Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.10.2023 06:00 | Prominenti | Nový Čas Víkend
Foto

Nela Pocisková prekvapuje: Zvodná upírka či sexi pirátka? Z jej premeny odpadnete!

Halloween začala vnímať až vďaka svojim deťom, inak tomuto sviatku a prezliekaniu sa za strašidlá vôbec nerozumie. Herečka a speváčka Nela Pocisková (33) sa ako malá bála filmu Votrelec a toho, že niečo vylezie zo záchoda. Jej dve malé ratolesti, syn Hektor (7) a dcéra Liana (5), si fotenie v maskách príšer nesmierne užívali.

Fotogaléria
15
fotiek v galérii

Nela sa so svojimi deťmi fotila do časopisu prvýkrát a na naše otázky musela odpovedať veľmi potichu, aby ju nepočuli, pretože by sa mohli začať báť rovnako, ako keď bola malá ona. „Pamätám si, že sme s bratom ako malí pozerali film Votrelec a odvtedy musel vždy večer pred spaním prísť za nami do izby tatino, ktorý mal na sebe biele tielko. Kľakol si na štyri a s bratom sme mu na to tielko kreslili fixami, aby sme sa spolu upokojili. Okrem toho som sa vždy bála, že niečo vylezie spod postele alebo zo záchoda, a ešte bábiky, ktorá strkala nejaké predmety do škár, ktoré sú medzi kachličkami. Na zemi som teda na tie škáry nikdy nestúpala, lebo som sa bála, že mi niečo pichne do nohy,“ spomína dnes už s úsmevom. Na tričko otcovi kreslili hocičo. „Samé sprostosti. Od dinosaurov po jabĺčka, mrkvičky, medvedíkov a vlastne dodnes neviem, prečo sme to robili, asi to bola nejaká forma terapie, ktorú tatino vymyslel. Stále má to tričko odložené.“

>>>FOTO NELY V KOSTÝME TU<<<

Boja sa strašidelných snov

Lianka a Hektor majú strašidlá radi. „Cez mojich dvoch krpcov vnímam intenzívnejšie strašidlá aj ja, pretože pozeráme veľa rozprávok, v ktorých sú. Lianka sa ma sem-tam pýta, či strašidlá reálne existujú, pretože sa ich bojí. Snažím sa jej teda vysvetliť, že sú iba vo filmoch a v rozprávkach. Radi sa však za strašidlá prezliekame. Lianka a Hektorko by chceli byť kostlivci, duchovia, čarodejníci... Máme perfektných susedov, ktorí kostýmy po svojich deťoch odkladajú do krabice a my si chodíme vybrať, keď je nejaký karneval v škole alebo škôlke. Veľmi sa z toho tešia, a preto sme ani na sekundu neváhali, keď prišla ponuka nafotiť pre váš magazín halloweensku tému o strašidlách,“ hovorí. Lianka hneď mame skočí do reči a prezrádza, akých strašidiel sa bojí ona. „Nočných múr, ktoré vyrežú krúžok do zeme, v noci odtiaľ vylezú a ukradnú deti, strašia ich a potom sa vrátia do podzemia. Keď sa bojím, tak zakričím na rodičov alebo prídem za nimi do spálne.“ Brat Hektor je, zdá sa, odvážnejší. „Nebojím sa ničoho, mám rád aj strašidelné rozprávky. Pozerám veľa takýchto vecí na youtube, napríklad o záchode, z ktorého vychádza krk s hlavou.“ Je to teda brat, ktorý svoju malú sestru ochraňuje? „Áno, ale skôr ma bije,“ smeje sa blonďavé dievčatko, ktoré akoby mame z oka vypadlo. „Hektor asi ani nemá nič konkrétne, čoho by sa bál, asi len strašidelných snov,“ myslí si Nela.

>>>FOTO NELY V KOSTÝME TU<<<

 

Radšej Dušičky ako Halloween

Halloween rodina začala oslavovať, až keď sa im narodili deti. „Viem, že tento sviatok má pôvod už v keltskom období. Kelti verili, že sa duše mŕtvych vracajú na zem. Obliekali si strašidelné masky, aby sa zapáčili zlým duchom. Následne sa dostal do Ameriky, posledné roky sa oslavuje aj u nás, takže postupne sama zisťujem, aká je jeho podstata a intenzívne ho vnímam vďaka svojim deťom. Tie ho zbožňujú asi ako všetci v ich veku, preto ho akceptujem a ideme teda s prúdom. Inak mu však neprikladám žiaden veľký význam. Pre mňa sú dôležité naše Dušičky, keď si uctievame tých, ktorí už nie sú medzi nami,“ hovorí speváčka, ktorá chodí zapaľovať sviečky na cintorín so svojimi najbližšími. „Väčšinou chodím vtedy, keď môže ísť babka, tá nás vždy nasmeruje. Nemáme to špeciálne naplánované, ideme, keď máme čas a je jedno, či ráno, alebo večer. Nemám to spojené so žiadnou atmosférou, nechodievam ani na všetky hroby, pretože máme veľa rodinných príslušníkov pochovaných mimo Bratislavy. Uctievame si ich zapálením sviečky doma.“

Aký milý zvyk si Nela s rodinkou užíva? Dá sa v tomto období nahovoriť na horory? Čoho sa známa herečka a speváčka bojí najviac? 

Viac sa dočítate v Novom Čase víkend

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas víkend, Karin Kollárová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Šatan oznámil skvelú správu: Slovensko posilní duo zo zámoria!
Bomb in Kobane in Syria
Až teraz odhalili, čo spravili USA vlani v Sýrii: Obrovský OMYL! Ako sa to mohlo stať?
Ľudia protestujú v uliciach mesta
Propalestínski študenti v Paríži začínajú hladovku: Ukončia ju len v TOMTO prípade
V uliciach Tbilisi protestovalo proti zákonu o zahraničnom vplyve
Krajina sa zmieta v protestoch, ľudia pritvrdili: Aha, čo vykričali politikom!
ilustračné foto
Zvláštny ZÁPACH z bytu v Trnave: To, čo našli za dvermi, policajti nikdy nevyženú z hlavy
German flags waving in the wind at famous Reichstag building, seat of the German Parliament (Deutscher Bundestag), on a sunny day with blue sky and clouds, central Berlin Mitte district, Germany.
Nemecká spolková vláda sa spamätáva z kyberútoku: Znepokojivé, kto to mal spôsobiť
Z nemocnice v Chán Júnis exhumovali už asi 200 tiel.
Útok na Tel Aviv riadenými strelami: Aha, kto sa priznal k úderu
Ján († 17) sa mal na internáte predávkovať.
Foto
Ján († 17) sa mal predávkovať na internáte: Vzala mu život extáza? Znepokojivé slová odborníka
Miroslav, syn zavraždeného Petra Novotného, prišiel na pojednávanie Mikuláša Černáka.
Foto
Černák zoči-voči Miroslavovi, ktorému zavraždil otca: Súhlasil by s prepustením mafiánskeho bossa? Aha, čo povedal
Erik Tomáš chce mladým ľuďom uľahčiť hľadanie práce.
Rezort práce rozbehol projekt Právo na prvé zamestnanie: Zvýši sa záujem firiem o absolventov?
Herec plánuje svojich fanúšikov potešiť vlastnou značkou rumu.
Foto
Veľké PLÁNY Johnnyho Deppa: Ohlásil vlastný rum a... NÁVRAT ako Jack Sparrow?!
Pred svadbou s Karolom III. pracovala Diana ako opatrovateľka detí
Foto
Dopomohla si princezná Diana († 36) PODVODOM?! Neuveríte, o čom mala klamať