Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.04.2022 00:00 | PR články
PR článok

Ako zvládnuť náročný deň? Huawei predstavil smartfón, ktorý ho výrazne uľahčí

Smartfóny sú dnes už neoddeliteľnou súčasťou našich životov, a to je pochopiteľné. V jednom zariadení totiž zastupujú niekoľko ďalších a navyše sú praktickým pomocníkom kedykoľvek počas dňa.

Ak však aj vy práve hľadáte smartfón, s ktorým zvládnete aj náročný či stresujúci deň, predstavíme vám jedného horúceho kandidáta, ktorý vás zaujme svojím dizajnom, ohúri funkciami a prekvapí aj priateľnou cenou. Zoznámte sa, toto je Huawei nova 9 SE.

Luxusný módny doplnok

Nie je azda žiadnym prekvapením, že ženy a dizajn idú dokopy. Nežnejšie pohlavie si skrátka dáva viac záležať na výbere outfitu či doplnkov. Do tejto kategórie však možno po novom zaradiť aj smartfón Huawei nova 9 SE, ktorý vďaka svojmu luxusnému dizajnu môže pôsobiť ako skutočný módny doplnok. To všetko vďaka ultra ľahkému a lesklému telu, ktoré je vyrobené zo zakriveného skla s neodolateľne čistou kryštálovou textúrou. Telefón je dostupný v troch farebných prevedeniach: Crystal Blue, Pearl White a Midnight Black, a preto môže byť vkusným módnym doplnkom, ktorý ešte zvýrazní vašu krásu.

Prémiové funkcie fotoaparátu Huawei nova 9 SE oceňuje aj známa slovenská vizážistka Lussi. „Veľmi sa mi páči, ako telefón pracuje s farbami. Vidím, že je schopný zachytiť moje výtvory do tých najmenších detailov a presne o to mi pri fotení líčenia ide, pretože sa mi často stáva, že odfotený make-up vyzerá fádne a farby nevyniknú tak, ako by som potrebovala a nova 9 SE to dokáže,“ hovorí.

Otvoriť galériu
Huawei nova 9 SE
Zdroj: Huawei

Praktickosť na prvom mieste

Všetci dobre vieme, že telefón by mal byť v prvom rade praktický a svojimi funkciami výrazne uľahčovať každodenný život. A aj keď Huawei nova 9 SE možno považovať za módnu vychytávku, v skutočnosti ponúka oveľa viac. Jeho 6,78” displej s obnovovacou frekvenciou 90 Hz zaistí maximálne rýchlu obrazovku, ktorú oceníte najmä pri sledovaní videí. Obrazovka tiež podporuje farebný gamut P3, vďaka čomu získate ten najdokonalejší farebný zážitok. Oceníte ho najmä v situáciách, keď potrebujete mať v kabelke pomocníka s veľkým a jasným displejom, na ktorom v krátkom čase nájdete presne to, čo potrebujete.

Ak patríte k milovníčkam fotografovania, zaiste vás poteší 108-megapixelový fotoaparát s vysokým rozlíšením. Ten je navyše ešte vybavený funkciou Super Night Shot, ktorá umožňuje zachytenie kvalitných fotografií aj pri zhoršených svetelných podmienkach. Svoje zážitky teda môžete dokumentovať vždy v reálnom čase a na kvalite im to neuberie. Pri natáčaní videí je zas veľmi praktickou možnosťou práve funkcia Dual-View, ktorá vám umožní natáčať z oboch perspektív naraz. V jednom okamihu teda zachytíte nielen to, čo sa deje, ale zároveň aj vašu reakciu.

Otvoriť galériu
Huawei nova 9 SE
Zdroj: Huawei

Vybitej batérie sa nemusíte obávať

Náročné dni mávame občas všetci. Práve preto je dobré mať po ruke pomocníka, na ktorého sa môžete vždy spoľahnúť. Zabudnete si dať nabiť telefón, no ráno vás čaká dôležité stretnutie? Ak nemáte času nazvyš, aj štvrť hodiny postačí na to, aby telefón fungoval. Pýtate sa, ako? Za to je zodpovedná funkcia rýchlonabíjania, vďaka ktorej sa smartfón na 60 % nabije už za 15 minút a na 100 % už za 36 minút. Táto inovatívna funkcia získala aj certifikáciu TÜV Rheinland Safe Fast Charge Certification, ktorá dokazuje, že poskytuje nielen rýchle, ale aj bezpečné nabíjanie. Smartfón Huawei nova 9 SE disponuje naozaj širokým spektrom inovatívnych funkcií, ktorými uspokojí aj náročných používateľov.

Huawei nova 9 SE je možné zakúpiť vo vybraných internetových obchodoch a kamenných predajniach za 349 eur. V priebehu apríla bude novinka dostupná aj u vybraných operátorov.

Otvoriť galériu
Huawei nova 9 SE
Zdroj: Huawei

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Tragédia v Bratislave! V nočnom klube mal zomrieť muž: Hrozné, čo sa tam odohralo
Charkov po ruských útokoch 20.3.2024.
Veľká evakuácia z Charkovskej oblasti: Ruské útoky pokračujú
ilustračné foto
Nové informácie ohľadom smrti muža v okrese Bytča: Toto ukázal výsledok pitvy
Ľuboš má ísť k Šimkovičovej na koberček.
Vojna medzi Kostelným a Šimkovičovou má dohru: Herci zúria, sociologička sa zastala ministerky!
Nečakané sťažnosti Slafkovského: Nie je to moje rozhodnutie!
woman holding liver paper cut, hepatitis vaccination, liver cancer treatment, world hepatitis day
Úžasné novinky zo sveta vedy: Objavili sa bunky, ktoré nám pomôžu obnoviť dôležitý orgán
Takto sa polárna žiara podarila zachytiť nášmu čitateľovi.
FotoVáš Tip
MAGICKÉ, čo sa v noci dialo na oblohe! Slováci s úžasom pozerali na nebo: Videli ste to aj vy?
(ilustr. foto)
Deň venovaný maminám si pripomíname už 110 rokov: Kde má tento deň pôvod?
Horehronské múzeum v Brezne.
Váš Tip
Horehronské múzeum chystá na Deň matiek špeciálne podujatie: Pozvané sú všetky mamy aj s deťmi!
Slovák v službách Paris Saint-Germain urobil na Mišku veľký dojem. „Milan je zlatý chalan,“ povedala nadšene.
Postrelená kadetka Miška na chvíľu zabudla na bolesti: V zahraničí si splnila sen!
Hrabko o rokovaniach medzi Ruskom a Ukrajinou v Bratislave: Bude to v budúcnosti možné?
Polárna žiara nad obcou Krnča v okrese Topoľčany.
Vo vesmíre sa odohrala prvá extrémna slnečná búrka: Takúto nádheru priniesla