susedného Turecka v čase, keď jednotky džihádistov zažívajú v arabskej krajine bojové porážky.
20:30
Putin: USA sa pokúšajú vytlačiť ruský plyn z Európy Aktuality.sk
Ruský prezident Vladimir Putin obvinil vo štvrtok Spojené štáty zo snáh vytlačiť ruský plyn z európskeho energetického trhu.
20:00
Kolóna pri Hlohovci Aktuality.sk
Pred Hlohovcom smerom z D1 je kolóna.Zelená vlna RTVS
(ilustračné foto),
Muž ušiel z domu a 10 rokov sa skrýval v lese: Keď zistíte, prečo to spravil, poriadne sa zasmejete!
Tomáš Berdych
Český tenista Berdych prekvapil fanúšikov: Končím!
(ilustračné foto)
Exčlena cirkvi odsúdili za zneužívanie chlapcov: To nebola jediná hrôza, ktorú robil, aký dostal trest?
Voda v podzemných
Hororový nález v podzemnej garáži: V aute boli pohodené telá mŕtvych milencov a muža zavraždenej ženy!
Starosta obce
Súťaž Dedina roka 2017 má svojho víťaza: Pozrite si najkrajšiu obec Slovenska!
Radosť hráčov
Mladíci bojovali: Poprad rozhodol o víťazstve nad dvadsiatkou až v závere!
Lauren a Matthew
Muž ubodal manželku na smrť a sám zavolal na seba políciu: Bizarný dôvod ohavného činu!
Nešťastné
Foto
Vedenie školy zakázalo dievčatku odfotiť sa v týchto šatách: Uvidíte ich celé, nebudete chápať!
Vskutku skvelý
Toto vás chytí za srdce: Otec si so slepým synom užíval futbal! Stačil im jednoduchý trik...
Od Weinsteina sa
Ďalšia facka pre kontroverzného producenta: Weinstein prišiel o významné ocenenie
Paul a Niah boli
Myslel, že má žlčníkové kamene, pravda bola inde: Krutý osud zasiahol len mesiac po svadbe!
Šarapovová
Šarapovová ukázala tú krajšiu tvár: Takto sa rozhodla pomôcť ľuďom v núdzi!