Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.12.2022 00:00 | PR články
PR článok

Dostupné bývanie v novostavbe v Bratislave? V Ružinove je realitou

Problém dostupnosti bývania pre mladých ľudí je v dnešnej dobe čoraz väčší. Vysoké ceny nehnuteľností, nedostupné hypotéky a inflácia ukrajujú z rozpočtu rodín stále viac.

Riešením môže byť nový projekt Ovocné sady Trnávka, ktorý ponúka dostupné bývanie v novostavbe v Bratislave za dostupnú cenu a ku každému bytu vonkajšie parkovacie miesto zdarma. Konať treba rýchlo, ponuka je limitovaná a platí iba do 23.12.

Kvalitné bývanie s výbornou vybavenosťou

Predstava vlastného bývania v Bratislave sa v súčasnosti môže mladým javiť ako nereálna. Okrem nedostatku bytov majú dopad na vysoké ceny nehnuteľností aj stále drahšie stavebné materiály, ktoré najmä ceny novostavieb vyháňajú do astronomických výšok. Stále však existuje dostupná alternatíva pre tých, ktorí chcú bývať vo vlastnom v hlavnom meste a nevyhrali jackpot.

Reč je o projekte Ovocné sady Trnávka, ktorý ponúka dostupné a zároveň kvalitné jednoizbové, dvojizbové a trojizbové byty. Tie sa dajú zariadiť moderne a vkusne podľa vlastných predstáv vďaka kvalitným materiálom a modernému dispozičnému riešeniu plnému svetla. Priestor sa nájde pre pohodlné bývanie, relax aj zábavu.

Táto atraktívna štvrť pre rodiny s deťmi, aktívnych ľudí, ale aj staršiu generáciu prináša pestré spektrum možností na trávenie voľného času. Ústredným prvkom projektu je zelený centrálny park s detským ihriskom či ihriskom na loptové hry, rovnako aj gril či priestor pre posedenie. Priamo v projekte sa nachádza aj škôlka, čo poteší najmä mladé rodiny, a obľúbená letná lokalita Bratislavčanov Zlaté Piesky je vzdialená iba pár minút pešou chôdzou.

Otvoriť galériu

Výhodná lokalita a jedny z najlepších cien

Ovocné sady Trnávka sa nachádzajú na okraji Ružinova, pár minút od napojenia na diaľničný obchvat, po ktorom ste v v centre Bratislavy za pár minút. Samozrejmosťou je aj zastávka MHD či blízka cyklotrasa, ktorá poteší športovcov. Tí ocenia aj neďaleké športoviská ako lezecká stena či Jump Arena, a pár minút autom sú vzdialené obchodné centrá IKEA, Avion a Pharos.

Byty a apartmány v Ovocných sadoch patria medzi najdostupnejšie z novostavieb v Bratislave, cena za meter štvorcový sa pohybuje na úrovni 3 400 eur. Pomer cena – kvalita je v tomto prípade neprekonateľná, pretože za nízku cenu ponúka vysokú kvalitu v podobe materiálov, vybavenosti, ale aj dostupnosti do centra. Preto táto štvrť patrí medzi najlepšiu a najvýhodnejšiu možnosť na bývanie.

Otvoriť galériu

Druhá etapa – presne podľa plánov

I keď je prvá etapa vypredaná, developer už uvoľnil do predaja druhú etapu, v ktorej je teraz vonkajšie parkovacie miesto k bytu zdarma. Jednoizbový variant začína na sume už 135-tisíc eur. Aj druhá etapa napreduje presne podľa plánov a bývať môžu noví majitelia už do dvoch rokov. Spoločnosť JTRE sa zároveň zaručila, že v zmluvách nemá tzv. inflačnú doložku, čiže dohodnutá kúpna suma platí a je nemenná, čiže kupujúci zaplatí iba to, čo je v zmluve aj keď sa ceny materiálov či energií budú zvyšovať. Ovocné sady Trnávka tak momentálne ponúkajú jednu z najkvalitnejších a najdostupnejších alternatív bývania v novostavbe v Bratislave.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!