Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.07.2023 14:30 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Blondínku nepustili do lietadla kvôli jej pasu: Môže sa to stať aj vám! Na toto pozor

Amy Grundy zamietli vstup na palubu lietadla tesne pred odletom kvôli jej pasu. Nepatrná maličkosť ju tak pripravila o vytúženú dovolenku. Pozor, môže sa to stať aj vám!

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Nešťastná Amy celú situáciu zdieľala na platforme TikTok. Blondínka mala letieť z Manchestru do Thajska, ale keď prišla na letisko, zakázali jej nastúpiť na palubu. Dôvodom bol práve jej pas. Teraz sa snaží varovať ostatných, aby neurobili rovnakú chybu. Vyhnú sa tak viacerým nepríjemnostiam!

Vo videu vysvetlila: "Takže v podstate som mala včera letieť z Manchestru do Thajska a môj pas mi zamietli kvôli tomu, že bol mierne natrhnutý. Povedali mi, aby som okamžite išla do Liverpoolu a vybavila si nový pas. V Liverpoole nemali žiadne voľné termíny, takže som musela ísť do Glasgowa. Potom o 24 hodín neskôr, 700 libier menej, a po pár hodinách plaču, som pas dostala," posťažovala sa Amy.

Blondínka nielenže nestihla svoj plánovaný let, no aby sa vôbec na dovolenku dostala, na nový pas musela vynaložiť ešte v prepočte okolo 820 eur. Keď však vo videu, ktoré zdieľala na TikToku, ukázala svoj starý pas, ľudia onemeli. Nebol totiž ani zďaleka "mierne natrhnutý". Jej starý pas bol v katastrofálnom stave. Ľudia preto neváhali a v komentároch sa do nej poriadne pustili. Jeden napísal: "V akom bode si si myslela, že by si s tým mohla cestovať?!" Ďalší dodal: "Ako je možné, že váš pas je v takom zlom stave?"

Zatiaľ čo malé opotrebenie vám pravdepodobne na letisku nespôsobí problémy, väčšie natrhnutia by vám mohli spôsobiť, že nebudete môcť nastúpiť na let, ako aj v prípade Amy. Úradníci vám môžu zabrániť v prechode, ak sú vaše osobné údaje nečitateľné alebo ak nie je možné zistiť vaše bezpečnostné údaje. Preto si pred odchodom na dovolenku radšej poriadne skontrolujte všetky doklady. Ušetríte si tak nervy a aj peniaze!

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, inv

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Tréner Craig Ramsay vníma Slafkovského ako lídra: Z Juraja sme nadšení
(ilustračné foto)
Na Slovensku udrie v noci neobvyklý meteorologický jav: V tomto ročnom období je mimoriadne zriedkavý
Na snímke minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši (Hlas-SD) počas mimoriadnej 13. schôdze Národnej rady SR.
Koalícia sa zastala ministerky zdravotníctva: Podrží ju počas náročného odvolávania? Raši prezradil viac
TK ministerky zdravotníctva SR Zuzany Dolinkovej k aktuálnej situácii v súvislosti s výstavbou novej Univerzitnej nemocnice v Martine.
Dolinková sa stala terčom ostrej kritiky: Opozícia jej vyčíta viacero krokov! Aha, čo o nej povedal jeden z poslancov
Z kilogramov navyše si ťažkú hlavu nerobí.
Pokroky Cibulkovej sa jej nedajú odoprieť: Sedemnásť kilogramov je fuč! FOTO
Ilustračné foto
Bude leto 2024 NAJHORŠIE v histórii? Slová meteorológov neznejú dobre: Na čo sa musíme pripraviť!
Vojnový konflikt v Pásme Gazy trvá už viac ako pol roka.
Mier v nedohľadne: Vyjednávači Izraela i Hamasu opustili miesto rokovaní
Netypická príprava Kanaďanov na štart MS: Namiesto tréningu výlet na Slovensko?
Shakira
Shakira ako PODVODNÍČKA?! O speváčke padlo rozhodnutie, na ktoré všetci čakali
Peter Pellegrini a Zuzana Dolinková počas tlačovej konferencie v priestoroch Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosvelta v Banskej Bystrici.
Poslanci začali mimoriadnu schôdzu: Opozícia chce odvolať Zuzanu Dolinkovú
Šéfka rezortu kultúry chystá razantné kroky.
Rokovanie o návrhu na odvolanie Martiny Šimkovičovej sa blíži: O čom rozhodli poslanci už teraz
Ruský prezident Vladimir Putin
Rusko chystá veľké cvičenie, týka sa aj jadrových zbraní: Cynická reakcia Putina