Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.10.2022 08:00 | Šport | Futbal
Foto

Inter Miláno dúfa, že sa so Škriniarom dohodne na predĺžení zmluvy: Zdrhne už v zime do PSG?

„Musíme útočiť, pretože iba bránenie nás nikam nedostane. Každý zápas treba hrať ako finále,“ vyhlásil pred odvetným zápasom Ligy majstrov na ihrisku Barcelony (3:3) Milan Škriniar (27).

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Spoluhráči si slová stopéra Interu Miláno zobrali k srdcu a na Camp Nou uhrali cennú remízu, ktorá ich približuje k postupu do osemfinále práve na úkor katalánskeho giganta. Na definitívu im stačí vyhrať doma nad poslednou Viktoriou Plzeň.

Pri neúčasti slovinského brankára Samira Handanoviča bol slovenský obranca kapitánom Nerazzurri v oboch dueloch proti Barcelone. Ani jeden z nich neprehral. Na San Sire vyhral Inter 1:0 a bodoval aj na horúcej španielskej pôde.

Nekompromisné súboje Slováka s poľským kanonierom Lewandowským či Francúzom Dembelem patrili k ozdobám stredajšieho dramatického súboja. Otázne je, či to nebol jeden z posledných duelov rodáka zo Žiaru nad Hronom v milánskom drese.

Jeho budúcnosť je stále neistá. V lete budúceho roka mu vyprší zmluva a doteraz ju nepredĺžil. Inter je pripravený ponúknuť mu nový kontrakt so zvýšením ročného platu na 6 miliónov eur netto. Rokovania oboch strán sa majú uskutočniť v najbližších dňoch.

V poslednom prestupovom období prejavil o Škriniara veľký záujem Paris St. Germain. Navrhol mu príjem 9 miliónov eur aj s bonusmi, lenže kluby nenašli spoločnú reč vo výške odstupného.

Inter žiadal za slovenského reprezentanta 70 miliónov eur, no francúzsky majster pri jeho končiacej sa zmluve nemienil ísť tak vysoko. Radšej sa takticky stiahol a teraz striehne na vývoj udalostí.

„Inter môže v januári predať Škriniara do PSG za 20 - 25 miliónov eur, ak sa s ním dovtedy nedohodne na predĺžení spolupráce,“ napísal denník Tuttosport. Milánsky klub by v tom prípade zvážil transfer aj za zníženú cenu, aby sa v lete vyhol strate nášho hráča zadarmo.

Portál calciomercato.it informoval, že Inter si už vyhliadol aj náhradu v prípade januárového odchodu Škriniara. Má ísť o jedného z dvojice Trevoh Chalobah (Chelsea) - Nathan Aké (Manchester City).

Generálny riaditeľ Interu Beppe Marotta si myslí, že Škriniar môže mať v klube veľkú budúcnosť, ak bude chcieť. „Je to príkladný profesionál a vynikajúci hráč. Zaslúži si byť kapitánom. Ak bude jeho vôľa rovnaká ako naša, je veľká šanca, že príde k dohode o novej zmluve,“ povedal pre Sky Sport Italia.

V LETE NA NEHO POĽOVALA AJ BARCELONA

Milana Škriniara by obliekol rád do svojho dresu nejeden špičkový klub kontinentu. V lete sa spomínal záujem londýnskej Chelsea či Tottenhamu Hotspur. Objektom túžby získať kapitána slovenskej reprezentácie bola aj Barcelona.

Podľa katalánskeho denníka Sport sa ocitol veľmi vysoko na jej zozname v prípade, že by sa na Camp Nou nepodarilo pritiahnuť Julesa Koundého z FC Sevilla. Voľba padla nakoniec na francúzskeho stopéra aj preto, lebo Inter by v tom čase nenechal odísť Škriniara za menej ako 70 miliónov eur a Koundé prišiel „len“ za 50 miliónov.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: @Nový Čas, mb

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



(ilustračné foto).
Hrozivý incident: Zadržaný muž sa zmocnil zbrane! Postrelil dvoch policajtov, ich stav je vážny
Šimkovičová má ťažké srdce na herca Ľuboša Kostelného.
Útok Kostelného na Martinu Šimkovičovú?! Ako reaguje SND a TOTO tvrdia diváci po predstavení
František si pripísal unikátny rekord.
Parádny rekord najsilnejšieho Slováka: Neuveriteľné VIDEO, po ktorom vám František vyrazí dych!
(ilustračné foto)
Zdražovanie elektriny: Čaká naše peňaženky KATASTROFA? Na čo upozorňuje expert na energie
Prečovčatá vystupovali s najväčšími esami vtedajšej populárnej hudby u nás ako Hana Zagorová.
Foto
Spevácky súbor oslavuje 50 rokov: Vystupoval aj s legendárnou Zagorovou! Vznikol naozaj nečakane
Ivanovu lekári varovali, že veľké množstvo výplne v tvári môže byť život ohrozujúce.
Foto
Andrea sa chváli najväčšími perami na svete: Lekár pred ňou zavrel dvere! Prečo iný spravil výnimku?
Alpacas looking at camera. They are very curious!
Foto
Rozkošná alpaka sa narodila inak, ako ostatné: Aj vám pripomína malého čertíka? To musíte vidieť!
Bionická včela je takmer ako živá.
Foto
Žiadne sci-fi, ale skutočnosť: Bionická včela sa možno raz ocitne aj v armáde
(ilustračné foto)
Unikol spravodlivosti? Zomrel prominentný právnik († 71): Figuroval v škandále svetových rozmerov
Hailey a Justin sa stanú rodičmi.
Veľká novinka v živote Justina Biebera: Po tomto sa jeho život radikálne zmení!
Ulice švédskeho mesta Malmö zaplavili stovky demonštrantov. Dôvodom bola súťaž Eurovízia.
Tisíce ľudí vyšli do ulíc v Malmö: Všetko kvôli jednej speváčke v Eurovízii
Foto
Do slovenského kádra už nikto nepribudne: TOTO je naša finálna súpiska na MS v Česku!