Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.12.2023 07:00 | Špeciálne projekty
Špeciálny projekt

Inšpirácie na vianočné darčeky: Potešte svojich blízkych niečím originálnym

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy premýšľate, čo by ste mohli darovať svojim blízkym? Ak nechcete kupovať klasiku vo forme oblečenia či kozmetiky a hľadáte niečo originálne, ste na správnom mieste. Pripravili sme si pre vás zopár špeciálnych tipov, ktorými nielenže potešíte, ale taktiež podporíte zdravie.

Rodičom podporte imunitu

Nie je nič lepšie, ako svojim rodičom darovať darček, ktorý im posilní imunitu a doplní stratenú energiu. Ideálnou voľbou sú balíčky ZAMIO, ktoré obsahujú kombináciu viacerých produktov. Na svoje si vďaka tomu príde úplne každý. Siahnuť môžete napríklad po Balíčku Podpora imunity, v ktorom rodičia nájdu:

Šťavu z BIO arónie – obsahuje minerálne látky ako draslík, horčík, fosfor, vápnik a vitamíny E, K, A a C. Podporuje tak imunitu a chráni pred voľnými radikálmi. Vysoký obsah antioxidantov má protizápalový a protirakovinový účinok. Šťava z arónie je vhodná aj pre diabetikov.

Šťavu z BIO arónie a BIO jablka – obsahuje vysoký podiel vitamínu C a K, železa, vápnika, fosforu a horčíka. Udržuje tak normálnu hladinu cukru v krvi a pomáha zlepšovať spánok.

Šťavu z BIO arónie a višne – okrem skvelej chuti poteší aj výborným zložením, ktoré podporuje zdravie srdca, pomáha pri liečbe artritídy a znižuje oxidačný stres.

BIO Imuno šťavu – obsahuje vitamíny A, B, C, E a K a minerálne látky, ako draslík, horčík, fosfor či vápnik, čím podporuje imunitu a pomáha predchádzať rôznym zdravotným komplikáciám.

BIO šťavu z arónie a cvikly – jej pravidelným pitím dopĺňate sodík, draslík, vápnik, horčík, rubídium, cézium a vitamíny C a B. Skvelá je na podporu zdravia srdca a zlepšenie trávenia.

Šťavu z arónie, zázvoru a jablka – pravidelným pitím zlepšuje náladu, eliminuje tráviace problémy a pomáha pri nachladnutí a chrípke.

Otvoriť galériu

Sestre pomôžte na ceste za krásnou pleťou

Lámete si hlavu s tým, čo darujete sestre? Podporte jej zdravie a zároveň sa postarajte o to, aby mala peknú a žiarivú pleť. Vyberte jej balíček ZAMIO Imunita, v ktorom sa okrem iného nachádza aj šťava z BIO rakytníka. Tá je známa tým, že obsahuje veľké množstvo vitamínu C minimalizujúceho pigmentové fľaky po akné. Vitamín taktiež bojuje proti zápalu a upokojuje pokožku pri začervenaní.

Následne v balíčku objavíte aj:

Sušené plody BIO arónia – obsahujú vitamíny E, K, A a C podporujúce energiu a imunitu. Ich výhodou je tiež skvelá chuť.

Sypaný čaj BIO arónia – má príjemnú ovocnú chuť. Skvelo zahreje a upokojí.

Otvoriť galériu

Bratovi doplňte energiu

Ak ešte stále neviete, čo kúpiť pod stromček bratovi, inšpirujte sa naším tipom. Zaobstarajte mu balíček Silná imunita od ZAMIO. Ten je plný skvelých produktov, ktoré nielenže posilnia zdravie, ale tiež doplnia energiu. Čo všetko sa v ňom nachádza?

Ovocná šťava BIO arónia – ako sme už spomínali, šťava obsahuje dôležité vitamíny a látky chrániace organizmus pred voľnými radikálmi. Jej výhodou je tiež to, že znižuje hladiny stresu, dopĺňa energiu a detoxikuje.

Sypaný čaj BIO arónia + BIO jablko – perfektná kombinácia sviežich plodov, ktoré spríjemnia nielen chladné zimné, ale aj teplejšie jarné či letné obdobie.

Džem BIO arónia – sladký džem, ktorý sa ľahko natiera napríklad na palacinky. Výborne však chutí aj sám o sebe.

Otvoriť galériu

Starým rodičom zaistite pevné zdravie

Starí rodičia potrebujú pravidelne prijímať rôzne vitamíny a minerály, ktoré im zaisťujú vitalitu aj vo vyššom veku. Namiesto toho, aby ste pre nich kupovali potrebné zložky vo forme tabliet, im zaobstarajte balíček Záleží mi na tebe.

Otvoriť galériu

Balíček obsahuje:

Šťavu z BIO arónie – tento druh šťavy má množstvo zdravotných benefitov pre všetky vekové skupiny.

Džem z BIO arónie – zdravá a sladká bodka za dobrým obedom, prípadne skvelé doplnenie akéhokoľvek iného jedla ako sú palacinky, buchty či kaše.

Smoothie prášok BIO arónia – starým rodičom skvelo pomôže pri tvorbe smoothies. Namiesto toho, aby čistili ovocie, pracne ho krájali a mixovali, si v priebehu niekoľkých sekúnd zarobia kvalitný prášok v BIO kvalite so skvelou chuťou.

A čo darovať kamarátke, kolegovi či partnerovi? Im môžete nakombinovať stopercentné šťavy z ponuky ZAMIO podľa ich preferencií. Prípadne im k šťavám pridajte aj sušené ovocie alebo sladké džemy, ktoré im vyčaria úsmev na perách. Viac inšpirácií na www.zamio.sk.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Horehronské múzeum v Brezne.
Váš Tip
Horehronské múzeum chystá na Deň matiek špeciálne podujatie: Pozvané sú všetky mamy aj s deťmi!
Slovák v službách Paris Saint-Germain urobil na Mišku veľký dojem. „Milan je zlatý chalan,“ povedala nadšene.
Postrelená kadetka Miška na chvíľu zabudla na bolesti: V zahraničí si splnila sen!
Hrabko o rokovaniach medzi Ruskom a Ukrajinou v Bratislave: Bude to v budúcnosti možné?
Polárna žiara nad obcou Krnča v okrese Topoľčany.
Vo vesmíre sa odohrala prvá extrémna slnečná búrka: Takúto nádheru priniesla
European Union flags in front of the Berlaymont building (European commission) in Brussels, Belgium.
Voliči musia brániť demokraciu: Prezidenti vyzývajú občanov, aby šli voliť v eurovoľbách
(ilustračné foto)
Riešenia pandémií stále nie sú známe: WHO nedosiahla žiadnu dohodu záväzných opatrení
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas-SD).
Ministerka Dolinková má na krku ďalšiu kritiku: Ústupky antivaxerovi s titulom MUDr.?
K incidentu došlo v stredu popoludní pri Velickom plese.
Turista Ivan mal strážcu prírody strčiť do plesa: Teraz budem hovoriť ja! Čo sa stalo TANAP-e?
Ole (vľavo) tvrdí, že v jadre sme všetci dobrí a je potrebné sa navzájom počúvať. Anders Behring Breivik (vpravo) zavraždil dokopy 77 mladých ľudí.
Ole na Slovensku prehovoril o tom, ako prežil besnenie Breivika: Rodičom volal, že zomrie!
Herečka minulý rok zvíťazila.
Šokujúce priznanie vždy veselej Kovalčíkovej: Liečba u psychológov!
U prezidenta. Na schôdzku so Zelenským zvolila prezidentka oblečenie v biznis štýle
Foto
Zuzana Čaputová si na rozlúčku so Zelenským vybrala 2 outfity: Ako ju zhodnotila odborníčka?
Ward pracuje ako operátor výroby vo firme East Midlands Pharma už 18 rokov.
Foto
98-ročný senior Ivor stále rád chodí do práce: Celý deň sedieť doma je smrteľné!