Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.12.2022 20:30 | Správy | Zahraničné správy

Žena v obchode brutálne napadla vlastnú dcérku: Z agresívneho správania krkavčej matky sa zastavuje rozum

Ročné dievčatko si zažilo v supermarkete peklo, ktoré mu spôsobila vlastná matka, Jamira McDaniel (23). Pri incidente musela zasahovať polícia a sanitka. Bezpečnostné zložky neskôr odhalili aj iný čin, ktorého sa žena dopustila.

Ako informoval portál Mirror, incident sa odohral 13. decembra v obchode Teterboro Walmart v americkom štáte New Jersey. Jamira McDaniel upútala na seba pozornosť svojím agresívnym správaním voči vlastnej dcére. Plač dievčatka sa snažila utíšiť kopancami. Po príchode zamestnancov reťazca vyšli na povrch ďalšie nepríjemné skutočnosti, pre ktoré musela byť privolaná polícia.

Polícia uviedla, že konanie matky zachytili bezpečnostné kamery, preto niet pochýb o tom, čo sa stalo. Jamira bola na nákupe so svojou ročnou dcérkou a tetou dieťaťa. Podľa zamestnancov práve táto žena držala na rukách svoju neter. Matka s dievčatkom začala triasť, keď to situáciu ešte zhoršilo, kopla svoje dieťa do chrbta tak silno, že sa skĺzlo po podlahe.

Na miesto bola okamžite privolaná polícia, ktorá kontaktovala sanitku. Vyšetrenie ukázalo, že dievčatko nebolo zranené, ale Jamira bola obvinená z ohrozenia bezpečia dieťaťa, napadnutia, trestného činu ublíženia na zdraví a kradnutia. Ako sa ukázalo, ženu rozčúlilo to, že nemôže z obchodu nič odcudziť, keď na ňu upozorňoval plač jej dieťaťa. Rozhodla sa preto situáciu riešiť po svojom.

Teta obvinená nebola a dieťa bolo odovzdané rodinným príslušníkom, keďže matku poslali do väzenia v okrese Bergen. Napriek tomu, že dievčatku nebolo fyzicky ublížené, polícia upozornila, že násilie páchané zo strany rodinných príslušníkov je v Amerike pomerne časté. Nie všetky prípady končia šťastne.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Tréner Craig Ramsay vníma Slafkovského ako lídra: Z Juraja sme nadšení
(ilustračné foto)
Na Slovensku udrie v noci neobvyklý meteorologický jav: V tomto ročnom období je mimoriadne zriedkavý
Na snímke minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši (Hlas-SD) počas mimoriadnej 13. schôdze Národnej rady SR.
Koalícia sa zastala ministerky zdravotníctva: Podrží ju počas náročného odvolávania? Raši prezradil viac
TK ministerky zdravotníctva SR Zuzany Dolinkovej k aktuálnej situácii v súvislosti s výstavbou novej Univerzitnej nemocnice v Martine.
Dolinková sa stala terčom ostrej kritiky: Opozícia jej vyčíta viacero krokov! Aha, čo o nej povedal jeden z poslancov
Z kilogramov navyše si ťažkú hlavu nerobí.
Pokroky Cibulkovej sa jej nedajú odoprieť: Sedemnásť kilogramov je fuč! FOTO
Ilustračné foto
Bude leto 2024 NAJHORŠIE v histórii? Slová meteorológov neznejú dobre: Na čo sa musíme pripraviť!
Vojnový konflikt v Pásme Gazy trvá už viac ako pol roka.
Mier v nedohľadne: Vyjednávači Izraela i Hamasu opustili miesto rokovaní
Netypická príprava Kanaďanov na štart MS: Namiesto tréningu výlet na Slovensko?
Shakira
Shakira ako PODVODNÍČKA?! O speváčke padlo rozhodnutie, na ktoré všetci čakali
Peter Pellegrini a Zuzana Dolinková počas tlačovej konferencie v priestoroch Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosvelta v Banskej Bystrici.
Poslanci začali mimoriadnu schôdzu: Opozícia chce odvolať Zuzanu Dolinkovú
Šéfka rezortu kultúry chystá razantné kroky.
Rokovanie o návrhu na odvolanie Martiny Šimkovičovej sa blíži: O čom rozhodli poslanci už teraz
Ruský prezident Vladimir Putin
Rusko chystá veľké cvičenie, týka sa aj jadrových zbraní: Cynická reakcia Putina