Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.03.2023 22:20 | Správy | Domáce správy
FotoPR článok

Výstava Motocykel prichádza v plnej sile: Pripravte sa na exkluzívne kúsky aj motorku za stotisíc eur

Široké zastúpenie moto-značiek, desiatky očakávaných výstavných premiér, množstvo horúcich noviniek a k tomu hneď niekoľko exkluzívnych kúskov, ktoré na cestách pre ich vysokú cenu takmer nevidieť.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Bratislavská Incheba sa od 9. do 12. marca stane cieľovou destináciou pre všetkých fanúšikov motoriek a životného štýlu s nimi spojeného. Na obľúbenej výstave Motocykel sa predstaví stovka vystavovateľov zo Slovenska, Belgicka, Česka, Číny, Japonska, Nemecka, Rakúska, Spojených štátov amerických, Španielska a Talianska.

Aktuálny ročník výstavy sľubuje skvelý zážitok: návštevníci si budú môcť zblízka obzrieť modely množstva obľúbených svetových moto značiek ako Benelli, Bimota, BMW, Brixton, Brough Superior, BRP, CAN AM, CFMOTO, Ducati, Godet-Vincent, Harley Davidson, Honda, Husquarna, JAWA, Keeway, KTM, Kuberg, Kymco, Lambretta, Moto Morini, MP Korado, Super Socco, Suzuki, SYM, Triumph, UM, Xmotos, Yamaha či Zontes vrátane početných noviniek a premiér. Viaceré z nich sú uverejnené na webovej stránke Incheby v sekcii NOVINKY.
 

Výnimočné exkluzívne kúsky aj veterány

Výstava Motocykel prináša hneď niekoľko motorkárskych čerešničiek na torte. Aktuálny ročník ukáže až dva modely legendárnej značky Brough Superior - SS 100 Full Black a Lawrence, ktorého elegantné línie sú navrhnuté podľa plynulej krivky dýk beduínov. Taliansky cit pre umenie, ručnú remeselnú prácu a ultramoderené materiály bude reprezentovať model Bimota KB4. Srdce každého motorkára určite poskočí pri pohľade na úchvatný kúsok Godet Egli-Vincent 1330. Ide o jediný kus v rámci strednej a východnej Európy a na Slovensko prichádza vôbec po prvýkrát. Cena motorky je stotisíc eur.

Prezentácia motoriek vyrobených a upravených na mieru bude na výstave pokračovať aj vďaka sekcii Customs of Slovakia. V tomto roku v nej návštevníci uvidia aj takmer 100-ročný nádherný kúsok z motocyklovej histórie – model Gnome-Rhône z roku 1928.
 

Adrenalín, rock, zábava a súťaže

Každý deň od piatka do nedele na návštevníkov čaká nádielka odvážnych a nebezpečných kúskov v podaní českého stuntridera Adama Peschla a jeho Special Brothers Team. Mediálny partner výstavy, Rádio ROCK, počas každého dňa prináša program plný rockovej hudby, súťaží a kvízov. Atmosféru doplnia až 4 live koncerty – v Inchebe sa predstavia Oto Paluš (IRONIC MODERN WORLD) a kapely PLUS MÍNUS, INTREPID a GUNS N´ROSES TRIBUTE Slovakia. Kompletný sprievodný program je k dispozícii tu.

Slovenská motocyklová federácia na výstave priblíži svoju činnosť, a to aj prostredníctvom ukážok vlastnej moto akadémie. Pre návštevníkov bude k dispozícii tiež ebajk testovacie centrum.

Výstava Motocykel bude otvorená od 9. do 12. marca, každý deň od 9:00 do 19:00, v posledný deň do 17:00. Návštevníci sa na mieste budú môcť zapojiť do súťaže o 3x súpravu moto-pneumatík od spoločnosti AZ pneu s.r.o. Vstupenky je možné zakúpiť na mieste, alebo v sieti Predpredaj.sk. Partnermi výstavy sú Zoznam.sk, Motoride.sk, Startstop.sk, Roadracing.sk, Svetmotorov.sk, Svet motocyklov, Transport a logistika, Automagazín a Záhorácke rádio. Mediálnym partnerom je Rádio Rock.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily