Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.05.2024 07:00 | Špeciálne projekty
Špeciálny projekt

Za nádhernými piesočnatými plážami nemusíte chodiť ďaleko: Takéto krásy ponúka Chorvátsko

Túžite po príjemnej letnej dovolenke s rodinou či priateľmi, no vyhľadávate najmä piesočnaté pláže? To pravé pre vás môžete nájsť už v Chorvátsku! Skutočne jedinečnými piesočnatými plážami sa môže pochváliť napríklad taký ostrov Pag či luxusné letovisko Zaton, v ktorom vám CK Satur ponúka široké spektrum hotelov pre rodiny s deťmi, partiu priateľov alebo romantickú dovolenku vo dvojici.

Piesočnaté pláže sú veľkým lákadlom. Nemusíte však za nimi chodiť ďaleko a v CK Satur si môžete vybrať zo širokej ponuky špičkových 4* a 5* hotelov aj so službami all inclusive už priamo v Chorvátsku, a to napríklad v letovisku Zaton či na ostrove Pag. Obe destinácia sa pýšia skutočne nádhernými piesočnatými plážami, ktoré ocenia nie len rodiny s deťmi, ale zaiste aj partie priateľov. 

Zaton

Otvoriť galériu
Zaton.
Zdroj: CK Satur

CK Satur ponúka bezstarostnú dovolenku v mnohých destináciách v Chorvátsku. Medzi ne jednoznačne patrí aj Zaton, ktorý sa nachádza v magickej Severnej Dalmácii, ktorá je známa krištáľovo čistým morom, bielymi kameňmi, levanduľou, viničom, citrusmi, oleandrami či rozmarínom! Toto luxusné letovisko je vyhľadávané najmä milovníkmi piesočnatých pláží. Je ideálne pre rodiny, ale v podstate pre každého, kto si túži vychutnať svoj pobyt pri mori a pod nohami cítiť príjemný piesok. Okrem toho sa pýši celodennými kvalitnými animáciami aj pre najmenších, bazenovým svetom pre dospelých, tínedžerov, no najviac poteší práve tých najmenších a svoje si tu nájdu aj nadšenci vodných športov. Aby toho však nebolo málo, nachádza len 15 km od očarujúceho mesta Zadar.

Zadar

Otvoriť galériu
Zadar.
Zdroj: CK Satur

Zadar je skvostom čo sa týka archeologického a pamiatkového bohatstva z antického, stredovekého a renesančného obdobia. Svojich návštevníkov uchváti jedinečnou architektúrou minulosti, no nájdu sa tu aj viaceré zázraky súčasnosti. Na samom konci zadarského polostrova je fenomén nazvaný Pozdrav slnku, dielo domáceho architekta (N. Bašic). Skladá sa z 3 stoviek sklenených platní uložených v jednej úrovni s dlažbou v tvare kruhu s priemerom 22 m. Práve v tejto čarovnej časti zadarského polostrova vyslovil Alfréd Hitchcock svoju slávnu vetu: „Najkrajší západ slnka je v Zadare“.

Nin

Otvoriť galériu
Mesto Nin
Zdroj: CK Satur

Len 7 minút autom od letoviska Zaton sa nachádza čarovné mesto Nin. Prvá zmienka o ňom pochádza ešte z čias gréckych pisateľov zo 4. storočia pred našim letopočtom. Teraz však láka všetkých najmä luxusnou piesočnatou plážou Ninská Laguna. Je jednou z najznámejších a najpopulárnejších pláží v tejto oblasti a obľúbeným miestom domácich aj turistov. Táto nádherná pláž je vhodná aj pre rodiny s deťmi kvôli pozvoľnému vstupu do mora. Pláž je taktiež bohatá na tzv. liečivé bahno, ktoré pomáha pri liečení chorôb!

Pláže v Petrčane

Otvoriť galériu
Obec Petrčane.
Zdroj: CK Satur

Obec Petrčane sa nachádza len 13 km od malebného mesta Zadar. Turistov a dovolenkárov láka najmä pre svoje magické pláže. Kvôli nim je táto obec najviac vyhľadávaná rodinami s  ich ratolesťami, ale očarí skutočne každého. Petrčane poskytuje širokú škálu pláži cez kamienkové, skalnaté a pre milovníkov piesku máme dobré správy, pretože tu nájdete aj piesočnaté pláže! Jednou z najobľúbenejších je však pieskovo-štrková pláž Punta Radman. Vďaka pozvoľnému vstupu do mora je vhodná aj pre tých najmenších. Avšak všetky pláže v okolí obce majú svoje čaro a sú pre turistov neodolateľné.

Apartmány Zaton Holiday Resort 3*

Otvoriť galériu

Zaton Holiday Resort 3* má presne to, čo na správnej dovolenke potrebujete. Je ideálnym miestom pre rodinnú dovolenku. Ubytovanie v tieni borovicových stromov, viac ako 2 km dlhá piesočnatá pláž a skutočne dlhý zoznam zábavných aktivít sú kľúče k spokojnej a relaxačnej dovolenke v Zatone. Apartmány sa nachádzajú v blízkosti mesta Nin, ktoré je známe svojou nádhernou piesočnatou plážou a sú len 15 km od mesta Zadar, ktoré milujú tisíce turistov. V rezorte nájdete okrem piesočnatej pláže aj štrkovú pláž, ktorá sa nachádza v zátoke s veľmi pozvoľným vstupom do mora a plytkým dnom. Stravovanie je v týchto apartmánoch individuálne, avšak je tu možnosť priplatiť si za polpenziu. Pre deti ponúka rôzne animačné aktivity a miniklub.

Otvoriť galériu

Apartmány Zaton Holiday Resort 4*

Otvoriť galériu

Apartmány Zaton Holiday Resort 4* ponúkajú približne to isté, ako vyššie spomenuté apartmány, takže dokonalú dovolenku pre rodiny, krásnu a dlhú piesočnú pláž, bohaté aktivity pre deti aj dospelých a sú v bezprostrednej blízkosti mesta Nin a 15 km od magického Zadaru. Stravovanie je tu rovnako individuálne s možnosťou doplatenia polpenzie. Čím sa však odlišujú od predchádzajúcich je vyššia kvalita, ktorú ocenia najmä tí náročnejší.

Ostrov Pag

Otvoriť galériu
Ostrov Pag
Zdroj: CK Satur

Slnečný chorvátsky ostrov Pag, ktorý sa okrem soli, syru, jahňaciny, krajky, tichej ale aj hudbou, tancom a zábavou nasýtenej dovolenky a nádherných pláží pýši aj jednou z tých najlepších letných párty na svete. Na svoje si tu však prídu aj milovníci oddychu a relaxu. Pag je teda vhodným miestom na bezstarostnú dovolenku skutočne pre všetkých. 

Zrće

Otvoriť galériu

Veľkou vychytávkou Pagu je pláž Zrće, ktorú pravidelne navštevuje množstvo ľudí a odnesú si z tade tie najlepšie zážitky. Dôvodom sú párty plné dobrej hudby, chutných nápojov a zábavy, ktorá sa koná nie len v noci, ale aj cez deň! Rodiny sa však nemusia obávať, vďaka pozvoľnému vstupu do mora je vhodná aj pre ich ratolesti a hudba tu síce hrá aj cez deň, ale ani zďaleka nie tak nahlas ako v noci. Okrem párty pláže je tu takisto mnoho iných, na ktorých si môžu užiť slnkom zaliatu a ničím nerušenú dovolenku.

Piesočnatá pláž Pirka

Otvoriť galériu

Zrće teda nie je jedinou vychytenou plážou na ostrove Pag. Nádherná piesočnatá pláž Pirka sa nachádza na magickom mieste, ktoré si ihneď zamilujete a nebudete z neho chcieť odísť! Pravú luxusnú atmosféru dopĺňa aj okolitá zeleň, ktorá taktiež v horúcich letných dňoch slúži ako útočisko pred slnečnými lúčmi. No čo viac si milovník mora a piesku môže priať?

Hotel Pagus 4*

Otvoriť galériu
Hotel Pagus 4*
Zdroj: CK Satur

Ak túžite po rodinnej dovolenke v nádhernom prostredí, práve vás by mohol zaujať 4-hviezdičkový hotel Pagus, ktorý sa nachádza priamo na krásnej pláži s jemným štrkom v malebnom zálive neďaleko historického centra mesta Pag. Hotel je v bezprostrednej blízkosti centra, takže s rodinkou môžete vyraziť na nákupy, pobehať miestne kaviarne či reštaurácie, alebo si môžete prezrieť historické pamiatky a galérie. Chutné stravovanie je tu formou all inclusive, pre deti sa tu nachádza zábavný program počas celej letnej sezóny a môžu sa taktiež tešiť aj na herne.

Hotel La Luna 4*

Otvoriť galériu
Hotel La Luna 4*
Zdroj: CK Satur

Ak sa chystáte na dovolenku s partiou priateľov a chcete pritom navštíviť aj známu a obľúbenú párty pláž Zrće, hotel La Luna môže byť pre vás tou ideálnou voľbou. Nachádza sa taktiež na ostrove Pag a od spomínanej pláže nabitej hudbou a zábavou sa nachádza len 15 minút jazdy! Hotel La Luna je situovaný v rybárskej dedinke Jakišnica, nachádza sa priamo pri mori v bezprostrednej blízkosti centra dedinky a v priestranných izbách s výhľadom na more spolu so lahodnými službami all inclusive vám zaručí nezabudnuteľnú dovolenku. 

Priamo pred hotelom sa nachádza privátna prírodná kamenistá pláž s upravenými plochami na slnenie a malá štrková pláž s pozvoľným vstupom do mora, ktorá je vhodná aj pre deti či neplavcov. 15 minút jazdy a ocitnete sa v meste Novalja či na pláži Zrće, ktorá je známa svojim jedinečným nočným životom, hudbou a nezabudnuteľnou párty.

Otvoriť galériu
Hotel La Luna 4*
Zdroj: CK Satur

Aby toho však nebolo málo, CK Satur si pre vás pripravila ku kúpe zájazdu v čase od 01.04.2024 výhodné LAST MINUTE CENY, ZÁLOHU 50% a balík výhod „SATUR FLEXI LETO“ za výhodnú cenu, ktorý ponúka hneď niekoľko benefitov. 

- Pri zakúpení balíka výhod „SATUR FLEXI LETO 2024“ v období od 01.04.2024 môže cestujúci, ktorý zmluvu uzatváral, bezplatne zmeniť meno cestujúcej osoby, a to až do 14 dní pred začiatkom zájazdu. 

- Vďaka balíku výhod „SATUR FLEXI LETO 2024“ môže cestujúci zakúpený zájazd, na ktorý sa vzťahuje balík výhod, aj bez udania dôvodu bezplatne zrušiť v lehote najmenej 35 a najviac 40 dní pred začiatkom termínu zájazdu.

Otvoriť galériu
Ostrov Pag
Zdroj: CK Satur

- „SATUR FLEXI LETO 2024“ umožňuje cestujúcim bez udania dôvodu bezplatne zmeniť destináciu v lehote najmenej 35 a najviac 40 dní pred začiatkom termínu zájazdu. Podmienkou je zmena destinácie pre všetky osoby v rámci jednej zmluvy o zájazde. Zmeniť destináciu môžete do inej ľubovoľnej destinácie. 

- Pri zakúpení balíka výhod „SATUR FLEXI LETO 2024“ v prípade nutnosti zrušenia zájazdu zo strany CK Satur garantuje vrátenie zaplatených peňazí za zájazd (s výnimkou zaplateného poistného za cestovné poistenie a zaplateného poplatku za balík výhod SATUR FLEXI LETO 2024) do 10 dní od zrušenia zájazdu.Za nádhernými piesočnatými plážami nemusíte chodiť ďaleko: Takéto krásy ponúka ChorvátskoVďaka CK Satur si tak môžete užiť skutočne bezstarostnú dovolenku. Ak ste však nerozhodný a dovolenku vyberáte na poslednú chvíľu, nezúfajte, Satur ponúka aj špeciálne LAST MINUTE zľavy, ktoré sú platné pre zájazdy s termínom nástupu od 1. 6. do 30. 9. 2024. Rovnako garantuje konečnú cenu, ktorá sa už nebude hýbať, a to vrátane palivových a emisných príplatkov. Medzi ďalšie výhody, ktoré sa postarajú o vašu nerušenú dovolenku, patrí bezplatné storno či cestujúce deti od 199 eur! Veľkým plusom sú aj priame lety z Bratislavy, Košíc a Popradu alebo kvalitná autobusová doprava do Chorvátska. Ak vás jednotlivé ponuky zaujali a doprali by ste relax, pohodu, oddych a zábavu aj svojim blízkym, CK Satur má pre vás DARČEKOVÉ poukážky, ktoré môžete venovať komukoľvek a spríjemniť mu tak leto nádhernou dovolenkou.

Otvoriť galériu
Zadar.
Zdroj: CK Satur

CK Satur však myslí aj na tých najmenších. Na vaše detičky sa už tešia animátori Satur PLANET fun, ktorí sa postarajú o to, aby si aj tí najmenší užili letnú dovolenku plnými dúškami. Satur PLANET fun ponúka celodenný program pre deti, tínedžerov, športovcov, umelcov ale aj dospelých, a to v prípade Chorvátska konkrétne na ostrove Brač. No nezúfajte, CK Satur má v ponuke aj mnoho iných hotelov s rodinnými klubmi.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Sponzorované

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Hokejová prestupová bomba: Marcel Haščák si opäť zahrá na Slovensku!
Ilustračné foto
Štedrá pomoc od Nórska: Aha, koľko krajina priľúbila Ukrajine!
Po Darinom boku verne stojí jej priateľ Pavel.
Kým Dara koncertovala, Nedvěd ostal v Prahe sám: Zábery, ktoré nemal nik vidieť! Aha, koho bozkal
Marian Kočner počas pojednávania v prípade vraždy Jána Kuciaka, Martiny Kušnírovej a aj v kauze prípravy vrážd prokurátorov.
Na súde sa začne proces s Mariánom Kočnerom: Ktorej kauzy sa týka?
Wau! Tak toto sa hocikedy nevidí. Aj takto to môže vyzerať, keď sa príroda hrá s oblohou
Nebudete veriť vlastným zmyslom: Obloha rozdelená na dve polovice!
Peter sa chcel pochváliť úlovkami húb, ostatní ho v komentároch skritizovali.
FotoVáš Tip
Peter sa chcel pochváliť úlovkom z lesa, nahnevaní Slováci na ňom nenechali nitku suchú: Aha, za čo mu naložili!
(ilustračné foto)
Vodiči pozor! Týmto úsekom neprejdete až do konca júla
Tréner Holandska Roland Koeman
Fuj, poriadne nechutné! Neuveríte, čo spravil tréner Holandska priamo pred kamerami
(ilustračné foto)
Kým svet rokoval o mieri na Ukrajine, Rusko urobilo niečo ohavné! Aha, s čím sa chvália
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelensky
Záverečné vyhlásenie zo summitu o Ukrajine podpísalo 80 krajín: Ako sa zachovalo Slovensko?
Nočná mora každého motorkára či skútristu: Ženu pred smrťou zachránila prilba
Kamión zroloval skútristku: Posledným sekundám videa nebudete veriť!
Von der Leyenová
Priblížil summit vo Švajčiarsku Ukrajinu k mieru? Túto prekážku vidí Leyenová!