Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.02.2024 12:00 | Špeciálne projekty
Špeciálny projekt

Rodinná dovolenka šitá na mieru: Spoznajte jedinečné destinácie s vašimi najmenšími

Cestovanie s deťmi môže byť pre celú rodinu nezabudnuteľným zážitkom, plným dobrodružstva a vzdelávania. CK Satur prináša parádnu akciu pre rodiny "Poznávanie s deťmi", ktorá vám umožní objavovať svet cez všetky zmysly v jedinečných destináciách. Vytvorte vašim deťom spomienky, na ktoré nikdy nezabudnú!

Dánsky Legoland, Givskud ZOO, Lalandia

Otvoriť galériu

Ak ste fanúšikom dobrodružstva a zábavy pre celú rodinu, môže byť práve teraz ten správny čas na naplánovanie dovolenky v DánskuLegoland je rajom pre všetkých fanúšikov stavebníc LEGO, kde sa návštevníci môžu ponoriť do fascinujúceho sveta vytvoreného týmito malými kockami. Nájdete tu nielen ohromujúce modely miest a pamiatok ako Big Ben či Eiffelova veža, ale aj vzrušujúce atrakcie pre všetky vekové kategórie.

Až piatimi hviezdičkami ocenená Givskud Zoo prináša nezabudnuteľné stretnutie s divokými zvieratami. Preskúmajte rozľahlý park a pozorujte tigre, slony a mnoho ďalších druhov v ich prirodzenom prostredí. A možno objavíte aj dávnych dinosaurov! Na záver si skočíte do Lalandie, známej svojimi kúpeľmi a vodnými atrakciami, ktorá poskytuje relaxáciu a oddych pre celú rodinu. S termálnymi bazénmi, tobogánmi a aktivitami pre deti ponúka Lalandia perfektný záver ku dňu plnému dobrodružstva.

 

Paríž & Disneyland - letecky

Otvoriť galériu

Disneyland je magické miesto, kde sa rozprávkové príbehy stávajú skutočnosťou. Prejdite cez jeho brány a objavte svet plný legendárnych postáv z rozprávok, hradov a zábavných atrakcií. Na svoje si tu prídu nielen deti, ale každý milovník rozprávok a jeho návšteva sa postará o zážitky, na ktoré nikdy nezabudnete. Užite si atmosféru čarov, stretnite sa so Snehulienkou, ale nazabudnite ani na Paríž, ktorý čaká za jeho bránami so svojimi architektonickými divmi ako je jedinečná Eiffelova veža. Na záver dňa určite potešia aj skvelé francúzske palacinky "crepes". 

 

Paríž & Disneyland - Asterix park - autobusom

Otvoriť galériu

Zájazd vhodný pre všetkých milovníkov zábavy! Paríž, mesto umenia, vám otvorí svoju náruč s neopakovateľnou atmosférou Eiffelovej veže, Louvru a iných ikonických pamiatok. Disneyland pridá do vášho programu rozprávkovú zábavu s obľúbenými postavičkami, kde sa splní každý sen a Asterix Park ponúka dobrodružstvo plné akcie, pri ktorom si na svoje prídu deti aj dospelí.

 

Londýn pre deti - Harry Potter - Warner bros štúdia

Otvoriť galériu

Londýn, mesto s bohatou históriou a kultúrnym dedičstvom, je ako stvorený pre nezabudnuteľné chvíle s celou rodinou. Počas výletu môžete navštíviť ikonické pamiatky, ako je Buckinghamský palác alebo Big Ben, a pre malých dobrodruhov je tu pripravený aj fascinujúci svet múzeí a interaktívnych výstav, kde sa učenie stáva zábavou.

Celý výlet je obohatený rôznorodými atrakciami, ktoré potešia každé dieťa. Prejdite sa cez svet obľúbeného čarodejníka Harryho Pottera a spoznajte svetové celebrity v múzeu Madame Tussaud's. Nebude chýbať ani fantastický let na Londýnskom oku!

 

Plavba po Níle pre deti s animátormi Planet Fun – zábavné aj poučné poznávanie

Otvoriť galériu

Ak hľadáte dovolenku pre celú rodinu plnú dobrodružstva, táto je pre vás. Preneste sa do sveta plného faraónov, pokladov a mohutných chrámov. Výlet ponúka nielen scénické výhľady na krásu rieky Níl a okolitej prírody, ale aj program s animátormi, ktorý obohatí vedomosti detí o histórii a kultúre.

Navštívte spolu s nimi kamenný les v Karnaku či chrámy mocného boha Hora, prejdite Údolie kráľov, kde môžu objavovať záhady hrobiek a stretnite sa s krokodílmi v Kom Ombo. Miesta a scenérie, ktoré by ste inak videli iba vo filmoch, sa navždy zapíšu do spomienok vám aj vašim deťom. Staňte sa spolu s nimi na pár dní skutočnými dobrodruhmi!

 

Špeciálne výhody

  • Záloha 25%: Zaistite si svoje miesto s minimálnou zálohovou platbou.
  • Zľavy do výšky 27% do 29.2.: Ak rýchlo rezervujete, môžete ušetriť až 27% na vybraných zájazdoch.

 

Darujte zážitok aj svojim blízkym

Obdarujte svoju rodinu, blízkych či známych darčekovou poukážkou na nákup dovolenky, poznávacieho pobytu alebo relax & wellness pobytu, podľa vlastných predstáv. Zvoľte motívy na špeciálnu príležitosť, ako je Valentín alebo narodeniny a hodnotu si určite podľa toho, ako to vyhovuje vášmu rozpočtu.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Dopravné peklo v Bratislave! Reťazová nehoda aj dlhé kolóny: Tu si postojíte
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Pozor, výstraha! V tejto lokalite videli medveďa: Buďte opatrní
(ilustračné foto)
Krajinu sužujú rozsiahle požiare: Tisíce obyvateľov evakuovali! Situácia nevyzerá dobre
Indonézia: Pri záplavách zahynulo najmenej 41 ľudí, ďalší sú nezvestní
Foto
Pohroma v krajine: Pri záplavách zahynuli desiatky ľudí! Hrozné, čo je za tým
Rudolf Huliak ulovil medvedicu, ktorá mala  byť problémová.
Foto
SNS chváli Huliaka fotkami zastrelenej medvedice: Ochrana ľudí alebo papalášizmus? Politológ v tom má jasno
Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Juraj Blanár.
Blanár na návšteve Južnej Kórey: Čo sa chystá? Padli aj slová o Ukrajine
Fiľakovský hrad je národnou kultúrnou pamiatkou.
Váš Tip
Noc múzeí vo Fiľakove bude patriť Egyptu: Na hrade a v galérii otvoria TIETO tri výstavy!
Foto
Vinco Lukáč verí, že sa draftová jednotka otrasie: Juraj je pod tlakom, preto je nervózny!
(ilustračné foto)
Muž strieľal z balkóna na šiestom poschodí! Polícia ho zadržala
Bojový dron
Ukrajina toho má dosť, vracajú úder! Poplach v Rusku: Tvrdý útok nepriateľa
Ukrajinská prvá dáma Olena Zelenská.
Prvá dáma Ukrajiny na dôležitej návšteve: Aha, kde sa ukázala! Signál, že...
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken.
Amerika sa pustila do Izraela! Ostrá kritika: Prichádza zmena?