Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.05.2022 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Každý deň nový gurmánsky zážitok!

Nemusíte prejsť tisíce kilometrov do ďalekej Indie, Vietnamu, Kórey, Havaja, Iránu či Turecka. Objavte chute z rôznych kútov sveta na jednom mieste.

V Tržnici Nivy to každý deň žije, vonia aj chutí. Príďte sa presvedčiť a ochutnať špeciality, o ktorých ste možno doteraz ani netušili.

Vyskúšajte degustačné porcie za zvýhodnenú cenu počas celého mája.

Aj takto chutia Nivy!

Zoznámte sa s chuťou Iránu v Perzskej reštaurácii. Energická Rana pôvodom z Teheránu vám naservíruje pravú iránsku špecialitu Koobideh [kubidé] alebo nemenej populárny Fesenjan [fesendžán]. Dáte prednosť špízom grilovaného mletého jahňacieho a hovädzieho mäsa alebo sladkokyslej kombinácii kuracieho mäsa s omáčkou s granátovým jablkom a vlašskými orechmi?

Milovníci Ázie by na potulkách Tržnicou rozhodne nemali vynechať návštevu reštaurácie Sunshine. Príjemná Xiaomei pôvodom z juhu Číny vám tu pripraví nielen Slovákmi obľúbenú chrumkavú kačicu alebo kuracie Kung-Pao. Nebojte sa experimentovať a objavovať rôznorodé chute najväčšieho štátu východnej Ázie.

Máte chuť na kebab alebo burger? Na Nivách nechýbajú ani tieto obľúbené pochúťky Slovákov. Zastavte sa po najlepší kebab v meste v Papa Turkish. Po pár slovách s priateľským Ugurom pochopíte, čo v Turecku znamená náš zákazník, náš pán. O tom, že aj zdanlivo obyčajný burger môže byť skutočným gurmánskym zážitkom, sa presvedčíte v Koon Food Bare. Sympatický Bratislavčan Alexander vám predvedie, ako chutia a voňajú burgre pripravované so skutočnou vášňou.

Otvoriť galériu
Zdroj: Nivy centrum

Degustujte, vychutnávajte, objavujte

Počas celého mesiaca na vás v Tržnici Nivy čakajú špeciálne degustačné porcie za zvýhodnenú cenu. Ochutnajte mini slivkové buchty s posýpkou podľa vlastného výberu od Na pare, mini jogurtové misky v Nuttery a Pijo bio, degustačné vegan a mäsité jedlá v Perzskej reštaurácii, malé „to go boxy“ v Bamboo alebo vína z malokarpatskej oblasti v Cuvée.

Rozmanitosť, čerstvosť, lokálnosť

V Tržnici Nivy sa riadime pravidlom: „Sto ľudí, sto chutí.“ Zo širokej ponuky kvalitných lokálnych potravín, ale aj chutných špecialít domácej a svetovej kuchyne si vyberie každý.

Zastavte sa na obed vo foodcourte a objavte chuť Indie v Masala Darbar, pravé vietnamské PHOlievky, ázijské špeciality v Bamboo Express, kuchyňu Blízkeho východu v Hummusbare, hovädzie mäso zo slovenských fariem v Regal Burgeri alebo si doprajte tradičné slovenské, české a maďarské jedlo U Gazdu.

Otvoriť galériu
Zdroj: Nivy centrum

Skočte si do streetfoodovej časti Tržnice po poctivú chrumkavú bagetu do banh-mi-ba alebo misku kvalitných a zdravých ingrediencií do Poké bistra. Čo by ste povedali na výlet do Japonska v Kinka Ramen alebo Portugalska v Beijaflor či na návrat do detstva vďaka domácim pareným buchtám v Na pare? Ak hľadáte niečo naozaj špeciálne, môžete si dopriať milk tea nápoj, vegan jogurtové misky v Nivy space alebo tradičné raňajkové špeciality od omelety cez chlieb vo vajíčku až po ovsenú kašu v raňajkovom bistre Yeme.

V Nivy centre od jeho otvorenia pribudlo aj viacero unikátnych konceptov s príjemnou atmosférou a výhľadom na mesto. Navštívte piváreň Mestečko, fine diningový koncept Cabo alebo objavujte ázijské chute v Pad Thai a Nood.le. Nechajte sa pozvať na kávičku do Mondieu, Ria café či Nivy space alebo na pohár kvalitného vína do Cuvée Wine Shop & Coffee.

Otvoriť galériu
Zdroj: Nivy centrum

V Tržnici Nivy nájdete obchody s kvalitnými a zdravými potravinami, dobrotami z rôznych kútov sveta a čerstvými pochúťkami. Každú sobotu od 11:00 do 19:00 tu môžete zažiť aj pravé farmárske trhy plné kvalitných výrobkov priamo od farmárov.

Sledujte nás na Facebooku alebo na nivy.com a nenechajte si ujsť žiadnu chutnú novinku!

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Fanúšikovia do hráčov hádzali rôzne predmety.
Šokujúce zábery z Košíc! Fanúšikovia neuniesli prehru: Útok na hráčov!
Foto
OBAVY o zdravie Kim Kardashian: Fanúšikovia ostali z jej príspevku v šoku! Je v poriadku?
Military combat drone UAV
Rusi majú úspešnú protivzdušnú obranu: Zostreliť mali až 17 dronov
Občianski aktivisti bojujú za to, aby sa situácia prešetrila a vyriešila.
Foto
Dovolenkový raj Slovákov má problém! Obľúbená pláž je KONTAMINOVANÁ azbestom: Radšej si to rozmyslite
Pár rovnakého pohlavia drží dúhovú vlajku (ilustračná fotografia).
Irak si schválil prísny zákon: Za toto v krajine hrozí 15 rokov väzenia!
Detailné 3D snímky vraku Titanicu.
V Británii vydražili cennosť z Titanicu: Neuveríte, koľko stála nového majiteľa!
GABIKU si ľudia pamätajú ako speváčku s obrovským hlasovým rozsahom.
Gunčíková sa po SuperStar dostala na svetové pódiá: Porazí Beyoncé aj Justina Timberlaka!
Váš horoskop od veštkyne a liečiteľky ZANY.
HOROSKOP prezradí, čo vás čaká: Problémy vo vzťahu i práci, veľké ZMENY, či lepší život? Na toto sa pripravte
Ilustračné foto
Žena († 50) tragicky zahynula pred očami manžela: Vtisne vám slzy do očí, čomu obetovala život
aerophobias concept. plane shakes during turbulence flying air hole. Blur image commercial plane moving fast downwards. Fear of flying. collapse slump, depression, downfall, debacle, subsidence, trip.
Foto
POSLEDNÉ zábery z lietadla pred katastrofou: Vpálilo do sopky, nikto neprežil! Detaily dodnes naháňajú hrôzu
Sexi farmárka Ella Burnett.
Foto
Od tejto sexi farmárky nebudete schopní odtrhnúť oči! V PODPRSENKE pri kravách? To musíte vidieť
Program Zručnosti pre trh práce sa už začal
Počuli ste o programe Zručnosti pre trh práce? Takto podáte žiadosť: Pozor, na čo úrady prihliadajú