Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
pondelok 16. 9.
Ľudmila
26°C  Polooblačno  |  Bratislava
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Návrat desaťročia: Marika Gombitová opäť na televíznej obrazovke! A diváci ju uvidia už čoskoro

Gombitová si zvolila život mimo svetla reflektorov pred dvanástimi rokmi. Naposledy vystúpila v auguste 2002 na odovzdávaní cien Zlatý puk.

Odvtedy ju fanúšikovia nevideli. Vilovi Rozborilovi (47) sa však podarilo nemožné! Spevácka legenda Marika Gombitová (58) prijala pozvanie do jeho „továrne na sny“ a už čoskoro ju diváci uvidia V siedmom nebi! Hoci Gombitová zapĺňala stránky časopisov a fanúšikovia sa čo-to z jej života dozvedali najmä z médií, na jej vystúpenie trpezlivo čakali dlhých dvanásť rokov.

Tentoraz však majú skutočne dôvod na úsmev, pretože spevácka legenda sa objaví na televíznej obrazovke. Tento husársky kúsok sa podaril Vilovi Rozborilovi. „Potvrdzujem, že Marika prijala pozvanie do relácie V siedmom nebi, kde vystúpi ako hosť,“ povedala Novému Času speváčkina manažérka Eva Kožejová. Už túto nedeľu sa tak diváci môžu tešiť na svoju milovanú Mariku. Z jej rozhodnutia má obrovskú radosť aj samotný moderátor Vilo Rozboril.

V siedmom nebi je relácia o snívaní. Myslím si, že snom tisícok ľudí na Slovensku je to, aby sa Marika vrátila. Aby opäť vystúpila. V nedeľu, ak sa všetko podarí, urobí Marika návrat práve V siedmom nebi. A pre mňa to bude pocta a tiež splnenie sna,“ neskrýval dojatie Rozboril. Všetko je však zahalené rúškom tajomstva a o podrobnostiach ohľadom Marikinho vystúpenia hovoriť nechcel.„Myslím si, že Marika je ,snom‘ pre mnohých, takže asi si ju ,nesprivatizuje‘ žiadny príbeh. Ale keďže je skutočne obrovská legenda, pravdepodobne vystúpi s niečím obrovským a legendárnym,“ dodal na záver. Vyzerá to tak, že skutočne nastal čas na Gombitovej návrat. Jej zlato v hrdle, obrovský talent, šarm a nestarnúci výzor si tak diváci vychutnajú už o pár dní. Marika, všetci sa na teba tešíme!

Takto išiel čas...

rok 1969 - ­ So svojimi bratmi začala spievať v amatérskej skupine Matador.

rok 1976 - ­ Prijala ponuku Jána Lehotského pripojiť sa k jeho skupine Modus.

rok 1977 - Skupina Modus získala zlatú Bratislavskú lýru v autorskej súťaži s rockovou pesničkou Úsmev.

rok 1978 - Marika zvíťazila na Bratislavskej lýre v domácej i medzinárodnej piesňovej súťaži s piesňou Študentská láska.

rok 1980 ­- Zahrala si hlavnú úlohu v dnes už kultovom televíznom muzikáli Neberte nám princeznú.

1. december 1980 - ­ Návrat z posledného koncertu Modusu sa skončil autonehodou, ktorá Mariku navždy pripútala na vozík. apríl 1981-­ Odišla na pobyt do rehabilitačného ústavu v Kladruboch. Tam sa po prvý raz pokúsila spievať.

september 1981 -­ január 1982 ­- Marika bola v západonemeckom rehabilitačnom centre Bad Wildungen.

rok 1982 - ­ Absolvovala osemhodinovú operáciu u moskovského neurológa profesora Jumaševa.

rok 1983 ­- Začala v bratislavskom Štúdiu S koncertovať s recitálom Mince na dne fontán.

august 2002 - Naposledy verejne vystúpila na udeľovaní cien Zlatý puk.

13. január 2012 ­- Po štyroch rokoch v úzadí sa v priamom prenose cez telefón prihovorila svojím fanúšikov v Legendách popu.

apríl 2014 ­ - Vystúpila na oslave 60. narodenín blízkeho priateľa Júliusa Hrona.

november 2014 - Zapojila sa do charitatívneho projektu.

Sólová diskografia

1979 - Dievča do dažďa
1981 - Môj malý príbeh
1982 - Slnečný kalendár
1983 - Mince na dne fontán
1984 - No. 5
1986 - Voľné miesto v srdci
1987 - Ateliér duše
1990 - Kam idú ľudia?
1994 - Zostaň

So skupinou Modus:
1979 - Modus
1980 - Modus (anglická verzia)
1980 - Balíček snov
1981 - 99 zápaliek
1983 - Záhradná kaviareň

So skupinou Collegium musicum:
1979 - On a ona

Diskusia / 91
Autor: Čas.sk
X

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou Ringier Axel Springer Slovakia, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 00 678 155, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 19/B na účely spätného kontaktovania ... Viac informácií k ochrane osobných údajov nájdete tu.

Súvisiace články:
Odporúčame z TIVI.sk
Súvisiace články:
Odporúčame z TIVI.sk
Aktuality.sk Kočnerova Threema Správy Prémiové čítanie Podcasty Šport TV program Počasie Horoskopy
Oskar Fegyveres
Oskar Fegyveres: Tóth už nie je kamarát. Chcel sa zviditeľniť Aktuality.sk
Najčítanejšie
3h
24h
Ronaldo skončil
Ronaldo skončil v slzách: Portugalčana zničilo video z minulosti
Martin Réway
Réway je definitívne späť: Slovák vyčaroval takúto geniálnu prihrávku
Vľavo kráľovná,
Problémy v britskej kráľovskej rodine? Alžbeta II. odmieta hovoriť o Harrym a Meghan
Herec Petr Kotlár
Česká tvorba ešte zamieša karty! O cudzojazyčného Oscara zabojuje aj Pomaľované vtáča
(ilustračné foto).
Vojaka v detstve sexuálne obťažovala opatrovateľka: Po 35 rokoch prišlo k nečakanému zvratu
Noël Czuczor
FOTOhádanka: Z rozkošného chlapca vyrástol sexi herec! Viete, o koho ide?
Tváre slovenského
Foto
Neuveriteľné premeny v šou Tvoja tvár znie povedome: Na pódiu sa vystriedali Madonna, Kali či Hana Zagorová!
Vajdička bol
Generálny riaditeľ SND prehovoril o odvolaní Vajdičku: Pravda o jeho práci v divadle
Lietadlo
V Kolumbii sa zrútilo lietadlo s predstaviteľmi vlády: Hlásia mŕtvych
Cristiano Ronaldo
Vydieranie a násilie v Juventuse Turín: Úradovala mafia, ktorá je známa aj na Slovensku
Sledujte, či
Nové pravidlá pri platbách kartou a na internete: Kedy musíte zadať PIN kód
Obrúčky Belinde
Tenistka Belinda Benčičová: Chystá svadbu s trénerom?