Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.02.2024 08:00 | Špeciálne projekty
Špeciálny projekt

Sen o bezstarostnej dovolenke sa vám môže splniť: Zažite leto na ostrove bohov plnom slnečných pláží a histórie

Aj v sychravom počasí sa môžete aspoň myšlienkami preniesť na nádherný slnečný ostrov. Naplánujte si vašu dokonalú letnú dovolenku už teraz s cestovnou kanceláriou SATUR a spoznajte klenot Stredozemného mora, ostrov Kréta.

Bohatá históra, nádherné pláže, pôvab tradičných dediniek aj atmosféra nasýtená mytológiou. To a ešte omnoho viac vás privíta na ostrove Kréta hneď po vystúpení z lietadla, ktoré vás do gréckeho raja privedie priamou linkou z Košíc a BratislavyPravdou však je, že najväčší grécky ostrov je ako stvorený nielen pre milovníkov ničím nerušenej letnej dovolenky, ale aj pre dobrodružných cestovateľov, či rodiny s deťmi.  

Fotogaléria
48
fotiek v galérii

Dovolenka so zľavami a promo cenami

Doprajte si zaslúženú dovolenku a naplánujte si ju už dnes s cestovnou kanceláriou SATUR, ktorá sa o vaše cestovateľské zážitky stará už viac ako storočie. Do konca marca si navyše môžete na vybrané zájazdy uplatniť PROMO CENY alebo na ďalšie využiť FIRST MINUTE zľavy.  Práve dlhoročné skúsenosti jej umožnili ponúkať kvalitné a overené služby, ktoré si cenia ich zákazníci. Nie je preto tajomstvom, že ich dovolenkári určia každý rok za najdôveryhodnejšiu značku medzi cestovnými kanceláriami. 

Pri službách kladie kancelária dôraz na kvalitu a komfort. Snaží sa  poskytnúť vyšší štandard, a preto má v  ponuke väčšinou hotely s hodnotením 4* a 5*, so službami all inclusive. Cieľom cestovky nie je len poskytovať ubytovanie, ale skutočné pohodlie a relaxáciu. Myslia pri tom nielen na cestovateľov bažiacich po nerušenom oddychu ale zo širokej ponuky si vyberú aj rodiny s deťmi. 

Otvoriť galériu

To pravé pre deti aj dospelých

Pre rodiny s deťmi si pripravili niečo špeciálne - PLANET FUN. Špičkový tím animátorov zabezpečí program pre deti od dvoch rokov, ale zabavia sa aj dospelí, ktorí si môžu vychutnať jogu, či iný športový tréning, prípadne si vyberú zo škály 13 rôznych dobrodružných aktivít, ako je napríklad Planet dance, adventure, cez chill,  show, až po academy alebo art. Vo vybraných hoteloch a  termínoch môžete získať okrem PROMO CENY alebo FIRST MOMENT zliav pre dospelé osoby aj zníženú cenu detského paušálu pre 1 až 2 deti v konečnej cene už od 199€. 

Pri akomkoľvek probléme sa cestovatelia môžu obrátiť na slovensky hovoriaceho delegáta priamo na mieste. Na dovolenke cez SATUR nemusíte očakávať žiadne skryté poplatky alebo neprijemné prekvapenia. Ceny sú konečné vrátane palivových a emisných príplatkov a vy si užívate cestovanie s absolútnym pokojom. A ak sa ešte stále neviete rozhodnúť, určite vás presvedčia tie pravé hity pre letnú dovolenku, ktorými sp bezplatné storno a záloha vo výške iba 30 percent. 

Balík výhod „SATUR FLEXI LETO 2024“ za výhodnú cenu na základe dohodnutých podmienok obsahuje:

  • Bezplatná zmena mena až do 10 dní pred odchodom

  • Bezplatné storno 30 - 35 dní pred odchodom

  • Bezplatná zmena destinácie 30 – 35 dní pred odchodom

  • 100% garancia vrátenia peňazí do 10 dní

Otvoriť galériu

Leto v kolíske európskej civilizácie

Kréta, najväčší grécky ostrov a súčasne piaty najväčší ostrov v Stredozemnom mori, nie je len miestom pre oddych a opaľovanie. Je to kolíska európskej civilizácie, s bohatou mytologickou históriou a fascinujúcimi archeologickými nálezmi. 

Kréta si zakladá na tradičných zvykoch a kultúre, čo sa odráža nielen v architektúre, ale aj v spôsobe obliekania miestnych obyvateľov, ktorí dodržiavajú typický štýl podľa ročných období. Pláže Kréty sú pravým rajom pre milovníkov slnka. Sú takmer nonstop osvetlené lúčmi slnečného svitu, čo vám poskytuje ideálnu príležitosť na oddych a opaľovanie. 

Čarovný ostrov sa považuje za kolísku európskej civilizácie, pretože bol centrom Minojskej civilizácie. Jej stopy sa nachádzajú v labyrintových palácoch, ako sú Knossos, Faistos a Zakros, ktoré dodnes pútajú svojou jedinečnou architektúrou. Okrem historických skvostov však Kréta ponúka aj pohľad do mytológie. Vládca olympských bohov, Zeus, sa podľa legendy narodil práve na tomto nádhernom ostrove.

Pre dovolenku ušitú presne podľa predstava klientov, vybrala cestovná kancelária SATUR 5 nosných hotelov ovenčených 4 alebo 5 hviezdičkami.

-Sol Melia Marina Beach 4Marina Beach je ideálnym hotelom pre rodinnú dovolenku. Klientom ponúka vynikajúci servis, bohaté športové aktivity. Rodiny s deťmi tiež ocenia krátky transfer z letiska.

Otvoriť galériu

-Wyndham Grand Crete Mirabello Bay 5* - Moderný zrekonštruovaný hotel, azúrové more, autentická krétska pohostinnosť, éterické kúpele Mirabello, bohaté kulinárske koncepty a piesočnatá pláž ocenená Modrou vlajkou, tak by sme charakterizovali hotel Wyndham Grand Mirabello Bay na Kréte, ktorý očarí aj tých najnáročnejších klientov.

Otvoriť galériu

-Ostria Resort & Spa 5*Hotelový komplex priamo na dlhej piesočnato-kamienkovej pláži, ktorý uspokojí aj náročnejšiu klientelu. Hotel pripomína grécku dedinku, ktorú tvorí hlavná budova a niekoľko jednoposchodových budov obklopených prekrásnou záhradou. 

Otvoriť galériu

-Creta Maris 5*V pokojnej zátoke s piesočnatou plážou a čistým morom stojí hotel Creta Maris Beach Resort. Hotel je kombináciou tradičnej architektúry, krétskej pohostinnosti a krásnej prírody s kvalitnými all inclusive službami. Hostia tu nájdu zábavu, športové aktivity aj relax. Obchody, reštaurácie, taverny a bary sa nachádzajú v blízkom centre mestečka Hersonissos, kam vedie párminútová prechádzka.

Otvoriť galériu

-Lyttos Beach 5*Obľúbený hotelový komplex v príjemnom prostredí plnom udržiavanej zelene, priamo pri piesočnatej pláži ocenenej Modrou vlajkou, s množstvom aktivít pre deti aj dospelých je výbornú voľbou pre letnú dovolenku.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Tréner Craig Ramsay vníma Slafkovského ako lídra: Z Juraja sme nadšení
Cena projektu sa pritom odhaduje na stovku miliárd dolárov.
Foto
Hanba na tri zimy! Postavili most, ktorý nikam nevedie: Šialené, koľko peňazí naň minuli
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu
USA pohrozili Izraelu, odkaz Netanjahua je jasný: Ostaneme v boji sami, ak budeme musieť!
Izzy problémy s menštruáciou značne komplikujú život.
Foto
Menštruácia jej robí zo života PEKLO: Lekári si nevedia rady! Jej slová zabolia aj vás
Čínsky prezident Si Ťin-pching (vľavo) a maďarský premiér Viktor Orbán sa vítajú na letisku v Budapešti.
Maďarsko hostí čínskeho prezidenta: Reč bude aj o jadrovom priemysle
(ilustračné foto)
Na Slovensku udrie v noci neobvyklý meteorologický jav: V tomto ročnom období je mimoriadne zriedkavý
Na snímke minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši (Hlas-SD) počas mimoriadnej 13. schôdze Národnej rady SR.
Koalícia sa zastala ministerky zdravotníctva: Podrží ju počas náročného odvolávania? Raši prezradil viac
Donald Trump s manželkou Melaniou a synom Barronom.
Najmladšieho Trumpovho syna čaká ťažká úloha: Prekvapujúce, do čoho ho otec navliekol
TK ministerky zdravotníctva SR Zuzany Dolinkovej k aktuálnej situácii v súvislosti s výstavbou novej Univerzitnej nemocnice v Martine.
Dolinková sa stala terčom ostrej kritiky: Opozícia jej vyčíta viacero krokov! Aha, čo o nej povedal jeden z poslancov
Z kilogramov navyše si ťažkú hlavu nerobí.
Pokroky Cibulkovej sa jej nedajú odoprieť: Sedemnásť kilogramov je fuč! FOTO
Ilustračné foto
Bude leto 2024 NAJHORŠIE v histórii? Slová meteorológov neznejú dobre: Na čo sa musíme pripraviť!
Vojnový konflikt v Pásme Gazy trvá už viac ako pol roka.
Mier v nedohľadne: Vyjednávači Izraela i Hamasu opustili miesto rokovaní