Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.11.2023 07:00 | Správy
Špeciálny projekt

Silvestrovské zájazdy: Privítajte Nový rok vo veľkom štýle!

Silvestrovské zájazdy sú rýchlo rastúcim trendom a ponúkajú príležitosť osláviť koniec jedného roka a začiatok ďalšieho na miestach, na ktoré budete ešte dlho spomínať.

Nový rok je obdobím nových začiatkov, osláv a čo by mohlo byť lepšie, než privítať ho s rodinou a priateľmi v obľúbených destináciách či metropolách ako Paríž, Miláno či Monako.

Cestovná kancelária DAKA vám ponúka 5-dňové zájazdy a umožňuje si vybrať destináciu, ktorá zodpovedá vašim predstavám o dokonalom silvestrovskom dobrodružstve. Môžete si vybrať medzi romantickým Parížom, luxusným Monakom, unikátnym Amsterdamom, módnym Milánom či antickým Rímom.

Každý silvestrovský zájazd je starostlivo navrhnutý tak, aby splnil vaše očakávania a zabezpečil, že nový rok začnete s úsmevom na perách. V cene každého zájazdu je doprava moderným autobusom, ubytovanie v hoteli s raňajkami, zákonné poistenie a nabitý program so sprievodcom za skvelú cenu od 249 €.

Romantický Paríž

S CK DAKA máte jedinečnú príležitosť privítať Nový rok v jednom z najromantickejších miest na svete, v Paríži.

Otvoriť galériu

Po príchode do Paríža budete mať na výber z množstva zážitkov. Navštívite slávne pamiatky ako Eiffelovu vežu, Louvre či Katedrálu Notre-Dame. Prechádzky popri rieke Seine a túlanie sa v romantických uličkách Paríža vám umožnia objaviť skryté klenoty a ochutnať parížsku kuchyňu v miestnych reštauráciách a kaviarňach.

Vrcholom celého zájazdu je silvestrovská noc. Privítate Nový rok pri Víťaznom oblúku alebo pod Eiffelovou vežou s výhľadom na laserovú šou.

Nečakajte, počet miest je obmedzený! Zažite nezabudnuteľný Silvester v Paríži, ktorý si môžete objednať tu.

Otvoriť galériu

Luxusné Monako

Monako je synonymom pre luxus, krásu a výnimočné zážitky, preto silvestrovský zájazd do tohto kniežatstva je skutočne nezabudnuteľným zážitkom. CK DAKA ponúka 5-dňový zájazd s prehliadkou nielen Monaka, ale aj Cannes a Nice.

Otvoriť galériu

Miestne atrakcie v Nice zahŕňajú panoramatickú vyhliadku na Baie des Anges – Zátoku anjelov, trhy s ochutnávkou francúzskych špecialít či múzeum veľkého a slávneho umelca Pabla Picassa.

Presun do Cannes, mesta filmových nadšencov a hereckých celebrít, vám odkryje nádhernú promenádu La Croisette pozdĺž pobrežia Stredozemného mora, Musée de la Castre, nachádzajúce sa v starom hrade na kopci nad Cannes, ale aj zákutia starého mesta s romantickými uličkami.

Počas zájazdu budete mať príležitosť preskúmať tieto miesta a odkryť krásy Monaka vrátane kasína v Monte Carlo či Musée Oceánographique s viac ako 6 000 exemplármi a osláviť Nový rok v sprievode veľkolepej ohňostrojovej šou a zábavy.

Privítajte Nový rok štýlovo! Rezervujte si s CK DAKA exkluzívny silvestrovský zájazd do Monaka, kde luxus a párty nikdy nespí. Objednajte si zájazd ešte dnes na tomto linku.

Otvoriť galériu

Unikátny Amsterdam

Amsterdam ponúka jedinečnú príležitosť osláviť koniec jedného roka a začiatok ďalšieho v jednom z najkrajších a kultúrne bohatých miest na svete. Amsterdam je známy svojimi historickými kanálmi, bohatým umeleckým dedičstvom a divokým nočným životom. Ak túžite po niečom výnimočnom a nezabudnuteľnom, CK DAKA ponúka silvestrovský Amsterdam za skvelých 249 €.

Otvoriť galériu

Počas cesty do Amsterdamu sa zastavíte v Bruseli, kde si budete môcť prezrieť ikonickú gotickú Katedrálu sv. Michala a Guduly, obľúbenú atrakciu Atómium či jedno z najkrajších námestí v Európe – Grand Place.

V samotnom Amsterdame zažijete kultúru vďaka Rijksmuseum, Múzeu Vincenta van Gogha a potešíte chuťové poháriky skvelou kuchyňou s ochutnávkami pravých holandských syrov. A v neposlednom rade zažijete nezabudnuteľnú silvestrovskú noc v uliciach Amsterdamu.

Oslávte príchod Nového roku v dynamickom duchu Amsterdamu a rezervujte si váš silvestrovský zájazd tu.

Otvoriť galériu

Módne Miláno

Silvestrovský zájazd do Milána – mesta módy a dizajnu, vás privíta svojou eleganciou a bohatou kultúrou a stane sa miestom, kde budete vítať Nový rok s nadšením a šarmom.

Otvoriť galériu
Duomo di Milano
Zdroj: CK DAKA

Zájazd zahŕňa okrem Milána aj návštevu Benátok, kde sa prejdete po najznámejšom kamennom moste Ponte Rialto a navštívite Baziliku svätého Marka, ktorá je prepojená s Dóžovým palácom.

V romantickej Verone nevynecháte dom zo Shakespearovej tragédie Casa di Giulietta s Júliiným balkónom a rímsky amfiteáter známy ako Arena di Verona.

Silvestrovský večer v Miláne oslávite na Piazza del Duomo so slávnou katedrálou Duomo di Milano v pozadí. Oslavy sa tu odohrávajú pod holým nebom a vy si môžete užiť strhujúcu atmosféru, ktorú budete každoročne vyhľadávať.

Buďte súčasťou tejto jedinečnej atmosféry a privítajte Nový rok v meste módy, umenia a nekonečného pôžitku kliknutím na tento link.

Otvoriť galériu

Antický Rím

S CK DAKA máte možnosť osláviť Silvester v historickom a majestátnom prostredí Večného mesta. V Ríme, kde je história prítomná na každom kroku, si môžete vychutnať autentické talianske oslavy Nového roku.

Otvoriť galériu

Prehliadka najkrajších pamiatok v Ríme so sprievodcom zahŕňa návštevu antického Kolosea, návšteva Vatikánu – sídla pápeža či prechádzku okolo Castel Sant'Angelo a Ponte Sant'Angelo.

Jedným z najzaujímavejších zážitkov, ktoré si odnesiete z Ríma, je Silvester, ktorého atmosféru načerpáte na námestiach v centre mesta ako napríklad Piazza del Popolo a Piazza Venezia. Ohňostroj nad slávnym Koloseom oživí nočnú oblohu. Privítať Nový rok pri pohľade na Koloseum je niečo, čo si budete pamätať po celý život.

Ukončite rok v štýlovo, obklopení pamiatkami, ktoré rozprávajú príbehy tisícročí. Zažite tieto chvíle s priateľmi a rodinou a neváhajte objednať si zájazd ešte dnes na tomto linku.

Otvoriť galériu

Ktoré miesto si vyberiete?

Keď si predstavíte ideálnu silvestrovskú oslavu, aké miesto vám napadne? Možno to bude romantický Paríž, kde môžete pozorovať laserovú šou pri Eiffelovej veži, módne Miláno s oslavami pod hviezdnym nebom na Piazza del Duomo, alebo to bude luxusné Monako v sprievode veľkolepého ohňostroja. Silvestrovské zájazdy ponúkajú výnimočné zážitky, vrátane návštev pamiatok a atrakcií, ochutnávok miestnych jedál a veľkolepých osláv Nového roku. CK DAKA ponúka možnosť vybrať si miesto podľa vašich záujmov a preferencií.

Vyberte si svoj silvestrovský zájazd ešte dnes a pripravte sa na nezabudnuteľný začiatok nového roku s cestovnou kanceláriou DAKA!

Ak vás zaujala niektorá z ponúk od cestovnej kancelárie DAKA, neváhajte, termíny týchto zájazdov a podrobný program nájdete na webovej stránke CK DAKA, kde si zájazd môžete aj objednať. S výberom vám veľmi ochotne a odborne poradia vo všetkých pobočkách CK DAKA po celom Slovensku.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Rusi si doma olympiádu v Paríži nepozrú.
Foto
Rusi dali najavo svoj jasný postoj k olympiáde: Po 40 rokoch sa opakuje história!
Burning asteroid moving through the Earth. Digital illustration.
Vedec NASA vyriekol desivé slová: Varovanie pred ASTEROIDOM! Môže mať obrovské následky
Close-up of hand of senior on hand of dying elderly person as sign of support during sickness
Nový liek na Alzheimerovu chorobu zmietli zo stola: Európska agentúra pre lieky vysvetľuje
Americký hudobný skladateľ Philip Glass.
Americký skladateľ pení: Prstom ukazuje na krymské divadlo! Naozaj si TOTO dovolili?
Traffic jam on a german highway with focus on the left back light.
Veľké dopravné obmedzenie na R1: Vodiči, zbystrite pozornosť! TADIAĽTO cez víkend neprejdete
Redaktorka Gabika vysokotlakovým čističom spláchla hrubú špinu v bazéne aj v stajni.
FotoVáš Tip
Gabika z Nového Času pomáhala v bratislavskej zoo: Pravda o hrošíkoch! Takáto nehoda sa môže stať návštevníkom
Fotografia zo zásahu.
Záchranná akcia na vrchole Tatier: Český tínedžer nebezpečne spadol z Rysov, na pomoc mu priletel vrtuľník
ilustračné foto
Ruská fregata zakotvila v Alžírsku: Vyzbrojená je vraždiacimi zbraňami
Z normálnej 12-ročnej dievčiny sa stala osoba, ktorá je závislá na pomoci ostatných.
Foto
Zarážajúci príbeh mladej Jessicy: Trpela záchvatmi, v nemocnici ju VYSMIALI! To, čo prišlo potom, nik nečakal
Hovorca Kremľa Dmitrij Peskov.
Rusko priznáva KRUTÚ pravdu: Situácia je katastrofálna! Ak nezakročia, hrozí...
Pláž (ilustračná fotografia).
Náhla SMRŤ na obľúbenej pláži: Žena († 45) sa už z dovolenky nevrátila
(ilustračné foto).
Ničivé plamene v Malom Šariši: Oheň napáchal poriadnu paseku! Zranil sa niekto pri požiari slamy?