Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.12.2023 07:00 | Správy
Špeciálny projekt

Bolesti chrbta a krku? Doprajte si masážne kreslo za výhodnú cenu, ktorá vás prekvapí

Trpíte neznesiteľnými bolesťami, únavou, zažívate denne stres? Prečo si nedopriať darček, čo poteší celú rodinu. Masážne kreslo je investícia do najcennejšieho čo máte, do vášho zdravia.

Nájdite si na seba čas a zlepšite sebe aj svojej rodine fyzickú kondíciu a duševnú pohodu pomocou masážneho kresla. Masážne kreslo pomáha pri bolestiach krčnej chrbtice, uvoľňuje svaly aj bolesti v chrbtovej časti, podporuje vitalitu a prináša duševný relax a pohodu pre celú rodinu. Ponuka je veľmi široká, pomôžeme vám vybrať najlepšie prevedenie a predstavíme vám novinky pre rok 2023 a 2024.

Ako funguje masážne kreslo? 

Otvoriť galériu

Masážne kreslo je premyslené zariadenie, ktoré poskytuje celotelovú masáž pomocou programov s rôznym zameraním. Stimuluje takmer všetky časti tela a využíva na to pohyblivé masážne hlavice - hlavne na krk a chrbát, stláčanie vzduchovými vankúšmi v rôznych miestach a rotujúce valčeky na reflexnú terapiu chodidiel.

Ako si vybrať masážne kreslo? 

Otvoriť galériu

Tu platí, že vždy je najlepšie si kreslo vyskúšať osobne, ako vám sedí, ako masíruje a na akých miestach. Kúpa masážneho kresla je investícia na dlhú dobu, neriskujte preto výber iba podľa parametrov a fotiek, takto nikdy nezistíte, ako vyhovuje dané kreslo vám. Skúsený predajca vám podľa postavy a požadovaných parametrov ponúkne na vyskúšanie kreslá, ktoré to všetko zohľadnia a samotný výber je na vás, preto je návšteva showroomu nevyhnutná pre obe strany.

Je pre mňa lepšie 2D, 3D, alebo 4D masážne kreslo? 

Otvoriť galériu

V každej cenovej kategórii sa kreslá prezentujú rôznou úrovňou kvality masáže, čo je najviac pocítiť práve pri masážnej mechanike. Samotný rozdiel najlepšie spoznáte až vyskúšaním v showroome medzi rôznymi kreslami, mechaniky majú rôzne techniky pohybu a špecifické možnosti nastavenia. 2D masážne hlavice sa pohybujú vo všetkých smeroch, zameriavajú výšku postavy, no neumožňujú regulovať silu hlavíc. 3D a 4D masážne kreslá si zamerajú viaceré body a tvar chrbta užívateľa a tomu prispôsobia masážny program, počas masáže si môžete okamžite regulovať silu hlavíc na vyššiu, alebo nižšiu. 4D kreslá majú najdokonalejšie hlavice, ktoré vedia pracovať samostatne a sú najvernejšie v porovnaní s masážou rukami maséra, sú riadené pokrokovými procesormi a ponúkajú najviac možných kombinácii pohybov.

Novinky 2023/24 sú už v predaji aj na vyskúšanie v našom showroome, neváhajte a využite skvelé ceny:

Masážne kreslo Damico Globo 849€ - veľa muziky za málo peňazí...

Ak ste si mysleli, že nekúpite dobré masážne kreslo do ceny 1000€, tak tento model vás ihneď vyvedie z omylu.

14 rotujúcich masážnych hlavíc ponúka 6 automatických masážnych programov, vzduchové vankúše stláčajú ramená, ruky, lýtka aj chodidlá, ktoré sú masírované aj rotačnými valčekmi na reflexnú masáž. Komfort dopĺňajú užitočné funkcie ako bluetooth reproduktory na prehrávanie hudby, elektrické polohovanie až do pozície zero gravity, infra vyhrievanie pre uvoľnenie svalov. Toto kreslo ešte nesklamalo žiadneho klienta.

Masážne kreslo Irest Galaxy 4D 3999€ - luxusné zážitky na galaktickej úrovni... 

Dokonalé masážne kreslo Galaxy A665 využíva 4D masážny systém hlavíc doplnený 3D masážnym systémom na nohy, ktorý si môžete vychutnať až v 20 špecializovaných programoch.

Kreslo mám aj ja doma, čo k nemu dodať?

Po naskenovaní nastáva najväčší "problém": Aký program si vybrať? Ani u jedného kresla nie je taký pocitový rozdiel medzi poskytovanými masážnymi programami, nájdete tu výborný program po športe na uvoľnenie chrbta a nôh, strečingový program vás naozaj riadne ponaťahuje a dokonca vďaka elektrickému vysúvaniu aj nohy a lýtka, ozajstnou špecialitou je thajská masáž, kde kreslo využíva rôzne polohovanie a naťahovanie celého tela, pre moje sedavé zamestnanie výborne sadne program office, zameraný na krčnú chrbticu a miesta pri lopatkách, samozrejme nakombinované s reflexnou a hnetacou masážou nôh a lýtok... Každý program je naozaj špecifický a nájde sa tu senior, športovec, každý člen domácnosti. Dokonalosť kresla spočíva hlavne v reálnej 4D masážnej jednotke (veľa predajcov zavádza a uvádza túto technológiu pri kreslách čo ich nemajú, sami nevedia, ako fungujú, keďže kreslo nevyskúšali a ani nikdy nevideli...) spojenú s jedinečným systémom 3D masáže nôh, kde je umiestnená vibračná plošina a rotujúce valčeky na reflexnú masáž chodidiel, hnetací rotujúci mechanizmus na lýtka spojený s masážou zadnej časti lýtka a elektrické vysúvanie na naťahovanie nôh. Raz toto kreslo skúsite a ťažko si vyberiete a budete chcieť iné, tak neváhajte a dohodnite si návštevu v našom showroome :)

Otvoriť galériu

Damico Vento 3D 2299€ - zlatá stredná cesta, najpredávanejšie kreslo... 

To najlepšie zo sveta 3D kresiel, hit nášho showroomu, najpredávanejšie kreslo v strednej triede.

Moderný dizajn dopĺňa jednoduché dotykové ovládanie, kde si môžete vybrať z 12 automatických programov, pri ktorých si viete plynulo meniť intenzitu otočným 3D kolieskom. Po usadení Vás prepracovaný mechanizmus načíta a na mieru podľa tvaru chrbta prispôsobí masáž. Pre lepšiu pohodu si môžete prehrávať hudbu cez vstavané bluetooth reproduktory, kvalitu vzduchu vylepší Ionizátor, uvoľnenie poskytne infra vyhrievanie na chrbát aj chodidlá. V tejto cenovej kategórii je masážne kreslo Damico Vento najlepšie nielen v našej ponuke, ale určite aj na celom aktuálnom trhu s kreslami vďaka prepracovanej 3D mechanike a veľkým vnútorným priestorom, čo umožňuje využívať kreslo do výšky postavy 190cm a hmotnosti 115kg.

Otvoriť galériu

Masážne kreslo Damico Lusso 3D Air 2199€ - veľké zvnútra, kompaktné zvonku... 

Lusso poskytuje dostatočný vnútorný priestor pre osoby až do výšky 195 cm a do hmotnosti 120kg, čím je najuniverzálnejším modelom vo svojej triede.

Každého užívateľa si kreslo pred masážou naskenuje a prispôsobuje pohyb hlavíc podľa tvaru tela a krku, dĺžka nôh sa reguluje a vysúva elektricky, čo nemá žiadny iný model kresla v tejto cenovej kategórii a úplnou vychytávkou je hnetací mechanizmus na lýtka, keď stredová časť rotuje a stláča lýtka vankúšmi pre dokonalé uvoľnenie.

Hlavné výhody kresla Damico Lusso 3D:

  • ľahké ovládanie pomocou dotykového tabletu a rýchla zmena intenzity masáže kolieskom
  • veľký výber masážnych programov pre celú rodinu a každú generáciu - až 24 druhov špecializovaných programov
  • veľké kreslo pre vysokých aj širších ľudí pri kompaktnom vonkajšom rozmere 76cm ako u iných bežných kresiel
  • elektrické vysúvanie na nohy so systémom hnetania lýtok s možnosťou vyhrievania
  • kvalitné prevedenie a luxusný dizajn - na mieru navrhnuté farebné kombinácie
  • žiadna komplikovaná montáž - vybalíte a kreslo hneď používate

Otvoriť galériu

Masážne kreslo Damico Libra 3D Air 1599€ - pekné, šikovné a veľmi výhodné... 

Otvoriť galériu

3D Air novinka pre rok 2023 v uvádzacej cene na limitovaný počet kusov.

Krásne moderné prevedenie v spojení s najnovším 3D Air masážnym mechanizmom, ktorý skenuje tvar každej postavy Vám poskytne skvelé svalové uvoľnenie v pohodlí vášho domova. Na výber máte až 12 špecializovaných automatický programov vhodných pre celú rodinu a aj pre tých najnáročnejších užívateľov. Hlavná výhoda je možnosť zmeny intenzity každého programu až v 6 stupňoch. Ovládanie pomocou prehľadného káblového ovládania alebo cez vstavaný panel, ktorý má aj otočný 3D controll na okamžitú zmenu intenzity masážnych hlavíc. Toto kreslo má všetko čo potrebujete a dokonca aj skvelú cenu. 

Otvoriť galériu

Masážne kreslá si môžete vybrať na www.masaznekresla.com, alebo si príďte osobne vyskúšať 12 rôznych modelov v showroome na Zavarskej 11G v Trnave. Damico – masážne kreslá:

  • číslo 1 na Slovensku, najväčší showroom v Trnave
  • 12 rokov pôsobenia a osobných skúseností
  • viac ako 4000 predaných masážnych kresiel
  • záručný aj po záručný servis, dostupné náhradné diely
  • rýchle dodanie, veľký výber kresiel ihneď skladom

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Rusi si doma olympiádu v Paríži nepozrú.
Foto
Rusi dali najavo svoj jasný postoj k olympiáde: Po 40 rokoch sa opakuje história!
Burning asteroid moving through the Earth. Digital illustration.
Vedec NASA vyriekol desivé slová: Varovanie pred ASTEROIDOM! Môže mať obrovské následky
Close-up of hand of senior on hand of dying elderly person as sign of support during sickness
Nový liek na Alzheimerovu chorobu zmietli zo stola: Európska agentúra pre lieky vysvetľuje
Americký hudobný skladateľ Philip Glass.
Americký skladateľ pení: Prstom ukazuje na krymské divadlo! Naozaj si TOTO dovolili?
Traffic jam on a german highway with focus on the left back light.
Veľké dopravné obmedzenie na R1: Vodiči, zbystrite pozornosť! TADIAĽTO cez víkend neprejdete
Redaktorka Gabika vysokotlakovým čističom spláchla hrubú špinu v bazéne aj v stajni.
FotoVáš Tip
Gabika z Nového Času pomáhala v bratislavskej zoo: Pravda o hrošíkoch! Takáto nehoda sa môže stať návštevníkom
Fotografia zo zásahu.
Záchranná akcia na vrchole Tatier: Český tínedžer nebezpečne spadol z Rysov, na pomoc mu priletel vrtuľník
ilustračné foto
Ruská fregata zakotvila v Alžírsku: Vyzbrojená je vraždiacimi zbraňami
Z normálnej 12-ročnej dievčiny sa stala osoba, ktorá je závislá na pomoci ostatných.
Foto
Zarážajúci príbeh mladej Jessicy: Trpela záchvatmi, v nemocnici ju VYSMIALI! To, čo prišlo potom, nik nečakal
Hovorca Kremľa Dmitrij Peskov.
Rusko priznáva KRUTÚ pravdu: Situácia je katastrofálna! Ak nezakročia, hrozí...
Pláž (ilustračná fotografia).
Náhla SMRŤ na obľúbenej pláži: Žena († 45) sa už z dovolenky nevrátila
(ilustračné foto).
Ničivé plamene v Malom Šariši: Oheň napáchal poriadnu paseku! Zranil sa niekto pri požiari slamy?