Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.12.2022 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Vianoce na Nivách pre celú rodinu

Vianoce sú sviatkom, ktorý má silu spojiť všetky generácie. Rovnako ako bratislavské Nivy centrum, kde si každý nájde to svoje, od zábavy až po nákupy. Ak hľadáte miesto, kde vybavíte darčeky pre celú rodinu a užijete si pravú vianočnú atmosféru, ste tu správne.

Toto sú Nivy pre všetkých

Čo by to bolo za Vianoce bez adventného venca, stromčeka a ozdôb? Vytvorte si vianočnú atmosféru podľa seba v sezónnej predajni Krásne Vianoce, ktorú sme pre vás otvorili na prízemí. Zo širokej ponuky ozdôb a dekorácií si zaručene vyberiete.

Pozeráte na dlhý zoznam vianočných prianí a neviete, kde začať? Nechajte si poradiť s výberom kozmetických noviniek pre ocka v predajniach Douglas, Rituals či FAnn parfumerie. Inšpirujte sa a dajte pod stromček svojim starým rodičom teplo domova zo Zara Home. Očarte maminu originálnym kúskom od slovenského alebo českého módneho návrhára zo SOM Store. Potešte deti hračkou z predajne AllToys či Albi alebo ich vtiahnite do knižných príbehov v Martinuse. Celú ponuku a inšpirácie na darčeky nájdete na nivy.com.

Otvoriť galériu
Zdroj: Nivy centrum

Tip pre vás: Darujte pod stromček celé Nivy!

Neviete sa rozhodnúť, čo tento rok kúpiť pod stromček? Darujte svojim blízkym celé Nivy s darčekovou kartou, ktorú môžete nabiť sumou od 20 do 250 eur. Sami si tak môžu kúpiť to, čo sa im skutočne páči. Darčeková karta platí v prevádzkach Nivy centra po dobu jedného roka od vydania.

Otvoriť galériu
Zdroj: Nivy centrum

Originálne chute na váš stôl

Pripravte svojim blízkym počas sviatkov skutočný gurmánsky zážitok. V Tržnici Nivy na 2. poschodí nájdete všetko potrebné pre vaše dokonale chutné Vianoce.

Vyberte si zo širokej ponuky tradičného pečiva alebo si ho upečte sami z hotových cestíčok na domáce pečenie v cukrárni Víkendové mlsanie. Ochutnajte v Na pare Vianočný špeciál, jablkovú parenú buchtu s orechmi, strúhaným perníkom, čokoládou a šľahačkou. Objavte chuť slovenského medu a rôznych medových pochúťok v Medárni, kvalitných farmárskych potravín vo Farmfoods či domácu zeleninu a nestriekané bio ovocie v stánku Vego. Zaručene neodoláte čerstvým mandarínkam z chorvátskej Dalmácie, z chráneného územia delty rieky Neretva. Sú šťavnaté, sladučké a bez kôstok, pestované bez použitia pesticídov a umelých hnojív. Ešte nezabudnúť na kvalitné vínko z Cuvée či Wine planet, ktoré dokonale podčiarkne chuť jedla. A Vianoce môžu začať.

Otvoriť galériu
Zdroj: Nivy centrum

Všade samé odmeny a zľavy

Nezabudnite pri vianočnom nakupovaní na aplikáciu Ahoj Nivy!, ktorá bude aj tento rok nabitá vianočnými zľavami a odmenami. Vymeňte svoje body za originálne vykrajovačky vyrobené z ekologického plastu. Alebo sa odmeňte v našom prekvAPPkomate za body v apke. Čože to tentoraz bude? Darčeková karta Nivy, zľava alebo malé prekvapenie od niektorého z nájomcov či chutný medovníček?

Otvoriť galériu
Zdroj: Nivy centrum

Vianočná atmosféra ako sa patrí

V období adventu nebudú na Nivách chýbať zaujímavé workshopy v zdobení medovníkov či vo výrobe vianočných vencov. Od piatka 16. do nedele 18. decembra si budete môcť užiť vianočný SAShE trh, predvianočný swap oblečenia aj koncert Bratislava Hot Serenaders. Vytvorte originálne prianie pre svojich blízkych a nechajte sa odfotiť vo Vianočnom fotoateliéri s Počkaj chvíľka photography.

Užívajte si toto jedinečné obdobie v roku so svojimi blízkymi. Na Nivách nájdete množstvo príležitostí a pohodových miest, kde si môžete spoločne oddýchnuť pri chutnom jedle, koláčiku, dobrej káve či pohári vínka.

Sledujte nivy.com, aby vám neunikli žiadne novinky, akcie a zľavy.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Vinczeová a Dangl sú za každý žart.
Obľúbená zábavná relácia dostala v RTVS stopku! Prečo ju vyškrtli z programu?
Foto
Boxerka opisuje desivé detaily z väzenia: Najponižujúcejšie je byť nahá a predklonená!
Manželka Majka stála pri Dušanovi († 81) desiatky rokov.šťastní už 55 rokov.
Foto
Zdrvená manželka speváka Grúňa († 81) Mária o jeho poslednej rozlúčke: Prečo sa neprihovorí láske do neba?
David a Ján (v strede) sú tímu špecialistov nesmierne vďační za pomoc.
FotoVáš Tip
Novinka v Rooseveltovej nemocnici: Pacientom vyrobia novú čeľusť i zuby! Komu už dali lekári novú tvár?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Zvládne Putin financovať vojnu? Ruská ekonomika však čelí ďalšej závažnej otázke
Ilustračné foto
Prichádza ZVRAT v počasí: Teploty sa prudko zmenia! Čo nás čaká cez víkend?
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
Toľkoto majú poslanci zarábať v roku 2024: Z tej sumy spadnete na zadok
People Queue for a Night Show at The Moulin Rouge. Paris, France
VIDEO Svetoznámy kabaret prišiel o svoj poznávací znak: Toto mohlo dopadnúť veľmi zle!
ilustračné foto
Americká loď zaznamenala ďalší zostrel: Zabránili zákernému útoku?
Dentist and patient at medical center. Doctor treats a mature man teeth with dental drill. Orthodontist and prosthetics appointment. Hygiene and teeth healthy.
Nočná mora každého pacienta: Chirurg mu natlačil zubný implantát až do... To snáď nie!
Šimkovičová nakoniec presadila svoj zákon a Machaj tak príde o funkciu.
Foto
Vláda zrušila RTVS: Čo sa bude diať po schválení zákona v NR SR! Odborníčka tvrdí, že to bude stáť veľa
Bratislavské módne dni. Na snímke Martina Zábranská.
Foto
Maca Zábranská opäť pod paľbou kritiky: Drsný odkaz pre herečku! To myslia vážne?