Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.03.2024 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Cmorík či Jaroš o najdôležitejších ženách ich života: Zo slov plných lásky vám vyhŕknu slzy!

Spýtali sme sa známych mužov, kto je najdôležitejšou ženou ich života. Prezradili nám, aké sú a za čo im ďakujú.

Miro Jaroš (45), spevák, a mama Štefánia (69)

Otvoriť galériu

Moja mama je bojovníčka. Aj keď sme to nemali ľahké, nevzdala to s nami. Vychovala štyri deti. Jej motto je: „Aj keď život nejde podľa predstáv, pozeraj sa okolo, aby si si všimol aj to, čo je pekné.“ Miluje život, stromy, kvety, svoju záhradku. Hovorí, že tie najobyčajnejšie veci sú tie najvzácnejšie. Je pre mňa veľkým vzorom, verím, že som aspoň sčasti ako ona! Je najdôležitejšou ženou v mojom živote, lebo vďaka nej som tým, kým som. Aj keď to s nami nemala ľahké, nikdy to s nami nevzdala.

V detstve bola pre mňa jediným pilierom a dodnes jej môžem zavolať, keď s niečím potrebujem poradiť alebo sa len vyrozprávať. Naučil som sa od nej pozerať na svet s úctou, nesúdiť správanie ľudí, ale zamyslieť sa nad tým, prečo tak konajú a pochopiť ich. Veľmi mi to pomáha a robí ma to lepším.

Dušan Cinkota (53), herec, a manželka Zuzana (38)

Otvoriť galériu
Najdôležitejšou ženou môjho života je určite moja manželka Zuzka. Našli sme sa, proste sa to stalo a rozhodli sme sa, že to tak ponecháme. Je to proste niečo medzi nebom a zemou. Je krásna zvonku aj znútra, aj keď sa jej tá krása mení, nikdy nie je menej krásna (smiech). Je veľmi vnímavá a je úžasnou matkou nášho syna Olega. Najdôležitejšie je, že stále stojí pri mne, za každých okolností. A čo mi dala do života? Samu seba, nekonečnú lásku a nášho syna. Je zázračnou ženou, lebo vie nakúpiť za málo peňazí. (smiech) Milujem na nej, že je to stále ona, a nechcem, aby sa v niečom zmenila.


Juraj Bača (36), herec, a mama Magdaléna (69)

Otvoriť galériu
Určite sú v mojom živote ženy, ktoré mi dali do života veľmi veľa, ale len jedna mi dala to najcennejšie - život. Najdôležitejšou ženou môjho života je preto určite moja mama. Mama je tá, ktorá chodila na moje vystúpenia a učila ma básničky. Veľmi dobre si pamätám ten pocit, keď som ako malý chlapec chodil na recitačné súťaže. Postavil som sa pred ľudí, roztriasli sa mi kolená a potom jej tvár som uvidel v dave. Vtedy som vedel, že je všetko v poriadku, lebo mama je tá, ktorá chápe a odpustí a má ma rada bez ohľadu na to, či poviem tú básničku správne alebo s chybami.

Peter Cmorík (43), spevák, a manželka Daniela (32)

Otvoriť galériu
Najdôležitejšou ženou môjho života je určite moja manželka Danielka. Je to cieľavedomá žena, ktorej mozog ide stále na plné obrátky, vie si poradiť v každej situácii, je technický typ, ale s dušou a veľkým hudobným talentom. Jedným slovom komplexná osoba, a mňa má asi len preto, aby sa mala o koho starať. (smiech) Čím sme dlhšie spolu a vychovávame dve deti, tým viac si uvedomujem, akou mi je v živote veľkou oporou.

Danielka je ten najempatickejší človek, akého poznám, a tak za každých okolností prináša srdečnosť a lásku a to si na nej nesmierne cením. Našej rodine to prináša pokoj a rovnováhu. Čím som starší, tým viac si vážim túto jej úžasnú vlastnosť. A keď sa hovorí a znie to ako klišé, že žena robí muža lepším, tak my sme naozaj príkladom toho, že je to tak.


Mário Kuly Kollár (52), spevák, a manželka Lucia (32)

Otvoriť galériu
V živote muža sú asi najdôležitejšie dve ženy - mama, ktorá ho priviedla na svet, a manželka - celoživotná spolupútnička. Moja manželka Lucka je úžasná žena. Vážim si na nej jej toleranciu, pohľad na svet a to, že ma vie usmerniť. Dôležité je, aby medzi partnermi stále fungovala chémia. Lucka ma dokáže vždy prekvapiť a stále rozosmiať. Vieme sa o všetkých veciach spolu porozprávať, čo je v živote veľmi dôležité. Vždy mi vie nekonfliktne povedať svoj názor, vie robiť kompromisy, a to ich v živote so mnou musela urobiť veľmi veľa. (smiech) Ďakujem jej za neskutočne obrovskú dávku lásky, ktorú dáva nielen mne, ale aj nášmu synovi Chrisíkovi.

Robo Opatovský (52), spevák, a dcéra Hanka (10)

Otvoriť galériu
Rodina je pre mňa najdôležitejšia. Som šťastný, že mám zdravú, talentovanú a šikovnú dcéru Hanku. Zo školy nosí domov samé jednotky, veľmi dobre rozpráva po anglicky, dokonca sa začala učiť japonsky. Hrá na klavíri, krásne spieva a maľuje, čo viac si môžem priať?

Mám pokoj na duši aj tým, že moja manželka sa o ňu aj o mňa úžasne stará. Takže najdôležitejšie ženy môjho života sú ony dve. Katka nie je môj fanúšik, zobrala si Roba Opatovského, chlapa, ktorý jej zaimponoval. Vie mi povedať aj kritické slová, čo ma tiež posúva ďalej, lebo keby mi iba pochlebovala, asi by ma to prestalo baviť. Som taký ten rytier, ktorý musí svoju ženu a vysnenú lásku dobýjať.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Karin Kollárová, Nový Čas Víkend

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Veľké priehľadné okno ponúka skvelý výhľad.
Foto
Zábava a sobáše na dne mora?! Z tejto futuristickej ponorky odpadnete: FOTO musíte vidieť
Čokoládová nafukovačka  v tvare plameniaka
Foto
Nenechajte sa oklamať: Prídu vám tieto výtvory reálne? Neuhádnete, aké tajomstvo skrývajú!
Fotografia z miesta nehody v Malackách.
Dráma na stanici v Malackách: Dieťa zasiahol elektrický prúd, ratoval ho vrtuľník
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruským hackerom sa podaril výnimočný kúsok: Z tohto vláda nebude nadšená
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Na plynové pole zaútočili dronom: Malo to tragické následky
Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite