Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.03.2024 13:20 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Junior nebol v práci už 3 týždne: Čo sa stalo obľúbenému moderátorovi?!

Známy slovenský moderátor Milan Zimnýkoval (46) alias Junior je neodmysliteľným hlasom rannej šou s Juniorom a Marcelom vo Fun rádiu. Aj napriek tomu, že si umelec každoročne berie v letnom období dlhšie voľno, tento rok si ho vzal o niečo skôr. Nejde však len tak o nejakú dovolenku.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii
Z moderátorského kresla ho totiž mali dostať zdravotné komplikácie. Moderátor, ktorý patrí k esám vo svojom odbore, nám priznal, že sa úspešne zotavuje. Sú to už viac ako 3 týždne, čo známy hlas Milana Juniora Zimnýkovala nebolo počuť z éteru Fun rádia, kde už dlhé roky tvorí nerozlučnú dvojicu s moderátorom Marcelom Forgáčom.

A nie je to tak dávno, čo sa vytratil z kulinárskej šou Bez servítky, ktorej súčasťou bol dlhé roky a jeho vtipné komentáre boli neoddeliteľnou súčasťou tohto programu. Ako sa ukázalo, za jeho absenciou v práci stojí zhoršený zdravotný stav. Pracovné plány mu mali narušiť jeho hlasivky, na ktorých stojí celá jeho profesijná kariéra.

V šou Pečie celé Slovensko, ktorú moderoval minulý rok však nič nenasvedčovalo tomu, že by mu odchádzal hlas. Opak bol však, zdá sa, pravdou. Aký zákrok presne podstúpil, Junior prezradiť nechcel. Novému Času však povedal, že je v kľudovom režime, a to na dovolenke s celou rodinou.

Junior a kulinársky kritik? Zistíte vo videu:

Kedy sa však bude môcť vrátiť späť za mikrofón? „Keďže som v hlasovej rekonvalescencii, tak neviem presne, kedy sa vrátim,“ uviedol pre Nový Čas moderátor. Zdá sa teda, že kým sa mu hlasivky nevrátia do formy, tak je odkázaný na nútené voľno. „Nerád by som otravoval vašich čitateľov informáciami týkajúcimi sa môjho súkromia a zdravotného stavu,“ dodal stručne Zimnýkoval.


Lodné dobrodružstvo

Dlhé dni mimo práce si Junior napriek nepríjemnostiam so zdravím užíva. Vyrazil totiž spolu so svojou manželkou Antóniou a s dcérou Alexandrou na dovolenku, z ktorej zverejnil niekoľko záberov. „S vetrom vo vlasoch, s loďou na delfíny,“ poslal Milan správy svojim fanúšikom na sociálnej sieti... Tí sa ho tak zatiaľ v éteri nedočkajú, až kým nebude úplne v poriadku.

Jeho miesto však muselo rádio zaplátať. V rannej šou sa tak striedajú nielen jeho parťák Marcel Forgáč či ďalšia známa moderátorka Vera Wisterová, ale vzniknutá situácia dokonca prinavrátila späť legendárnu dvojicu Mateja Sajfu Cifru a Adelu Vinczeovú. Táto nerozlučná dvojka sa tak do rannej relácie vrátila po 11 rokoch.

Rekonvalescencia hlasiviek

Etela Janečková, internistka

Hlasová rekonvalescencia závisí od niekoľkých faktorov. Ak je niekto po operácii, tak môže rekonvalescencia trvať niekoľko týždňov. Ak ten pacient nie je po operácii a je len po prechladnutí a postihnutí zápalovým procesom hlasiviek, tak je rekonvalescencia otázkou 7 - 10 dní. Ak ide o nádorové ochorenie, tak je omnoho dlhšia. Môže sa stať, že sa rekonvalescencia vyskytne aj po operácii, keď operačný výkon môže ochromiť jednu z hlasiviek, a v takomto prípade je rekonvalescencia potrebná. Zvyčajne tým človek okrem prechladnutia trpí vtedy, keď ide o ochorenie dýchacích ciest, chronický zápal horných dýchacích ciest, pri výrastkoch z hlasiviek, ktoré sú nezhubného charakteru, a pri nádorových ochoreniach.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: fox, silvo, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


NR SR
Na Slovensku funguje okolo 160 politických strán: Pribudnú ďalšie
Anna Záborská
20. rokov v EÚ: Záborská bola pri rokovaniach, dnes má o budúcnosti jasnú predstavu: Je za zrušenie veta?
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Napätie medzi Ruskom a Ukrajinou by sa dalo krájať: Obe krajiny hlásia masívne útoky a vážne škody
Vykladanie riadu. Eva sa ako hodinová manželka stará aj o umývačku
Foto
Kysučanka Eva má originálnu prácu: Je z nej hodinová manželka! Čo všetko vám splní?
Tornáda v USA za sebou zanechali spúšť.
Foto
USA sa prehnalo 60 tornád: Extrémna sila, pozrite sa na tú katastrofu! Všetko zachytili na VIDEO
Kmeťo kopal v zápase aj pokutový kop, ktorý premenil a potom sa vyzliekol, ale žltú kartu nedostal.
Foto
Slovenský Maradona premenil pokutový kop a potom sa vyzliekol...
(ilustračné foto)
Vlak núdzovo zastal a odrazu vyšľahli obrovské plamene: Hlásia zranených
Kráľ Karol III.
Foto
Kráľ Karol sa vzoprel rakovine: Bez TEJTO ženy by to nezvládol, nová FOTO hovorí za všetko
Hustá pena je základ, Lucia to zvládla na jednotku.
Foto
Tromfla všetkých mužov: Najlepším výčapníkom je táto kráska! Lucia vyhrala prestížnu súťaž
(ilustračné foto)
Aktualizované
Obrovská rodinná tragédia! Muža našli mŕtveho, žena s deťmi skončili v nemocnici
Peter Pellegrini (Hlas)
Pellegrini čelí prvej veľkej skúške: Mal by sa začať krotiť, tvrdí Hrabko
Rodičov obvinených z týrania pustili z väzby.
Foto
Šokujúci verdikt súdu: Rodičov obvinených z týrania detí pustili z väzby! Má to však háčik