Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.04.2022 00:00 | PR články
PR článok

Podnikajte lepšie: 5 problémov, 1 riešenie

Mať vlastný biznis so sebou prináša celý rad nových výziev. Vyhnúť sa im celkom nedá, ale ak investujete do spoľahlivých technológií, poradíte si v každej situácii.

Problém č. 1: Neinovujete

Pandemické roky nenechali nikoho na pochybách, že úspech patrí tým, ktorí investujú do technológií. Úplným základom pre podnikateľov – či už na gastro scéne, v maloobchode alebo v službách – je pritom výber pokladničného systému. Vďaka nemu budete mať pokoj s finančnou správou aj s úradmi.

Otvoriť galériu
Zdroj: Dotykačka

Ak podceníte výber a vezmete prvé, čo nájdete v ponuke, bez toho, aby ste si preštudovali benefity či referencie, zbytočne sa oberáte o celý rad výhod. Lebo spoľahlivý pokladničný systém je oveľa viac, než len povinnosť. Je to vaša predĺžená ruka. A keď má integrované platobné služby ako Dotykačka, tu už získate v jednej investícii celý pár užitočných rúk.

Novinka na našom trhu prichádza s funkciami, aké žiadny iný pokladničný systém na Slovensku neponúka, s vyše 75 funkciami a s pozitívnou skúsenosťou viac ako 25 000 podnikateľov v Česku, Poľsku aj Nemecku. Pridajte sa k nim a zistíte, že s ekosystémom Dotykačky môžete mať celý biznis pod palcom.

Otvoriť galériu
Zdroj: Mastercard

Podľa minuloročného prieskumu Mastercard viac ako polovica všetkých platieb bola bezhotovostná. Ale mohli to byť až tri štvrtiny, ak by zákazníci nenarážali na nemožnosť platiť kartou (v 17 % prípadov). Na Slovensku máme v porovnaní s priemerom EÚ iba jednu tretinu platobných terminálov v prepočte na 1000 obyvateľov ((SBA) (EAST 2021)). Pritom ak sa u obchodníka nedá platiť kartou, od kúpy to úplne odradí až 62 % zákazníkov.

Problém č. 2: Strácate čas pri zaúčaní ľudí

Ľudia prichádzajú a odchádzajú. V gastre ešte častejšie ako inde. S týmto nič nespravíte, aj keby ste ašpirovali na titul Šéf roka. Čo však spraviť môžete, je postarať sa, aby ste novým členom svojho tímu maximálne uľahčili integráciu do pracovného procesu a sebe tak ušetrili čas strávený zaúčaním.

Otvoriť galériu
Zdroj: Dotykačka

Dotykačka je intuitívna a vytvorenie účtu je záležitosťou troch kliknutí. Či ide o objednávky v bistre alebo riešenie skladovania v maloobchode, šetrí hodiny a hodiny práce tým, že urýchľuje a automatizuje administratívne procesy. Zoznámenie s Dotykačkou a pochopenie jej základných funkcií je na 15 minút školenia.

Problém č. 3: Nedávate zákazníkovi to, po čom túži

Môžete byť ten najvnímavejší a najpredvídavejší „čítač“ ľudí, lenže ani vaše empatické kvality  nestačia na to, aby ste pružne reagovali na zmeny v zákazníckych túžbach. Turbulentné dva roky, aké máme za sebou, dané zmeny ešte urýchlili.

Otvoriť galériu
Zdroj: Dotykačka

Riešenie? Technológie, ktoré neprespali dobu. Vývojový tím Dotykačky už počas pandémie ukázal, že je schopný prichádzať s inováciami prakticky súbežne s dopytom po nových službách. Pre podniky, nepripravené na lockdowny a uzávierky, napríklad vo veľmi krátkom čase vyvinul integráciu so systémom Bolt Food či prepojenia s e-shopovými riešeniami.

Problém č. 4: Chýba vám prehľad

Páči sa vám predstava manažovania vášho podniku z tropickej pláže s vychladeným drinkom v ruke? Nik vás nemôže viniť, že sa ulievate, keď máte zapnutú Dotykačku. Vďaka jej cloudovému riešeniu vidíte do pokladne odkiaľkoľvek a na akomkoľvek zariadení. Pomocou vzdialenej správy sa tak dostanete k sledovaniu udalostí v zariadení v reálnom čase a jedným kliknutím.

Otvoriť galériu
Zdroj: Dotykačka

Problém č. 5: Nemáte krízový plán

Čo sa môže pokaziť, sa pokazí, hovorí Murphyho zákon. Dotykačka sa ho snaží obchádzať špičkovým know-how a úspešne sa jej to darí, ale aj tak má v zálohe krízový plán. Snáď ho nikdy nebudete potrebovať, no keby predsa, s bezplatnou technickou podporou 24/7 ste v tých najlepších rukách.

Ak chcete promptne vyriešiť problém, ujmú sa vás technickí experti, ktorí sa môžu vzdialene pripojiť k pokladni a doriešiť, čo je potrebné. Je príjemné vedieť, že hladkú prevádzku vášho biznisu istí zákaznícka linka, kde si nevypočujete obligátne „neskladajte, ste v poradí“, ale efektívne a rýchle riešenie vášho konkrétneho problému.

Viac na www.dotykacka.sk

Otvoriť galériu
Zdroj: Dotykačka

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková
Dolinková prehovorila: KDH ju chce odvolávať, takto reaguje ministerka
Ilustračné foto
Ťažko zranená matka porodila dievčatko a zomrela, neskôr skonalo aj bábätko: Detaily nešťastia z Gazy vám vtisnú slzy do očí
early rush hour scene with lens flares
Vodiči, cez víkend sa pripravte na dopravné obmedzenia: Budú na D2 v tomto úseku
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken.
Blinken varuje: Ak s týmto Čína neprestane, USA zakročia! Hovorí o hrozbe pre Európu
lady feeding her dog , cozy kitchen interior, panorama, copy space. Healthy nutritive full of vitamins and minerals dog food
Čo ľudia nespravia pre peniaze: Povolanie len pre silné žalúdky! Domáci miláčikovia to ocenia
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
KDH chce odvolať Dolinkovú: Namietajú zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy
Ilustračné foto
To snáď nie: Irán sa dohodol na bližšej vojenskej spolupráci s TOUTO krajinou!
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Amnesty kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS: Pre vládu a Národnú radu má výzvu
(ilustračné foto)
Nečakaný krok USA: Sťahujú časť svojich vojakov! Čo sa to deje?
Ilustračné foto
Študenta brutálne umučili na smrť: Popáleniny, rozdrvené kosti a rezné rany! Všetko bol nakoniec OMYL?
(ilustračné foto).
Letisko Košice odštartovalo tohtoročnú sezónu: Čakajú vás NOVINKY! Aha, kam sa bude dať letieť
Jeden z vodičov, ktorý mal z nezistených príčin prejsť do protismeru, mal pozitívnu dychovú skúšku na alkohol.
Hrôzostrašná nehoda pri Piešťanoch! Opitý vodič prešiel do protismeru, nasledovalo peklo