Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.02.2023 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Hodinový manžel na počkanie vďaka obľúbenej aplikácii

Aj drobnosti v domácnosti, ktoré potrebujete opraviť či namontovať, pre vás môžu byť časovo a technicky náročné. Hodinový manžel si však poradí aj s náročnejšími prácami. Zrevitalizujte či opraví veci v domácnosti rýchlo, jednoducho a za rozumné peniaze.

Existuje mnoho dôvodov, prečo ľudia revitalizujú svoju domácnosť. Potrebujete zmenu či osvieženie? Hodinový manžel je majster, ktorý vám ušetrí kopec času a energie. Typické služby, ktoré vykonáva hodinový manžel sú:

vodoinštalačné práce,
menšie elektrikárske a elektroinštalačné práce,
oprava a montáž nábytku,
malé stavebné úpravy,
záhradné práce.

V súčasnosti, plnej všemožných vymožeností, si viete objednať rôzne produkty a služby, zabezpečiť donášku jedla či nakúpiť oblečenie online. Nezaostávame však ani v rámci stavebných služieb. S aplikáciou Wilio máte vytvorený dopyt za pár minút, úplne zadarmo. Potom stačí počkať, kým vás oslovia majstri a pošlú vám cenové ponuky. Na Wilio Slováci riešili už viac ako 86-tisíc projektov.

Otvoriť galériu
Zdroj: Adobe Stock

Jednoducho a bezpečne

Ak si objednávate služby pre svoj dom, byt, stavbu či záhradu, dôvodov, prečo využiť aplikáciu Wilio, je hneď niekoľko. Služby si môžete objednať z pohodlia domova či kancelárie, samotné zadanie dopytu je skutočne rýchle a jednoduché. Môžete si porovnať viaceré cenové ponuky na jednom mieste a zaplatiť bezpečne priamo cez aplikáciu vďaka Wilio Pay. Platba príde majstrovi až po úspešnom dokončení projektu a vaše peniaze sú tak v bezpečí.

Profily a hodnotenia

Ďalšou výhodou aplikácie Wilio je vyplnený profil a hodnotenia od iných zákazníkov, vďaka čomu môžete získať lepšiu predstavu o kvalite a odbornosti majstra. Wilio svojim majstrom skutočne dôveruje! Pokiaľ nastanú komplikácie, odovzá vám Wilio 500 € ako odškodné.

Otvoriť galériu
Zdroj: wilio.sk

Skúsenosti

Veronika z Bratislavy odporúča Wilio z vlastnej skúsenosti. „Keďže som sa sťahovala do staršieho bytu, potrebovala som vyriešiť niekoľko menších prác v domácnosti. Sama som si nevedela poradiť, a tak som siahla po aplikácii Wilio. Majster ma kontaktoval do pár minút a pomohol mi opraviť vodovodný kohútik, nainštalovať 3 svietidlá, zmontovať skriňu a pár poličiek. Majster bol šikovný, rýchly a omnoho lacnejší, než som čakala.“

V prvom rade je dôležité ujasniť si, aké sú vaše potreby a dohodnúť sa s majstrom na tom, čo všetko bude realizovať. Najčastejšie potrebujeme pri prerábke bytu a domu odborníka v oblasti elektroinštalácie, vodoinštalácie, ale aj maliarov či hodinového manžela. Môže sa však stať, že neviete, na akého odborníka sa treba obrátiť. Aj v takom prípade vám môže pomôcť aplikácia, kam uvediete, aké práce je nutné vykonať a odborník si nájde vás. Mnoho majstrov má širokú oblasť pôsobenia a dokáže realizovať všetky potrebné práce.

Andrej zo Senca sa s nami podelil o svoju skúsenosť s menšou rekonštrukciou bytu. „S manželkou sme sa rozhodli oživiť našu domácnosť. Plánovali sme najať firmu, ktorá by nám vypracovala projekt a zároveň ho aj realizovala. Pri hľadaní vhodnej firmy sme natrafili na aplikáciu Wilio a povedali sme si, že skúsime zadať dopyt. Ozvalo sa nám hneď niekoľko majstrov, ktorí nám poslali zaujímavé cenové ponuky. Nakoniec sme si nechali cez Wilio vypracovať projekt a realizácia prebiehala taktiež cez aplikáciu. Namiesto dlhých hodín až dní hľadania vhodnej firmy, sme nemuseli dlho čakať a majstri sa nám ozvali sami.“

Zadajte si svoj prvý dopyt na wilio.sk a vyskúšajte služby odborníkov.

Otvoriť galériu
Zdroj: Adobe Stock

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Janko dal zbohom svojej legendárnej ofine.
Foto
Vypadnutie Jána Tribulu z Let’s Dance: Redaktor prišiel o ofinu aj o všetky nervy!
Michal Šimečka a Robert Fico
Progresívne Slovensko kritizuje Fica: Premiér hovorí a koná ako geopolitický analfabet
42-ročná kameramanka Halyna Hutchinsová a americký herec Alec Baldwin.
Foto
Padol rozsudok v prípade zastrelenia kameramanky († 42): ZLÁ správa pre Aleca Baldwina!
(ilustračné foto)
Úplný zákaz fajčenia? Krajina plánuje zaviesť prelomovú vec! Pozrite sa, o čo ide
Obyvatelia Karlovej Vsi budú mať k dispozícii participatívny rozpočet
Nenormálne, čo sa deje v hlavnom meste! Výzva pre obyvateľov
ilustračné foto
Vážne varovanie Iránu: Odpoveď bude tvrdá, rozsiahla a BOLESTIVÁ! To sa Izraelu páčiť nebude
Ilustračné foto
Muž trpel neznesiteľnými bolesťami penisu: Okamžitá OPERÁCIA! Neuveríte, čo sa mu stalo
Fero zosmiešnil vo videu Evu Mázikovú.
Váš Tip
Fero Joke si vzal vo videu na paškál Evu Mázikovú: Verejný odkaz komikovi!
Zmeny odchodov do dôchodku sa týkajú ľudí narodených od roku 1967.
Foto
Veľký prehľad: Ako sa bude meniť vek odchodu do penzie? Týka sa to aj týchto ročníkov
V Bratislave sa zrazili električky.
Bratislavčania, toto vás nepoteší! Dopravné obmedzenia sa predĺžia: Pripravte sa
Ilustračné foto
Kolaps celého ekosystému? Odborníci sú v pozore! Koralové útesy môže postihnúť najhoršia katastrofa v histórii
Len 16-ročný mladík šoféroval cudzie vozidlo bez vodičského oprávnenia a pod vplyvom alkoholu.
Foto
16-ročný tínedžer s dvomi promile spôsobil nehodu: Tam to neskončilo! Pokúsil sa o...