Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.12.2023 00:00 | PR články
PR článok

Xiaomi Vianoce - darčeky pre celú rodinu so zľavami až do 50%

Vianoce sa blížia a možno už premýšľate, čím potešíte svojich blízkych. Ak hľadáte originálne a praktické darčeky, ktoré nezaťažia vašu peňaženku, máme pre vás skvelú správu.

Firma Xiaomi, známa svojimi inovatívnymi a cenovo dostupnými produktmi, pripravila pre svojich zákazníkov vianočnú akciu, v ktorej nájdete zaujímavé zľavy na rôzne zariadenia. Od smartfónov, cez reproduktory, až po robotické vysávače. V tomto článku vám predstavíme niektoré, ktoré by sa mohli stať ideálnym vianočným darčekom.

POCO C65

Približne 10-krát lacnejší, než vlajkové lode medzi smartfónmi konkurenčných značiek a pritom zásadné rozdiely v kvalite používania rozoznajú len nároční technologickí nadšenci. POCO C65 s pamäťou 128 GB bežne stojí 120 eur, v predvianočnej zľave cena klesla na magickú hodnotu 99 eur. Za menej ako sto eur máte v rukách mobil s prehľadným 6,74-palcovým 90 Hz displejom, 50 Mpix hlavným fotoaparátom alebo výkonným čipom a tiež batériou s výdržou dva až tri dni bežného používania.

Otvoriť galériu
Zdroj: Xiaomi Slovensko

Redmi Note 12 Pro 5G

Aj toto je mobil, ktorý zaujme pomerom výbavy a ceny, ale ktorý už je určený pre náročnejších. Stále láka zaujímavou cenou – 309 eur (bežne 399 eur), ale na ničom nebol ochudobnený. Disponuje luxusným Amoled displejom so 120 Hz obnovovacou frekvenciou pre maximálnu plynulosť hier aj prehliadania webu či sociálnych sieti. K tomu má prémiový 50 Mpix fotoaparát s optickou stabilizáciou, druhý 8 Mpix ultraširokouhlý fotoaparát a aj 2 Mpix makro kameru. O výkon sa netreba báť najbližšie roky a poteší aj dlhá výdrž 5000 mAh batérie s rýchlym nabíjaním. Stačí 40 minút a batéria je plná.

Otvoriť galériu
Zdroj: Xiaomi Slovensko

Xiaomi Electric Scooter 4 Lite

Nevšedný darček pre toho, kto má rád pohyb a zábavu je Xiaomi Electric Scooter 4 Lite. Elektrická kolobežka je schopná dosiahnuť maximálnu rýchlosť 25 km/h, pričom má dojazd 20 km. Kolobežka má 8,5-palcové pneumatiky, ktoré zaručujú plynulú a bezpečnú jazdu. Nechýbajú, samozrejme, predné a zadné svetlá, kotúčové brzdy a displej, ktorý ukazuje rýchlosť, batériu a režim jazdy. Vďaka hmotnosti 15,6 kg a systému sklopenia sa ľahko prenáša a nechýba podpora mobilnej aplikácie. Teraz túto kolobežku kúpite za 354,90 eur, namiesto pôvodných 416,90 eur.

Otvoriť galériu
Zdroj: Xiaomi Slovensko

Xiaomi Smart Speaker IR

Ak hľadáte darček pre milovníkov hudby a inteligentnej domácnosti, môžete im darovať Xiaomi Smart Speaker IR. Tento reproduktor je schopný prehrávať hudbu z rôznych zdrojov, ako napríklad Spotify, Deezer, YouTube Music a ďalších. Okrem toho je kompatibilný s hlasovým asistentom Google Assistant, ktorý vám umožní ovládať reproduktor hlasom, pýtať sa na počasie, správy, preklady a ďalšie informácie. Reproduktor má tiež infračervený port, ktorý vám umožní hlasom ovládať iné zariadenia, ako napríklad televízor, klimatizáciu, DVD prehrávač a podobne. Reproduktor má výkon 12 W, podporuje Wi-Fi a Bluetooth pripojenie a má elegantný dizajn. V rámci vianočnej akcie si môžete tento reproduktor kúpiť za zvýhodnenú cenu 34,90 eur, namiesto pôvodných 46,90 eur.

Otvoriť galériu
Zdroj: Xiaomi Slovensko

Xiaomi Robot Vacuum S10+

Toto zas môže byť ideálny darček pre niekoho, kto chce mať doma čisto a nemá čas každý deň vysávať. Xiaomi Robot Vacuum S10+ je schopný automaticky vysávať a umývať podlahu, pričom sa prispôsobuje rôznym typom povrchov. Vysávač má inteligentný navigačný systém, ktorý vytvára mapu vášho domova a plánuje optimálnu trasu čistenia. Mokré umývanie robí inak, než ostatní – otočnými mopovacími podložkami s prítlakom. Vyčistí tak aj zaschnuté škvrny. Vysávač má výkon 3000 Pa a výdrž batérie 5200 mAh, dá sa ovládať pomocou mobilnej aplikácie alebo hlasového asistenta. V rámci vianočnej akcie si môžete tento vysávač kúpiť za zvýhodnenú cenu 319 eur, namiesto pôvodných 369 eur.

Otvoriť galériu
Zdroj: Xiaomi Slovensko

Xiaomi Smart Camera C400

Ak hľadáte darček pre niekoho, kto chce mať pokojnú myseľ, môžete mu darovať Xiaomi Smart Camera C400. Táto kamera je schopná snímať obraz v HD kvalite, pričom má široký uhol záberu 170 stupňov. Kamera podporuje nočné videnie, detekciu pohybu a zvuku, a dvojsmernú komunikáciu. Kamera má tiež slot na microSD kartu, ktorá umožňuje ukladať záznamy lokálne, ale na výber je aj bezplatné cloudové úložisko. Počas vianočnej akcie si môžete túto kameru kúpiť za zvýhodnenú cenu 45,90 eur, zlacnenú z pôvodných 61,90 eur.

Kompletný výber zľavnených produktov nájdete na mi-store.sk. Akciové ceny platia do 31.12.2023, respektíve do vypredania zásob.

Otvoriť galériu
Zdroj: Xiaomi Slovensko

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Slovenská výprava na otváracom ceremoniáli OH 2024.
Foto
Historický otvárací ceremoniál v Paríži: Nechýbal ani prezident Pellegrini so známy mužom
Siren light on roof of police car at street. Themes crime, emergency and help.
V Belgicku obvinili troch cudzincov: Desivé, čo mali plánovať! Mohlo to skončiť veľmi zle
Bývalý americký prezident Donald Trump (vľavo) a izraelský premiér Benjamin Netanjahu (vpravo).
Trump sa stretol s Netanjahuom: Máme veľmi dobrý vzťah, skonštatoval
Rusi si doma olympiádu v Paríži nepozrú.
Foto
Rusi dali najavo svoj jasný postoj k olympiáde: Po 40 rokoch sa opakuje história!
Šedé pitie je oblasť medzi sociálnym pitím a úplnou závislosťou od alkoholu.
Doprajete si pohárik alkoholu? V rizikovej skupine môžete byť aj vy: Pozorne čítajte a ostanete prekvapení
Emotional woman sharing her story during support session for addicts, close up on gesticulating hands
Smutný prieskum medzi občanmi EÚ: Máme STRACH, číslo neveští nič dobré
Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Zadržali troch Bulharov, ktorí vyčíňali v Paríži: Smutné, čo majú mať za ušami
Young man holding his genitals; concept of pee holding, lack of toilet, prostate cancer, UTI or urinary tract infection
Keď muž prišiel do nemocnice s ukrutnou bolesťou, už bolo ZLE: Lekári siahli na jeho pýchu!
Burning asteroid moving through the Earth. Digital illustration.
Vedec NASA vyriekol desivé slová: Varovanie pred ASTEROIDOM! Môže mať obrovské následky
Close-up of hand of senior on hand of dying elderly person as sign of support during sickness
Nový liek na Alzheimerovu chorobu zmietli zo stola: Európska agentúra pre lieky vysvetľuje
Americký hudobný skladateľ Philip Glass.
Americký skladateľ pení: Prstom ukazuje na krymské divadlo! Naozaj si TOTO dovolili?
Traffic jam on a german highway with focus on the left back light.
Veľké dopravné obmedzenie na R1: Vodiči, zbystrite pozornosť! TADIAĽTO cez víkend neprejdete