Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.02.2023 10:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Otto Weiter prehovoril o vzťahu so svojou dcérou: Pravdou je, že z Nikoly sa stala...

Vzťah Otta Weitra (67) s jeho mladšou dcérou Nikolou (31) nebol vždy prechádzka ružovou záhradou. Veľa vecí sa však zmenilo a zdá sa, že si k sebe konečne našli cestu.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Vaše vzťahy s mladšou dcérou Nikolou neboli vždy najlepšie. Zvlášť po tom, čo sa na verejnosti pretriasala jej práca go-go tanečnice. Ste v kontakte?

Nikola bola s priateľom vlani v lete na návšteve na Slovensku a aj u nás, zoznámila sa s Petrou, celkom si sadli. Kúpali sme sa v bazéne, grilovali sme, rovnako ako s Andreou, s ktorou si Petra rozumie mimoriadne a pokojne si volajú aj mimo mňa (úsmev). Veľa sme sa rozprávali, veľa sme si vysvetlili a je to fajn. Pravdou je, že z Nikoly sa stala naozaj dospelá, rozumná žena, možno k tomu prispel aj jej partner, s ktorým je šťastná a veľmi spokojná. Vždy milovala zvieratká a absolvuje teraz bakalárske štúdium, ktoré sa chýli ku koncu, lebo chcú s partnerom psí hotel a potrebuje k tomu vzdelanie. Je skvelé, že pochopila, že športovať a tancovať nemôže do konca života a našla sa v tejto oblasti. Veľmi ma teší, že sa vzťahy urovnali a všetko funguje v rámci možností, ako má. Takže rodinný „happyend“.

Po smrti manželky Andrey († 47) ochladli vzťahy aj na strane vášho švagra Janka Brodu, s ktorým ste v minulosti spolupracovali. Zmenilo sa niečo?

Teraz zase spolupracujeme, ako som spomenul, robíme s Petrou pre hudobnú televíziu, v ktorej sme hlavnými akcionármi. Bude v nej množstvo nových projektov - detská relácia s Ankou Gaja z Košíc sa už vysiela, s Paľom Drapákom a Lerou to bude relácia o ro­ckovej muzike, s novými moderátormi Olinkou a Miškom relácia pre tínedžerov. Na svoje si prídu aj intelektuálni diváci v relácii s Marcellou Molnárovou a, samozrejme, naše hudobno-zábavné šou. Janko je skvelý kameraman a výborne nakrúca aj videoklipy, tak som ho oslovil a dohodli sme sa. Teší sa aktuálne na prírastok do rodiny, všetko sa na dobré obracia, len ja som stále „kripel“ (smiech).

Dva dni pred Vianocami v roku 2021 ste sa dozvedeli, že máte v hrubom čreve dva nádory. V tomto smere ste v poriadku?

Hrozil mi vývod, čo bolo pre mňa dosť nepredstaviteľné, ale mal som šťastie na lekára – primára Borisa Pekárka, ktorý robí operácie spôsobom, ako to robia len traja lekári v Európe. Odstránil mi desaťapolcentimetrový karcinogénny nádor a vyhol som sa vývodu. Druhý nádor bol príliš vysoko, a tak mi musel pri ďalšej operácii primár Martin Doval rozrezať brucho od hora až dolu. Napriek dvom operáciám neberiem žiadnu liečbu ani terapie na rakovinu. Som sledovaný, každý mesiac si ma lekári podávajú, zatiaľ vyzerá, že sa všetko podarilo. Keď prešlo toto, už som si povedal, dobre, choroby sme si vyčerpali, môžeme pracovať.


Otto Weiter je známy tým, že nemá príliš tuhý korienok a hrobárovi doslova uteká z lopaty. Inak to nebolo ani naposledy, kedy opäť skončil v nemocnici, do ktorej prišiel v hodine dvanástej! Spevák nám poskytol exkluzívny rozhovor len zopár dní po prepustení z lekárskej starostlivosti. Čo sa mu stalo tentokrát a ako sa cíti? Dočítate sa v Novom Čase Nedeľa.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Dopravné peklo v Bratislave: Nefunkčné semafory, nehoda a kolóny!
Kurzy prvej pomoci prebiehali od júna do októbra.
Váš Tip
Požičovne Slovenského Červeného kríža ponúkajú možnosť požičať si zdravotnícku pomôcku: Koľko vás to bude stáť?
Budova rakúskeho parlamentu.
Rakúsko sa už dlhšie nemôže len prizerať: Konferencia Ľudstvo na križovatke! O čo ide?
Foto
Fehérváry je voľný na šampionát! Opäť skóroval, no Washington v play off končí
Vojna na Ukrajine už trvá viac ako dva roky.
Vražedné BESNENIE opitých Rusov na Ukrajine: Smrť dedinčanov kvôli malichernosť?!
Americký prezident Joe Biden (vpravo) pózuje s ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským.
Putin bude peniť, rázny krok USA a Ukrajiny: Dlhodobé následky!
írsky premiér Simon Harris
Íri toho majú dosť, premiér potvrdil, čo sa šepkalo: Varovanie a prvé kroky!
Propalestínsky protest pred Kolumbijskou univerzitou v New Yorku
Na univerzitách v USA prebiehajú propalestínske protesty: Ostrý odkaz z Bieleho domu
Počet palestínskych obetí vojny v Pásme Gazy od 7. októbra prekročil 30.000.
Izrael navrhol Hamasu dohodu o prímerí: Prekvapivá reakcia, ukončia boje?!
Prezident USA Joe Biden
Severná Kórea kritizovala USA: Zhoršujú vojnu na Ukrajine!
Erik Tomáš, Ladislav Kamenický, Robert Fico.
Dvaja ministri vysvetľovali Ficove slová: Skončia peniaze z 2. piliera v diaľniciach?
Pár z tragédie v Rohožníku má tvoriť Slovák Milan a žena-cudzinka.
Foto
Krvavá dráma na Záhorí sa odohrala pred očami detí! Milan († 47) neprežil: Polícia má viacero verzií