Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.02.2022 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Závisť, nenávisť a intrigy! Soňa Skoncová naložila našim celebritám: Nepotrebujem stretávať tie ksichty

Modelka Soňa Skoncová (35) začínala moderátorskú kariéru v módnej televízii a už roky sa prihovára divákom z televízneho magazínu Topstar na Jojke, ktorý sonduje životy prominentov.

Paradoxne, tmavovlasá hviezda šoubiznisovej relácie teraz naložila svojim kolegom, s ktorými pravidelne vymetala spoločenské akcie. Nebrala si servítku pred ústa a odhalila, čo sa skrýva pod nablýskanou pozlátkou. Podľa nej je slovenská smotánka len maškaráda plná pretvárky.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Soňa Skoncová v roku 2009 súťažila o titul najkrajšej Slovenky, ale skončila druhá. Po tom, čo sa v roku 2012 objavila na Oscaroch v Los Angeles po boku herca Sachu Barona Cohena, jej meno dostalo ten pravý cveng. Ponuky sa začali hrnúť a stala sa moderátorkou módnej televízie. Ujala sa jej Gabriela Drobová, ktorá naštartovala Soninu mediálnu kariéru. Začala ju posielať na takmer všetky prominentné večierky. Odtiaľ plynule prešla do televízie JOJ, kde sa na pravidelnej báze prihovára divákom s novinkami zo sveta šoubiznisu.

Aj keď je to jej chlebíček, celebrít sa radšej stráni. V porovnaní so svetovými hviezdami, s ktorými žúrovala v L. A., sú slovenské hviezdičky podľa nej mimo reality: „S tým som sa musela vždy vyrovnávať. Tie najväčšie hviezdy, ktoré som stretla, mali v sebe pokoru, a preto sú tými hviezdami. A potom prídeš na Slovensko a vidíš tu tie hviezdy, ktoré nevedia, čo so sebou. A ja vždycky len tak kukám, ako je to možné,“ rozhovorila sa v podcaste Wildshow. Nezabudnuteľná je pre ňu historka, keď sa u nás dve hviezdy pohádali, aké topánky budú mať obuté: „Ja nechápem, že niektoré osoby majú potrebu riešiť takéto veci.“

Poslali ju bočným vchodom

Šok jej spôsobili i na vychytenom plese: „Prišla som z Oscarov, bol tu o mňa obrovský záujem a išla som pracovne na jeden ples. Zakázali mi prejsť po červenom koberci, lebo tam idem ako reportérka. Ja som nechápala. Týždeň predtým som bola na Oscaroch a tu mi povedali, že nemôžem prejsť po slovenskom červenom koberci, lebo tam idem ako reportérka. Chápem, že som tam bola pracovne, ale bolo to proti mne. Závisť a doteraz to neviem pochopiť, že ľudia na Slovensku dokážu takto závidieť. Nieže by podporili, čo sa udialo,“ krúti hlavou.

Korona ju vyslobodila

Zo spárov šoubiznisu ju vykúpila pandémia: „Ja už som mala toho plné zuby. Tým, že som v tom bola toľké roky, zasa ísť na akciu a zas tam stretnúť tie isté ksichty, mala som toho vyše hlavy. V tej dobe prišiel covid a pre mňa to bolo vyslobodenie.“ Kamarátov si v tejto brandži nenašla: „Nepotrebujem takých ľudí. Nemám v šoubiznise najlepších kamarátov, je to veľmi občasné, ak to existuje.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Prezidentka navštívila Ukrajinu: Vyzdvihla pomoc Slovákov a nezlomnosť Ukrajincov
Ruský prezident Vladimir Putin
Putinov prejav odhalil aj to, čo chcel ukryť: Stačil malý detail a ľudia spozorneli
Foto
Hnev slovenských hráčov po prehre s Nemeckom, Hudáček: Takýto zápas už nemôžeme odohrať!
cropped view of senior man playing with puzzles
13 zvykov, pri ktorých hrozí zvýšené riziko demencie: Sú celkom bežné! Tomuto sa určite vyhnite
Ilustračné foto
Afganistan zasiahli ničivé záplavy: Hlásia desiatky obetí, počet môže ešte narásť
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Ako dopadlo hlasovanie OSN o posilnení Palestíny? Za toto hlasovalo Slovensko!
Americký prezident Joe Biden
Správa, ktorú potrebujú ako soľ: Biden schválil novú vojenskú pomoc pre Ukrajinu
Na Harryho tvári bolo vidieť, že ho prítomnosť jeho rodiny veľmi teší.
Foto
Harry sa dočkal vrúcnych OBJATÍ od členov rodiny! Nedalo sa prehliadnuť, kto princa NEPODPORIL
Foto
Veľká dráma na úvod MS: Slováci siahali po obrate, no nevyšlo to!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje: Časť Slovenska bude kontrolovať teplomer! Prídeme o úrodu?
Chutný obed uvaríte aj z niektorých polotovarov.
TOP 100 múčnych špecialít: Pozrite sa, ako obstáli bryndzové halušky! Predbehli sme našich susedov?
78. zasadnutie Valného zhromaždenia OSN.
Valné zhromaždenie OSN schválilo prelomovú rezolúciu: To by mohlo zmeniť život Palestíne