Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.05.2023 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Najžiadanejší čistiaci systém: Vodiči, počuli ste už o tejto novinke na Slovensku?

Každý správny vodič by si mal potrpieť na čistotu svojho auta. A to nielen zvonku, ale aj zvnútra. Najnovšie môžete aj vy na Slovensku využiť zaujímavého pomocníka.

Slováci si najradšej auto čistia sami

Podľa online prieskumu na vzorke 850 ľudí si takmer 6 z 10 šoférov umýva auto každý mesiac a 5 z 10 vodičov vysáva auto vždy, keď umyjú karosériu. Až 75 % z nich čistí interiér svojpomocne na dvore alebo na parkovisku pred bytom. Potvrdilo sa teda, že Slováci si auto najradšej čistia sami. Máme pre vás tip, ako vám to pôjde ešte ľahšie a rýchlejšie.

Vyskúšajte samoobslužnú parnú čistiareň

Najžiadanejší a najefektívnejší čistiaci systém na trhu. Aj tak sa dá charakterizovať samoobslužná parná čistiareň od Green Cleaning, s ktorou svoje auto ekologicky vyčistíte, vytepujete a zároveň vydezinfikujete. Na Slovensku ide o novinku zameranú nielen na interiér, ale aj exteriér. Funguje na základe jedinečnej technológie čistenia suchou parou. Okrem toho multifunkčný automat slúži aj na mokré a suché vysávanie a kontrolu stavu tlaku v pneumatikách.

Nemusíte sa pritom pozerať na čas ani počasie. Parný čistič je dostupný nonstop, a to počas celého roka. Využiť ho môžu vodiči osobných áut, motorkári, cyklisti a ocenia ho aj profesionálni vodiči – taxikári, vodiči dodávkových vozidiel či nákladných automobilov. Vozidlo môžete navyše používať ihneď po vyčistení, pretože aj sedadlá sú po vytepovaní takmer okamžite suché.

Otvoriť galériu

Čo všetko dokážete vyčistiť?

interiér:

V rámci čistenia vnútra auta využijete najmä paru, ktorá ničí pleseň, vírusy, roztoče a baktérie. Vytepujete ňou sedadlá bez rozdielu povrchu vrátane textilného čalúnenia, koženky či kože, ako aj detské sedačky. Jedno sedadlo vyčistíte za 2-3 minútky. Odstránite akékoľvek škvrny. Parný čistič môžete použiť aj na lakťové opierky, bezpečnostné pásy, prístrojové dosky, vetracie prieduchy. Zlikvidujete ním taktiež zápach po zvieratách či z fajčenia a navyše sa dostanete aj do tých najmenších a najhlbších priestorov svojho auta.

exteriér:

Okrem toho parnou čistiarňou vyčistíte a vyleštíte všetky vonkajšie povrchy, kolesá či bočnice pneumatík. Hlboko čistí ráfiky, disky kolies a oceníte aj očistenie motora a celej motorovej časti vozidla. Odstránite z karosérie mušky, nápisy a nálepky zo skiel a použitím pary sa zbavíte zvyškov vosku, špiny alebo zaschnutých vrstiev šampónov. Laku dokonca vrátite pôvodný lesk. Poradí si aj s fľakmi od oleja, zatečených pohonných hmôt a asfaltu a vaše sklá môžu byť zvnútra aj zvonku bez šmúh a rozmazania.

Otvoriť galériu

Vhodná investícia na podnikanie

Aktuálne sú samoobslužné parné čističe od Green Cleaning dostupné vo viacerých slovenských mestách. Najčastejšie ich nájdete umiestnené v blízkosti čerpacích staníc, pri bezdotykových autoumyvárňach a na parkoviskách obchodných centier či na veľkých záchytných parkoviskách. Ich výhodou je aj to, že majú nízku spotrebu vody a navyše sa z nich netvorí žiadny odpad.

Samoobslužné parné čističe pritom nie sú zaujímavou voľbou len pre zákazníkov. Majitelia autoumyvární s nimi môžu rozšíriť svoje služby a podnikanie. Vďaka nim máte šancu byť viac konkurencieschopní a navyše môžete zvýšiť svoj obrat. Nepotrebujete na to pritom žiadne špeciálne povolenie a ochotne vám poradia aj odborníci zo spoločnosti GREEN CLEANING.

CHCEM ZISTIŤ VIAC

 

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


vojak
„Zmrazí“ sa vojna na Ukrajine? Exminister varuje, môže to mať katastrofálne následky!
Belindin partner už má pre Bellu aj dres s číslom 24, teda rok, keď sa narodila.
Benčičovej slovenský snúbenec: Ako to vyzerá so svadbou?
Pre vdovu Majku bola rozlúčka s manželom veľmi bolestná.
Foto
Na Grúňovom († 81) pohrebe chýbala dcéra Renáta: Prečo sa neprišla rozlúčiť s otcom?!
Grécky premiér Kyriakos Mitsotakis.
Grécky premiér s týmto Ukrajine nepomôže: Nezaberie ani nátlak! O čo ide?
Bratislava (ilustračné foto)
Váš Tip
Bratislava má ďalšiu národnú kultúrnu pamiatku: Je ňou TENTO chátrajúci objekt! Mesto ho plánuje obnoviť
Hollywoodsky herec Samuel L. Jackson ako Nick Fury.
Foto
Hollywoodska HVIEZDA v Bratislave! Prominentná lekárka Pallová sa pochválila exkluzívnou FOTO
A shot of a young woman standing outdoors with her arms outstretched
Po 10 dňoch prichádza ZMENA: Takéto počasie si pre nás prichystal víkend!
Na archívnej snímke z 8. júla 2018 osobný vlak, ktorý sa vykoľajil v provincii Tekirdag,
Hrozivá nehoda vlaku po sebe zanechala 25 mŕtvych: Dočkajú sa pozostalí spravodlivosti?!
Na archívnej snímke z 12. mája 1986 helikoptéra  rozprašuje chemikálie na elimináciu radiácie.
Výbuch v atómovej elektrárni v Černobyle navždy zmenil svet: Tieto chyby sa už nikdy nesmú opakovať
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj
Zelenskyj mal na linke významných mužov USA: Okrem vďaky nezabudol ani na dôležitú výzvu
"Gera, Germany - September 29, 2012: empty banana cardboard boxes on a pile. Rest of a fleamarket. In this boxes were books for a fleamarket and now they are empty and on a pile for waste."
V prepravkách s banánmi objavili šokujúci náklad: Zamestnancom supermarketov takmer oči vypadli!
Ilustračné foto
Kyjev získa obrovskú podporu: Krajina sa rozhodla zvýšiť sumu na vojenskú pomoc