Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.05.2022 10:00 | Šport | Hokej | MS v hokeji 2022
Foto

Slovenskóóó, do toho! Aký pohľad na svetový šampionát majú známe celebrity?

A je to tu, 85. majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji sú realitou!

Fotogaléria
6
fotiek v galérii
Nenechajú si ich ujsť ani mnohé celebrity a my sme chceli vedieť napríklad to, či zápasy rady pozerajú doma alebo s partiou kamarátov a ako vidia šance našich chlapcov.

Boris Valábik, bývalý hokejista

Otvoriť galériu
Boris Valábik
Zdroj: ig Boris Valabik

Dlho som nesledoval šampionát s priateľmi, ale to bola vždy najlepšia zábava. Pohoda pri telke a pri pive s partiou kamarátov, to je krásna predstava. Tento rok budem v prestávkovom štúdiu RTVS. Je to úplne iné, dávate si pozor na to, aby ste povedali a vysvetlili niečo tak, aby to ľudia, ktorí vás nepoznajú, správne pochopili. Je to bližšie k práci ako k zábave. Musím byť profesionál, nie sa zabávať.

Na druhej strane sa viac sústredím na samotný zápas, ako keby som sedel niekde s kamošmi alebo s rodinkou. Šance vidím presne tak isto, ako som ich videl pred rokom. Ešte si nemôžeme dovoliť mať privysoké očakávania, ak nechceme hovoriť o neúspechu a ničiť sa ním. Štvrťfinále je stále cieľom presne tak, ako bolo na posledných MS. Jedna olympiáda nás do TOP 4 neposunie.

Iveta Malachovská, moderátorka

Otvoriť galériu

Hokej ma nielen baví, ale rada chodím aj povzbudzovať. Najďalej sme boli s manželom v Kanade v roku 2008. Zápasy sledujem v zásade s manželom, sme zohratí aj v tom, že po víťaznom zápase si otvoríme víno a pripijeme na úspech, presne tak to bolo aj keď sa Slovan stal majstrom. Keď prehráme, tak sa vyberieme na prechádzku, nech si vyvetráme hlavu.

Naši chlapci majú všetky tímy rovnaké, už nie sú veľké rozdiely medzi krajinami. Dôležité je dostať sa zo skupiny ďalej a až potom pôjde do tuhého! Pred desiatimi rokmi sme práve vo Fínsku uspeli, vyhrali sme strieborné medaily, tak keby sa to zopakovalo... Budem sa však stále tešiť z peknej hry a akéhokoľvek úspechu.

Tomáš Bezdeda, spevák

Otvoriť galériu
Tomáš Bezdeda
Zdroj: anc

Som veľký a vášnivý fanúšik hokeja, dokonca ho aktívne už štrnásť rokov hrávam, je to moje hobby. Všetky zápasy silno prežívam, som človek, ktorý našim vždy verí, aj keď mnohí mužstvo hneď odsúdia, ja som ten naivný. Najradšej pozerám s partiou kamarátov, ale aj keď som doma sám, vždy naplno kričím a povzbudzujem. Budem, samozrejme, fandiť počas celých majstrovstiev a držať palce, aby sa podaril úspech ako na olympiáde. Myslím si, že všetko je možné, len treba chcieť, majú dobre našliapnuté.

Zlatica Puškárová, moderátorka

Otvoriť galériu

Hokej je pre našu rodinu istý životný štýl. Leo ho hrá aktívne už osem rokov a aj vďaka nemu sme zažili mnohé, nielen hokejové situácie. Tento šport milujeme a určite si nenecháme ujsť ani tieto majstrovstvá sveta. Samozrejme, najradšej sledujem zápasy so svojimi chlapcami, pretože tie ich komentáre stoja za to. Veľmi držím nášmu tímu palce, aby potvrdil, že Slováci sú v hokeji svetoví a my slovenskí fanúšikovia zase raz radi ukážeme vášeň pre hokej.

Milan Junior Zimnýkoval, moderátor

Otvoriť galériu
Milan Junior
Zdroj: TVJOJ

Hokej ma veľmi baví, ale po tom, čo som zažil kolegov, ako sa hádajú s rozhodcom cez obrazovku, tak ho radšej pozerám sám. (smiech) Som tichší typ a ani trikolorové ponožky si nedávam na spätné zrkadlá. Ako vidím šance našich chalanov? To keby som vedel, tak si možno po prvýkrát v živote stavím. Idem s nimi od zápasu k zápasu, samozrejme, že zo zabezpečenej obrany. Stačí mi, keď budú hrať pekný hokej a nechajú na ľade srdce. Možno zuby. (smiech)

Vera Wisterová, moderátorka

Otvoriť galériu
Vera Wisterová
Zdroj: gt

Hokej ma baví, hlavne, keď vyhrávame. (smiech) Idem podľa vzoru svojho tatka, ktorý vždy odíde od obrazovky, keď prehrávame. Keď zas počuje od susedov kričať gól, uteká hokej znovu zapnúť. Najradšej sledujem zápasy v partii svojich kamarátov. Keď som moderovala na pódiu vo fanúšikovskej zóne počas posledných majstrovstiev sveta, bol to pre mňa obrovský zážitok. Po bronze z olympiády iné ako medailu nečakám!

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, Karin Kollárová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Nový Atlas
Foto
Vývojár predstavil najpokročilejšieho humanoida: Pohyby ako z HORORU?! Sledujte, čo všetko už dokáže
Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj počas svojej cesty navštívil ukrajinské mestá zmietané bojom: Aký bol dôvod jeho návštev?
Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné