Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.11.2023 07:00 | Správy | Domáce správy
Foto

Hádka partnerov na sídlisku sa skončila volaním o pomoc: Šarlotu († 21) našli mŕtvu v posteli!

Zbytočná smrť! Mladá Šarlota († 21) sa mala v noci zo štvrtka na piatok pohádať s priateľom. Hlasné výmeny názorov boli u nich podľa susedov na dennom poriadku. Tentokrát sa však hádka v byte vystupňovala až do volania o pomoc. Keď sa ráno pred panelákom začali objavovať policajné autá, obyvatelia vedeli, že je zle. Šarlotu našli záchranári mŕtvu v posteli a jej priateľa odviedli na výsluch. 

Športová ulica v Novom Meste nad Váhom bola v piatok ráno na nohách. „Jazdili tu policajné autá, sanitka a bol tu obrovský frmol,“ zhodli sa susedia, ktorí sa až neskôr dozvedeli, čo sa stalo. „Dievča bolo vraj ráno mŕtve v posteli. Jej partner sa mal ráno zobudiť a ona nedýchala. Mala jej tiecť krv z nosa a uší. Volal záchranku, ale, žiaľ, už bolo neskoro,“ zhodli sa viacerí susedia z bytovky. To potvrdili aj z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby. „Prijali sme tiesňové volanie k žene v bezvedomí. Na miesto sme vyslali posádku RZP. Záchranári, žiaľ, už 21-ročnej žene nevedeli pomôcť a konštatovali exitus,“ uviedla ich hovorkyňa Petra Klimešová.

Otvoriť galériu

Policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková k prípadu poznamenala: „V Novom Meste nad Váhom došlo zo štvrtka na piatok k tragickej udalosti. Na základe doteraz zistených skutočností bolo v byte na Športovej ulici nájdené telo mladej ženy bez známok života. Polícia bola na mieste, kde prebiehali počiatočné úkony. Okolnosti a príčiny tragickej udalosti sú v štádiu vyšetrovania a z uvedeného dôvodu nie je možné nateraz poskytnúť viac informácií.“

Bitky na dennom poriadku?

Šarlota sa mala k svojmu partnerovi nasťahovať do bytu na druhom poschodí prednedávnom. Susedia však pravidelne počuli hlasné hádky a dokonca volali aj policajtov. „Ja som ich počula nonstop sa hádať. Určite sa aj bili, veď to je všetko počuť. Sama som niekoľkokrát volala policajtov. Nikto nič nerobil. On bol veľmi problémový chlapec. Fetoval, bol na drogách,“ prezradila suseda s tým, že mladíka mal nedávno zraziť vlak a lekári mu zašívali polovicu tela.

„Dlho sa dával dokopy. Dokonca bol na invalidnom dôchodku. Som v šoku z toho, čo sa stalo,“ prezradil jeden z ich spoločných kamarátov. „Včera som ich videl v bare. Ona bola taká maličká, útla žienka,“ doplnil. Podľa našich informácií skončil jej priateľ na polícii. Práve on volal v skorých ranných hodinách záchranku so slovami, že jeho partnerka nedýcha. Šarlote mala tiecť krv z uší a nosa. Čo sa však vlastne v osudnú noc stalo, nikto nevie. Svetlo do prípadu vnesie až vyšetrovanie.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: šiš, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na prvý pohľad bežná križovatka sa zmení na nehodový úsek. Cyklisti, šoféri či motorkári si tu musia dávať obzvlášť pozor
Prekliata križovatka! Toľko nehôd na jednom mieste ste nevideli: Vedeli by ste cez ňu prejsť?
(Ilustračné foto)
Zbadali ste na dieťati vyrážku? Takto zistíte, či je dôvod na paniku: Jednoduchý trik!
Rakety do raketometov
Členské štáty Európskej únie sa dohodli, čo spravia s výnosmi z ruských aktív: Skvelá správa pre Ukrajinu!
Foto
Ostrava pár hodín pred MS: Ako na stavenisku!
Chcel zavtipkovať, no skoro prišiel o život: Toto na vlakovej stanici nikdy neskúšajte
Chlapec chcel na nástupišti zavtipkovať, takmer ho to stálo život: Toto bol fakt zlý nápad!
Ukrajinský vojak v Mariupole
Ukrajina nemá inú možnosť, parlament odhlasoval nový zákon: Do armády budú môcť nastúpiť aj ONI!
Ursula von der Leyen chce byť opäť v prestížnej funkcii.
Šéfka Európskej komisie sa vyjadrila jasne: Toto Číne nemôžeme dovoliť!
Ako manažér detskej skupiny viac nepracuje.
Foto
Manžel Spievanky Podhradskej bojuje s leukémiou, zverejnila aktuálnu fotku: Slová, ktoré vás rozplačú
Woman man smiling restaurant love date
Čakáte na vysnívanú LÁSKU? Možno ju máte priamo pred očami! Ako zistíte, že s vami flirtuje
Motorkár utrpel vážne zranenia.
Dramatický zásah leteckých záchranárov v lese: Mladý motorkár si ťažko poranil hlavu!
Evakuovaní študenti pred Filozofickou fakultou (FF, FPV, FTVŠ) UMB BB.
Séria bombových hrozieb na slovenských školách všetko zmenila: Budú sa žiaci cvičiť na podobné situácie?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putin sa piatykrát ujal funkcie prezidenta: Táto krajina nezaháľa! Aký odkaz vyslala?