Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.02.2024 00:00 | PR články
PR článok

Povedz to bublinkami: Staňte sa autorom oficiálneho mena týchto nových koktailov!

Ak chcete na Valentína naozaj zapôsobiť, mali by ste si vymyslieť niečo originálne, čo tu ešte nebolo. Trebárs namixovať dva perlivé drinky, vymyslieť im mená, poslať ich do súťaže a vyhrať cenu, ktorá vám spríjemní každý deň.

Takáto možnosť tu ešte nebola! Dva valentínske koktaily – jeden pre dámy a jeden pre pánov, čakajú na svoje meno. Môžete to byť práve vy, kto ich pomenuje!

Sviatok zamilovaných je príležitosťou nielen na vyjadrenie lásky, ale aj na spoločné užívanie si malých radostí života, ako sú napríklad bublinkové nápoje. Otvoriť šampus je však príliš obyčajné, nemyslíte? Oveľa väčší dojem na svoju drahú polovičku spravíte vlastnoručne namixovanými koktailmi, v ktorých tou najhlavnejšou ingredienciou bude vaša láska, vložená do ich prípravy. Aby ste to mali o čosi jednoduchšie, požiadali sme metropolitného barmana Jakuba Rampáčka, aby pripravil dva nápoje lásky, vhodné nielen na Valentína. Vymyslieť niečo originálne preto nebol pre Jakuba žiaden problém.

„Tieto nápoje si môže doma namiešať každý, stačí pár dostupných ingrediencií, ktoré v pohári zalejete čerstvou perlivou vodou. Tú máte so SodaStreamom vždy poruke a presne tak nabublinkovanú, ako práve chcete. Preto mám prístroj aj ja u nás na bare,“ odporúča skúsený barman.

Otvoriť galériu

Vymyslite koktailom meno a vyhrajte SodaStream!

Koktaily s pracovným názvom „Pre ňu“ a „Pre neho“ Jakub zámerne nepomenoval. Chceli by ste im dať mená vy? Zapojte sa do súťaže a možno práve váš mimoriadny nápad osloví porotu tak, že sa budete môcť hrdiť „krstným rodičovstvom“ a doma vám pribudne prístroj SodaStream s troma príchuťami. SodaStream je na našom trhu dlhoročná značka s osvedčenou kvalitou. Od čerstvo nasýtenej vody vás delí len stlačenie tlačidla na prístroji, a keď máte radšej ochutené bublinky, SodaStream má v talóne rôzne príchute, s ktorými si pripravíte hoci aj vaše obľúbené drinky na párty či romantický večer. Nemusíte tak vláčiť žiadne ťažké fľaše z obchodu a prázdne späť – perlivú vodu máte doma 24 hodín denne.

Ako sa zapojiť do súťaže? Postup je jednoduchý:

1. Namixujte si doma nápoje, ochutnajte ich a vymyslite im meno. Fantázii sa medze nekladú, dajte na svoje pocity, nenechajte sa ničím obmedzovať.
2. Svoj tip na meno nápoja pre dámy a nápoja pre pánov posielajte od 12. do 15. februára na e-mailovú adresu uvádzanú v Teleráne. Súťaž #povedztobublinkami bude bežať na IG Telerána.
3. V piatok 16. februára sledujte Teleráno, kde Jakub Rampáček tieto koktaily namieša v priamom prenose a dá im meno podľa výberu poroty SodaStream

Otvoriť galériu
Zdroj: SodaStream

Potrebujete:
• 2 čajové lyžičky brusnicového džemu
• 20 ml čerstvej citrónovej šťavy
• 20 ml čerstvej pomarančovej šťavy
• sirup SodaStream príchuť Malina
• ľad
• čerstvá perlivá voda SodaStream
• Na ozdobu: ružová cukrová vata, cukríkové srdiečka pomarančový zástrek cez oheň
• Pohár na whisky alebo vyšší pohár na vodu

Postup:
Pripravíme si ochutenú perlivú vodu so SodaStream príchuťou Malina podľa návodu. Džem a šťavy dáme do pohára. Pridáme ľad, dolejeme perlivou vodou a zamiešame. Na vrch alebo na kraj pohára dáme trochu cukrovej vaty a ozdobíme srdiečkami. Kôru z pomaranča stlačíme smerom na pohár a prestrekneme ju cez oheň zapaľovača. Uvoľnia sa príjemné éterické oleje a môžeme podávať.
Tajný tip: Chuť cukrovej vaty po nápoji vám pripraví prekvapenie!

Otvoriť galériu
Zdroj: SodaStream

Potrebujete:
• 2 čajové lyžičky čučoriedkového džemu
• 20 ml čerstvej citrónovej šťavy
• sirup SodaStream príchuť Tonik
• čerstvá perlivá voda SodaStream
• ľad
• Na ozdobu: modrá cukrová vata, rozmarín pre arómu Citrónový zástrek cez oheň
• Pohár na whisky alebo vyšší pohár na vodu

Postup:
Pripravíme si čerstvú perlivú vodu s príchuťou SodaStream Tonik. Do pohára dáme džem, šťavu, pridáme ľad a dolejeme ochutenou perlivou vodou. Ozdobíme rozmarínom, cukrovou vatou a z citrónovej kôry zastrekneme pár strekov cez oheň zapaľovača.

#povedztobublinkami

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Head shot frustrated middle aged mature retired woman with walking disability holding hands on wooden stick, looking in distance, feeling lonely at home or suffering from depression, ageing concept.
„Nový“ Alzheimer vás vystraší: Riziko je obrovské! Prevratné zistenie vedcov
Foto
Po prvej výhre panuje skvelá nálada: Aktéri si nemohli vynachváliť fantastickú atmosféru!
Ilustračné foto
V noci to príde! Meteorológovia vydali výstrahy pre väčšinu Slovenska
Ilustračné foto
V obci Kolonica horí hala na spracovanie dreva! Zasahujú hasiči
David Beckham
Foto
Beckham šokoval fanúšikov: Za všetkým je jedna fotka! Pozrite sa na to
vojak
Správy, ktoré Ukrajina nechcela počuť: To neznie vôbec dobre
Foto
Prvé víťazstvo Slovákov na šampionáte, suverénne zdolali Kazachstan
(ilustračné foto)
11 znakov, že SMRŤ je blízko! Všimli ste si tieto veci? Veľa času nezostáva
Slafkovského gesto hitom internetu: Čo plačeš? Pozri na skóre!
Alagič tvrdí, že sa jej z firmy okamžite ozvali.
Foto
Odhalená Jasmina: Sexy FOTO vám vyrazí dych! Takto ste Alagič ešte nevideli
Peter Pellegrini
Prieskum ukázal kto je najdôveryhodnejším politikom: Je ním náš nový prezident?
Šatan mal zaujímavú spoločnosť: Aha, ako fandil Danko so svojou misskou!