Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.04.2023 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Kúpa dovolenky online, alebo osobne v pobočke CK?

Cestovné kancelárie ponúkajú predaj poznávacích, ako aj pobytových zájazdov 24/7 cez svoje web stránky. Avšak prevádzkujú aj pobočky, v ktorých vám s výberom pomôže vyškolený personál.

Ak aj nie ste internetovo zdatný cestovateľ, kúpa zájazdu online je veľmi jednoduchá. Stačí mať vopred jasno nad destináciou alebo využiť filter na webovej stránke CK. Veľmi jednoduché je aj zoradenie zájazdov podľa ceny, názvu, obľúbenosti a filtrovať sa dá aj najbližší termín. Ako príklad sme si vybrali Cestovnú kanceláriu DAKA, ktorá má aj funkcie naviac. Napríklad Kam, Kedy, Ako a Odkiaľ či dokonca váš rozpočet.

Otvoriť galériu
Zdroj: CK DAKA

Vie niekto pri online nákupe dovolenky poradiť cez telefón v prípade potreby?

to možnosť v Cestovnej kancelárii DAKA majú každý deň vrátane víkendov od 08:00 do 21:00 hod. (okrem sviatkov). Mimo telefonátu je možné využiť aj chat priamo cez web stránku, či dokonca Facebook Messenger v rovnakom čase. Zamestnanci CK tak vedia poradiť, ako objednávku dokončiť a čo je potrebné v nej vyplniť.

Ak klient nemá napríklad údaje o všetkých cestujúcich, môže ich doplniť neskôr. Rovnako platí, ak aj nemá ešte platný cestovný doklad, ale chce využiť aktuálnu zľavu na pobyt. Číslo dokladov je možné nahlásiť neskôr e-mailom. E-mailové požiadavky je možné zasielať kedykoľvek.

Objednávka je tak dokončená za pár minút a ihneď sa zobrazí v rezervačnom systéme CK DAKA. Platbu môže klient uskutočniť na záver objednávky kartou cez platobnú bránu a už sa nemusí o nič starať. Prípadne je možnosť faktúru uhradiť do 14 dní od vytvorenia objednávky. Všetky dokumenty prídu prakticky ihneď zákazníkovi na e-mail. Treba si dôsledne sledovať e-mailovú schránku, prípadne skontrolovať aj spamový kôš. Aktuálnu novinku má CK DAKA v možnosti kúpy zájazdu aj na splátky. Cez spoločnosť Quatro je na výber hneď niekoľko možností. V aktuálnej dobe je to naozaj skvelá vec.

Otvoriť galériu
Zdroj: CK DAKA

Pokiaľ majú ľudia chuť a energiu, bez rozdielu veku, nech len spoznávajú svet. Zájazdy sú v ponukeod 25 eur! Treba si však uvedomiť, že odoslaním objednávky je táto záväzná a v súlade so zákonom. V prípade stornovania sa uplatňujú storno podmienky, ktoré sú rovnaké, ako pri kúpe zájazdu na pobočke.

Otvoriť galériu
Zdroj: CK DAKA

Je možné zakúpiť si dodatočne aj iné služby ako je poistenie či transfer na letisko?

Všetko je možné zadať pri tvorbe objednávky. Netreba zabúdať na cestovné poistenie. Zákazníkovi dokonca príde aj e-mailom možnosť kúpy príplatkov k danému zájazdu. Opäť je to plne automatizované a stačí, ak zákazník otvorí link v e-maili a vyberie si, čo mu chýba: poistenie, miestenka v autobuse či transfer na letisko.

Nie je teda žiadna obava kupovať zájazd online. Ak by aj na niečo klient zabudol, zašle svoju požiadavku mailom a extra služby mu budú objednané a uhradí ich poplatok cez doplnkovú faktúru.

Čo navyše ponúka stránka ckdaka.sk?

Cestovná kancelária DAKA má okrem iného aj skvelú službu Nájdi si spolucestujúceho. Takto sa klient môže s niekým pridať na izbu a vyhnúť sa príplatku za 1-lôžkovú izbu, či získať iné benefity.

Otvoriť galériu
Zdroj: CK DAKA

Ako je na tom nákup v pobočke? V čom viete poradiť na mieste?

Tento rok sa sieť pobočiek Cestovnej kancelárie DAKA značne rozšírila a stala sa tak cestovnou kanceláriou s najväčšou pobočkovou sieťou v obchodných centrách na Slovensku. Aktuálne majú pobočky v Bratislave 2x, Hamuliakove, Šamoríne, Galante, Nitre, Trnave, Trenčíne, Žiline, Banskej Bystrici, Poprade, Košiciach a v Prešove. Ide prevažne o pobočky v nákupných centrách, takže nákup je možný aj počas víkendov. Bezproblémové parkovanie a vyškolený personál je zárukou, že vám celý proces uľahčia a zrealizujú za vás a dokonca aj poradia z ich vlastných skúseností. Vedia, kedy sa kam oplatí ísť, koľko ľudí tam v danom období chodí, či aká je cena kávy alebo zmrzliny. Vysvetlia vám, čo v cene zájazdu nie je a na čo si dať pozor. Dokonca môžete získať aj darček. Všetko tak podpíšete priamo v pobočke a ešte si v každej môžete zakúpiť aj lístky na kultúru či šport v rámci spolupráce s Ticketportal.sk.

Otvoriť galériu
Zdroj: CK DAKA

Musí prísť celá rodina do pobočky?

Vieme, že ženy rady nakupujú, preto sme pobočky umiestňovali v nákupných centrách, ako sú OC Terminal, OC Galéria, OC Shopping Palace, OC Cassovia OC MAX, EPERIA SHOPPING MALL či Mirage Shopping Center. Pokojne sa môže do pobočky vybrať celá rodina. Alebo pošlite len otecka, mamička si tak môže nakúpiť rovno plavky či opaľovací krém. CK DAKA je tu pre vás už viac ako 10 rokov!

Zoznam pobočiek Cestovnej kancelárie DAKA nájdete na www.ckdaka.sk/kontakt.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Tréner Craig Ramsay vníma Slafkovského ako lídra: Z Juraja sme nadšení
Na snímke minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši (Hlas-SD) počas mimoriadnej 13. schôdze Národnej rady SR.
Koalícia sa zastala ministerky zdravotníctva: Podrží ju počas náročného odvolávania? Raši prezradil viac
Donald Trump s manželkou Melaniou a synom Barronom.
Najmladšieho Trumpovho syna čaká ťažká úloha: Prekvapujúce, do čoho ho otec navliekol
TK ministerky zdravotníctva SR Zuzany Dolinkovej k aktuálnej situácii v súvislosti s výstavbou novej Univerzitnej nemocnice v Martine.
Dolinková sa stala terčom ostrej kritiky: Opozícia jej vyčíta viacero krokov! Aha, čo o nej povedal jeden z poslancov
Z kilogramov navyše si ťažkú hlavu nerobí.
Pokroky Cibulkovej sa jej nedajú odoprieť: Sedemnásť kilogramov je fuč! FOTO
Ilustračné foto
Bude leto 2024 NAJHORŠIE v histórii? Slová meteorológov neznejú dobre: Na čo sa musíme pripraviť!
Vojnový konflikt v Pásme Gazy trvá už viac ako pol roka.
Mier v nedohľadne: Vyjednávači Izraela i Hamasu opustili miesto rokovaní
Netypická príprava Kanaďanov na štart MS: Namiesto tréningu výlet na Slovensko?
Shakira
Shakira ako PODVODNÍČKA?! O speváčke padlo rozhodnutie, na ktoré všetci čakali
Peter Pellegrini a Zuzana Dolinková počas tlačovej konferencie v priestoroch Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosvelta v Banskej Bystrici.
Poslanci začali mimoriadnu schôdzu: Opozícia chce odvolať Zuzanu Dolinkovú
Šéfka rezortu kultúry chystá razantné kroky.
Rokovanie o návrhu na odvolanie Martiny Šimkovičovej sa blíži: O čom rozhodli poslanci už teraz
Ruský prezident Vladimir Putin
Rusko chystá veľké cvičenie, týka sa aj jadrových zbraní: Cynická reakcia Putina