Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.10.2022 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

O2 obdaruje zákazníkov a pozýva ich prispieť na dobrú vec

Zákazníci môžu získať výhodnejšie paušály, domáci internet, ale aj bezdrôtové slúchadlá za 19 eur.

V O2 na vás čakajú naozaj štedré Vianoce. Druhý najväčší operátor predstavil bohatú vianočnú ponuku a je z čoho vyberať. Každý zákazník získa 7. novembra do O2 aplikácie vianočný kupón, ktorý môže využiť ako zľavu až do výšky 276 eur. Jednoznačným hitom bude nový model slúchadiel O2 pods v hodnote 49 eur za špeciálnu vianočnú cenu len 19 eur.

Všade samé zľavy

Atraktívne zľavy môžu zákazníci využiť na šesticu zariadení, ako sú smartfóny, televízor alebo robotický vysávač. Kupón si môže zákazník uplatniť na predajni alebo v e-shope. Na jedno zariadenie sa dá uplatniť jeden kupón a ponuka platí do 30. januára 2023.

Tu však zľavy nekončia. Zákazníci majú naďalej možnosť preniesť si do O2 svoje číslo a získať tak zaujímavú ponuku vyššieho programu O2 SMART Paušálu za cenu nižšieho. Podobne ako pri O2 SMART Paušále funguje aj zľava pre Internet na doma. Napríklad zákazník pri aktivácii služby Strieborný Internet na doma získava zľavu, po ktorej je cena programu totožná ako pri nižšej tarife. Zákazník tak získa za cenu Bieleho alebo Modrého programu službu Strieborného Internetu na doma. Klienti stále môžu získať 100 GB dát zadarmo. Stačí prísť do O2 predajne a následne si v aplikácii nájdu darček v podobe bezplatných 100 GB bonusových dát.

Otvoriť galériu

Ako získať zľavový kupón

Zákazník nájde zľavový kupón v O2 aplikácii, kde sa mu zobrazí ako O2 príbeh. Po potvrdení tlačidla „Zobraziť zľavový kód“ sa vygeneruje kupón s unikátnym kódom, ktorý zostane uložený v O2 aplikácii v sekcii Kupóny. Kupón si môže zákazník uplatniť na predajni alebo v e-shope. Na jedno zariadenie sa dá uplatniť jeden kupón. Zľavový kupón sa bude dať použiť do 30. januára 2023.

O2 a jeho zákazníci pomáhajú spoločne

V O2 si uvedomujú, že Vianoce nie sú iba o rozdávaní zliav a darčekov, ale aj o pomoci tým, ktorí to najviac potrebujú. Férová Nadácia O2 preto spojila sily s Nadáciou Televízie Markíza a predstavili spoločnú aktivitu – Druhú šancu pre mobil. Obe nadácie budú spoločne s O2 od zákazníkov od 7. novembra zbierať nepotrebné telefóny. So starým telefónom stačí prísť na predajňu. O2 dá telefón na ekologickú recykláciu a jeho hodnotu odovzdá Nadácii Televízie Markíza pre darcovskú platformu Ďakujeme.sk. Tá peniaze rozdelí rodinám a deťom, ktoré ich najviac potrebujú. Už na úvod venovali nadácie platforme Ďakujeme.sk 5000 eur.

„Férová Nadácia O2 dlhodobo prispieva k riešeniu závažných spoločenských tém podporou mediálnej gramotnosti, kritického myslenia či inovatívneho vzdelávania. Hlásime sa k hodnotám, ako je sloboda, transparentnosť, rovnosť a predovšetkým ľudskosť. Preto nezabúdame na ľudí, ktorí potrebujú akúkoľvek formu pomoci a o to viac v tejto zložitej dobe. Spolu so zúčastnenými nadáciami v O2 veríme, že nám zákazníci pomôžu vyzbierať hodnotu, ktorá pomôže rodinám v núdzi a uľahčí ich situáciu počas sviatočných dní,“ uviedol Igor Tóth, generálny riaditeľ O2 a predseda Správnej rady Férovej Nadácie O2.

Otvoriť galériu

„Nadácia Markíza už niekoľko rokov realizuje množstvo projektov a podujatí, vďaka ktorým pomáha a zlepšuje kvalitu života mnohým deťom na Slovensku. Zároveň tiež podporuje rôzne organizácie a jednotlivcov, ktorí bojujú s nepriazňou osudu či inými ťažkými životnými situáciami. Som veľmi rád, že sme sa s Férovou Nadáciou O2 dohodli na realizácii tejto výnimočnej aktivity a verím, že takto spoločne dokážeme pomôcť čo najväčšiemu počtu rodín s deťmi, ktoré sa ocitli v núdzi. Zároveň je tento projekt vďaka svojmu ekologickému rozmeru plne v súlade s našou iniciatívou Green Markíza. Každý, kto sa do neho zapojí, tak pomôže hneď dvakrát – tým, ktorí to najviac potrebujú, a zároveň prispeje k ochrane našej planéty,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Dokonalý darček sme otestovali za vás

V O2 mysleli aj na ideálny darček pod stromček. Bezdrôtové slúchadlá O2 pods vás očaria neprekonateľným pomerom ceny a výkonu. Ich cena je totiž 49 eur a pri uplatnení zľavového kupónu ich získate za bezkonkurenčných 19 eur.

Otvoriť galériu
Nové O2 pods.
Zdroj: Martina Bartalová

Nové O2 pods sme dostali na redakčný test a pozreli sme sa na to, čo za 19 eur ponúkajú. Slúchadlá majú hlasového asistenta, bezdrôtové nabíjanie, dotykové ovládanie, automatické spárovanie s dosahom 10 metrov a výdrž batérie až 4 hodiny, ale v kombinácii s nabíjacím puzdrom až 20 hodín. Je zrejmé, že za sumu 19 eur ide o bezkonkurečne najlepšie bezdrôtové slúchadlá. Spárovanie s mobilným telefónom prebehlo bez problémov. Slúchadlá sú spracované z kvalitných materiálov a ich aplikácia je bezproblémová. V ušiach sedeli pri chôdzi aj behu.

Telefonovanie bolo bez zbytočných ruchov a volajúceho bolo dobre počuť. Slúchadlá sa navyše dajú ovládať dotykom. Pri počúvaní hudby sa slúchadlám dá vytknúť priemerná kvalita zvuku. Ten, kto má počúvanie hudby ako prioritu, však zrejme siahne po kvalitnejších slúchadlách určených práve na posluch hudby.

Vianočné zľavy v O2

Otvoriť galériu
Zdroj: Martina Bartalová

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Napätie sa dalo krájať: Slováci v závere stratili vedenie, USA však napokon zdolali!
Viete, kto je na fotografii?
Foto
FOTOhádanka: Poznáte malé dievčatko na obrázku? Je z neho slávna herečka, za muža má Japonca
Švédsky premiér Ulf Kristersson.
Toto Putin určite dosiahnuť nechcel: Švédsky premiér to povedal na plné ústa
Módna návrhárka za svojím najlepším priateľom smúti.
FotoVáš Tip
Módna návrhárka Rebecca Justh predvádza na pláži v bikinách postavu bohyne: Neuveríte, že už má 67 rokov!
Na hrobe politika Wolfganga Schäubleho niekto vykopal jamu.
Desivý nález pri hrobe exministra Schäubleho: Ľudia sú zhrození, rieši to polícia
Pri nehode vlaku a auta prišli o život dvaja ľudia
Aktualizované
Vážna nehoda: Vo Veľkom Mederi sa zrazil kamión s vlakom, hlásia ranených!
Na snímke maďarský minister zahraničných vecí a obchodu Péter Szijjártó.
Maďarský minister Szijjártó: Európa má v tejto oblasti vážny problém!
Banskobystrickí policajti odhalili počas dopravno-preventívnej kontroly kamiónov z nedele (12. 5.) na pondelok 20 správnych deliktov.
Kamionisti pod drobnohľadom: Muži zákona si posvietili na priestupky! Toto vodiči zanedbali najčastejšie
Mount Everest
Foto
Obrovský úspech pre našu krajinu: Prvá SLOVENKA vystúpila na najvyšší vrch!
Siljanovská-Davkovová je nacionalistka a vo svojom prvom príhovore pri nástupe do úradu hlavy štátu nepoužila celý názov "Severné Macedónsko".
Nová prezidentka Severného Macedónska to prepískla: Veľká kritika z Grécka!
In the Hospital Sick Male Patient Sleeps on the Bed. Heart Rate Monitor Equipment is on His Finger.
Veľké varovanie: Pacienti s TÝMITO chronickými ochoreniami budú pribúdať! Čo je za tým?
(ilustračné foto)
Mama podľa horoskopu: Ktoré znamenie vychová drzých faganov a kto nadaných géniov?!