Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.03.2023 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Na začiatku nám nedávali šancu, dnes patríme medzi špičku

Patrične hrdí na úspech. SIM kartu od spoločnosti O2 má stále viac Slovákov. Vďaka 2,36 milióna zákazníkov sa O2 stalo druhým najväčším mobilným operátorom a predbehlo tak konkurenciu.

O2 naďalej drží krok s modernou dobou aj technickými vymoženosťami a prináša zákazníkom široké portfólio služieb. A sľubujú ďalšie.

Vo februári uplynulo už 16 rokov od štartu O2 na Slovensku a spoločnosť počas fungovania na našom trhu dosiahla viacero významných míľnikov. Ten ostatný je však o niečo výnimočnejší. V roku 2022 zaznamenalo O2 oproti predošlému roku nárast spokojných zákazníkov o takmer 5 %. Zatiaľ čo v roku 2007 štartovalo O2 so 400-tisíc zákazníkmi, dnes má konečných 2,36 milióna aktívnych užívateľov SIM kariet a po dlhých rokoch súperenia s konkurenciou sa tak prebojovalo na druhé miesto medzi operátormi. „Pre nás je míľnik dvojky na mobilnom trhu jedným z najdôležitejších, pretože sme uspeli na trhu, kde nám na začiatku našej cesty dával málokto šancu na úspech, povedal generálny riaditeľ O2 Igor Tóth.

Otvoriť galériu
Zdroj: O2

Za úspechom stoja ľudia

Nezaspali na vavrínoch. Operátor neustále napreduje, a to aj vďaka tomu, že si rád vypočuje všetky potreby a túžby svojich zákazníkov a snaží sa im vždy ponúkať zaujímavé možnosti. S dobrými nápadmi ešte neskončili a aj naďalej sa užívatelia môžu tešiť na rôzne lákavé novinky. Byť dvojkou nie je tým najdôležitejším cieľom nášho snaženia sa. Tým vždy bol a bude zákazník. Pretože nám záleží na jeho spokojnosti a dobrej skúsenosti. Bez zákazníkov by sme dnes žiaden úspech neslávili, a preto patrí naša vďaka najmä im, povedal Tóth.

Samozrejme, úspech by nebol, keby za ním nestál okrem spokojných zákazníkov aj kvalitný tím ľudí v spoločnosti. „V neposlednom rade, poďakovanie za tento úspech patrí aj mojim kolegom, ktorí rozvíjali hodnoty férovosti, transparentnosti a jednoduchosti v každodennom živote našej spoločnosti. Či už súčasným, alebo tým, ktorí v niektorej časti svojej kariéry žili spolu s nami náš spoločný príbeh. Ďakujeme, doplnil.

O2 sa stalo po 15 rokoch druhým najväčším mobilným operátorom na Slovensku. Pri tejto príležitosti skočil od radosti generálny riaditeľ Igor Tóth z lietadla s padákom.

Stále väčšia dostupnosť 5G

Medzi ďalší obrovský míľnik v roku 2022 patrí úspech najrýchlejšej 5G siete, ktorá u nás nemá konkurenciu. „Naša 5G sieť bola na konci decembra dostupná pre 37 % ľudí na Slovensku a dostupnosť bude stále rásť, povedal generálny riaditeľ O2 Igor Tóth.

Trendy novinky

O2 sa pre svojich zákazníkov snaží prinášať novinky a trendy, ktoré nie sú v ponuke operátorov bežné. Len prednedávnom vo veľkom štýle predstavilo novú ponuku O2 Paušálov s obľúbenou službou Netflix v cene paušálu. Okrem toho tiež zákazníci Bezstarostného O2 Paušálu môžu využiť službu Cashback, ktorá zákazníkovi vráti 5 €, pokiaľ neminie viac ako 15 GB dát za mesiac.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Predčasné odchody: Ktoré slovenské športové hviezdy odišli priskoro?
Stašák spomína na svojho dobrého priateľa Grúňa († 81)
Foto
Stašák spomína na svojho priateľa Grúňa († 81): Prezradil, čím spolu dostávali ľudí do kolien
Turisti môžu ísť do hôr len za svetla.
Váš Tip
Najstarší slovenský národný park oslávi 75. výročie založenia: TANAP pripravuje pre návštevníkov jedinečnú akciu!
Close up of legs of a woman
Biance infekcia zničila sexuálny život: Po tom, čo jej mal lekár povedať, nasledoval plač!
Tim Peake strávil vo vesmíre viac ako 185 dní.
Tim strávil vo vesmíre 185 dní: Šokujúce slová o mimozemšťanoch! O jednej veci je presvedčený
(ilustračné foto)
Na východe Indonézie vybuchla sopka Ibu: Chrlila oblak popola vysoký viac než tri kilometre
Fanúšikovia do hráčov hádzali rôzne predmety.
Šokujúce zábery z Košíc! Fanúšikovia neuniesli prehru: Útok na hráčov!
(ilustračné foto)
Čínu zasiahlo tornádo: Katastrofa si vyžiadala si viacero obetí
Sun on blue sky with clouds
Máj už klope na dvere: Čo nás čaká? Najskôr bude teplo a potom... Na TOTO sa pripravte
Slovenská pošta avizuje zmeny v zasielaní poštových zásielok do krajín mimo EÚ.
FotoVáš Tip
Slovenská pošta vydáva známku Europa 2024: Fauna a flóra tatranských plies! Aha, takto vyzerá
Foto
OBAVY o zdravie Kim Kardashian: Fanúšikovia ostali z jej príspevku v šoku! Je v poriadku?
Military combat drone UAV
Rusi majú úspešnú protivzdušnú obranu: Zostreliť mali až 17 dronov