Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.11.2023 12:00 | Správy
Špeciálny projekt

Nové auto môžete mať ihneď: Škoda ponúka množstvo modelov a vynikajúce výhody aj pre najnáročnejších!

Keď si zákazníci tieto dni vyberajú nové auto, sú čoraz náročnejší. Okrem samotného modelu, výkonu auta či jeho výbavy hľadajú aj okamžitú dostupnosť, výhodné financovanie a kvalitný servis. Škoda Auto Slovensko hľadí na požiadavky náročného zákazníka, a preto pripravila najširšiu ponuku vozidiel ihneď k odberu.

S dostupnými modelmi Scala, Kamiq, Karoq a Fabia získate nielen spoľahlivé, technologicky vyspelé, špičkovo vybavené a ekonomicky prívetivé autá, ale tiež komplexný servis a výhodné ponuky financovania!

Vedúci predaja v Škoda Auto Slovensko Jan Procházka poteší zákazníkov aj tým, že podľa jeho slov sa spoločnosť môže s prichádzajúcim koncom roka pochváliť širokou ponukou skladových modelov pripravených k okamžitému odberu, takže zákazníci nemusia čakať dlhé mesiace na dodanie svojho nového auta. Okrem toho dostanú zákazníci tieto vozidlá aj s veľmi zaujímavými finančnými, ale aj nefinančnými výhodami, vrátane predĺženej päťročnej záruky, predplateného servisu na päť rokov a bonusov v podobe vybavenia navyše.

Päť rokov pohody len s novými modelmi Škoda

Vozidlá značky Škoda Auto patria na Slovensku dlhodobo medzi najobľúbenejšie a ponúkajú okrem iného skvelý pomer ceny a výkonu. Nové auto teraz navyše môžete získať s výhodným balíkom tzv. piatich rokov pohody, čo znamená, že počas prvých piatich rokov vlastnenia automobilu sa o servisné náklady zákazník nestará. Vozidlo tak získate v predĺženej až päťročnej záruke a s predplateným servisom na päť rokov zdarma, ktorý pokrýva všetky plánované servisné úkony v tomto období. 

Inými slovami, počas piatich rokov alebo 75 000 km sa nemusíte báť, koľko vás bude stáť pravidelná údržba predpísaná výrobcom, pretože pravidelné servisné prehliadky, výmeny olejov, filtrov a ďalšieho materiálu sú počas tohto obdobia bezplatné!Vďaka tomu sa môžete spoľahnúť, že jazdíte s autom, ktoré je vždy v perfektnom stave,“ vysvetľuje skvelú výhodu Róbert Hukel, vedúci popredajných služieb v spoločnosti Škoda Auto Slovensko.

Otvoriť galériu

Extra výbava navyše

Ak si vyberiete vozidlo značky Škoda, nezískate iba auto, ale navyše aj vynikajúci bonus vo forme výbavy v hodnote až do 780 eur. Vďaka nemu môžete získať komfortné prvky výbavy, bezpečnostných asistentov alebo ostatnú technologickú výbavu, vďaka ktorej sa môžete spoľahnúť nielen na pohodlie na palube, ale tiež extra bezpečnosť. Navyše Škoda vám tiež ponúka poukážky na nákup zimných kompletov, Škoda originálneho príslušenstva či Škoda produktov Merchandise až do výšky 580 eur (v závislosti od vybraného modelu), vďaka ktorým si môžete urobiť radosť a vybrať k novému vozidlu ďalšie doplnky.

Vyberte si financovanie podľa vlastných potrieb

Čo sa týka financovania vášho nového auta, Škoda ponúka niekoľko možností podľa vašich individuálnych potrieb, aby bola celá kúpa vozidla ešte príjemnejšia a dostupnejšia. Môžete si teda sami vybrať, či budete auto financovať na tretiny, na štvrtiny, pravidelnou mesačnou splátkou až do úplného splatenia vozidla alebo individuálne, kde si viete nastaviť výšku akontácie, dĺžku splácania a výšku poslednej splátky.

Pre viac informácií navštívte stránku www.skoda-auto.sk, alebo sa informujte v sieti autorizovaných predajcov značky Škoda.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Tréner Craig Ramsay vníma Slafkovského ako lídra: Z Juraja sme nadšení
Čínsky prezident Si Ťin-pching (vľavo) a maďarský premiér Viktor Orbán sa vítajú na letisku v Budapešti.
Maďarsko hostí čínskeho prezidenta: Reč bude aj o jadrovom priemysle
(ilustračné foto)
Na Slovensku udrie v noci neobvyklý meteorologický jav: V tomto ročnom období je mimoriadne zriedkavý
Na snímke minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši (Hlas-SD) počas mimoriadnej 13. schôdze Národnej rady SR.
Koalícia sa zastala ministerky zdravotníctva: Podrží ju počas náročného odvolávania? Raši prezradil viac
Donald Trump s manželkou Melaniou a synom Barronom.
Najmladšieho Trumpovho syna čaká ťažká úloha: Prekvapujúce, do čoho ho otec navliekol
TK ministerky zdravotníctva SR Zuzany Dolinkovej k aktuálnej situácii v súvislosti s výstavbou novej Univerzitnej nemocnice v Martine.
Dolinková sa stala terčom ostrej kritiky: Opozícia jej vyčíta viacero krokov! Aha, čo o nej povedal jeden z poslancov
Z kilogramov navyše si ťažkú hlavu nerobí.
Pokroky Cibulkovej sa jej nedajú odoprieť: Sedemnásť kilogramov je fuč! FOTO
Ilustračné foto
Bude leto 2024 NAJHORŠIE v histórii? Slová meteorológov neznejú dobre: Na čo sa musíme pripraviť!
Vojnový konflikt v Pásme Gazy trvá už viac ako pol roka.
Mier v nedohľadne: Vyjednávači Izraela i Hamasu opustili miesto rokovaní
Netypická príprava Kanaďanov na štart MS: Namiesto tréningu výlet na Slovensko?
Shakira
Shakira ako PODVODNÍČKA?! O speváčke padlo rozhodnutie, na ktoré všetci čakali
Peter Pellegrini a Zuzana Dolinková počas tlačovej konferencie v priestoroch Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosvelta v Banskej Bystrici.
Poslanci začali mimoriadnu schôdzu: Opozícia chce odvolať Zuzanu Dolinkovú