Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.10.2013 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Dvojaký život Geišberga: Cez deň vzorný manžel, v noci vášnivý milenec

Kým na verejnosti sa správajú ako veľmi dobrí kolegovia, v súkromí je všetko inak!

Nový Čas odhalil románik hercov Kamily Magálovej (62) a Mariána Geišberga (59) už v máji 2011. Holúbkovia však ani po prevalení nevery svoj vzťah neukončili a naďalej si hrkútajú. Kým Magálová sa so svojím manželom Slavomírom Magálom rozviedla, Geišberg žije aj naďalej s manželkou Annou. Prečo sa herec naplno neoddá láske ku Kamile a vedie dvojaký život?!

Ľudská sexualita sa správa rekreačne. Máme teda sex, pretože nás to teší a baví a tam sa prekračujú hranice morálky. Tým, že sme predĺžili ľudský vek, predĺžili sme aj rekreačnú oblasť sexuality. Ľudia sa budú sexuálne stýkať a napĺňať sexuálny život aj vo vysokom veku. Láska je vždy mladá. 80-ročný človek môže milovať s rovnakou vášňou, intenzitou a zúfalstvom ako 16-ročný.

Tu vek nezohráva žiadnu úlohu, to, čo vek ovplyvňuje, je biologická stránka. Psychosexualita je však v 30-ke aj v 70-ke rovnaká. Motivácie, ktoré vedú ľudí k tomu, aby mali paralelné vzťahy, sú veľmi rôzne. Človek môže milovať oboch ľudí, každého miluje pre iné. Svojho partnera miluje, pretože je to zodpovedný človek, dobrý otec, hodnotný partner, kamarát a toho druhého miluje z celkom iných dôvodov.

Geišbergova cesta lásky je skutočne kľukatá. Aj naďalej žije spoločne so svojou manželkou v rodinnom dome v dedinke kúsok od Trnavy, no pod rúškom noci jeho kroky smerujú do luxusného domu v Ivanke pri Dunaji za svojou bohyňou Kamilou Magálovou. Po prevalení ich aféry na benzínovej pumpe spred dvoch rokov sa Magálová stihla so svojím manželom rozviesť a pred očami verejnosti sa tvári ako slobodná a nezadaná žena.

V skutočnosti však vedľa seba svojho Romea má, je ním kolega Geišberg. Ten si však nezobral príklad od svojej milenky. Naďalej hrá rolu vzorného manžela a na rozvod zrejme ani len nemyslí. „Na základe lustrácie v registri sa konanie o rozvod manželstva s týmito účastníkmi na tunajšom súde nenachádza,“ povedala Novému Času hovorkyňa Krajského súdu v Trnave Andrea Blašková.

Zdá sa, že dvojici tento fakt neprekáža a ich láska skutočne kvitne. Magálová sa len nedávno nasťahovala do svojho nového kráľovstva a už svojmu „kolegovi“ stihla predviesť tajomstvo jej kuchyne. A zdá sa, že Geišbergovi skutočne zachutilo. Zdržal sa u svojej „kuchárky“ 18 hodín, dokonca u nej strávil noc.

Ich utajovaný vzťah už neunikol ani zvedavému oku kolegov z divadla. „Väčšinou sú spolu po predstaveniach, v ktorých hrajú,“ potvrdil jeden z členov Národného divadla. Obaja herci však hrajú svoju hru mŕtveho chrobáka a o láske ako z románu nechcú povedať ani slovo. Nový Čas kontaktoval aj Geišbergovu manželku, no tá sa k celej veci nevyjadruje.

Pohľad na fotky jej manžela vychádzajúceho z domu svojej milenky neboli určite príjemné. Rovnako reagoval aj hercov syn Marek Geišberg. Je teda otázne, čo povedal Geišberg manželke, keď sa zo svojej noci lásky vrátil domov.

Láska kvitne v každom veku

Ľudská sexualita sa správa rekreačne. Máme teda sex, pretože nás to teší a baví a tam sa prekračujú hranice morálky. Tým, že sme predĺžili ľudský vek,  predĺžili sme aj rekreačnú oblasť sexuality. Ľudia sa budú sexuálne stýkať a napĺňať sexuálny život aj vo vysokom veku. Láska je vždy mladá. 80-ročný
človek môže milovať s rovnakou vášňou, intenzitou a zúfalstvom ako 16-ročný.

Tu vek nezohráva žiadnu úlohu, to, čo vek ovplyvňuje, je biologická stránka. Psychosexualita je však v 30-ke aj v 70-ke rovnaká. Motivácie, ktoré vedú ľudí k tomu, aby mali paralelné vzťahy, sú veľmi rôzne. Človek môže  milovať oboch ľudí, každého miluje pre iné. Svojho partnera miluje, pretože  je to zodpovedný človek, dobrý otec, hodnotný partner, kamarát a toho druhého miluje z celkom iných dôvodov.

 

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračná foto)
Foto
Zomrel známy herec († 84): Objavil sa vo viacerých kultových filmoch či seriáloch
Šalianski kriminalisti vypátrali osobu, ktorá zapálila zaparkované auto.
Foto
V obci horelo auto: Vybavoval si niekto účty?! Hrôza, čo zistila polícia
Na snímke Matúš Šutaj Eštok a Ľubomír Solák.
Vieme prví
Zmeny v policajnom zbore: Kto bude nový viceprezident a aha, čo sa mení v NAKA
Nemecký prezident Frank-Walter Steinmeier
Nemecký prezident označil rozšírenie EÚ za... Zaujímavé, čo povedal! Padli aj slová o Slovensku
Ilustračné foto
Muž kopal na dvore, keď v tom zrazu... Okamžite zalarmoval políciu! Znepokojivé, čo našiel
Finančná správa si posvietila na firmy
Historický objav na Orave: Tisíce falzifikátov! Padne vám sánka, čo tam našli
(ilustračné foto)
Neuveriteľný príbeh: Takmer 100-ročná starenka pešo utiekla pred Rusmi! Silné slová
Nevideli ste Samuela?
Foto
Samuel je už niekoľko dní nezvestný: Toto sú posledné informácie, ktoré o ňom rodina má
Concept image for the Russian attack on Ukraine.
Také niečo nikto nečakal: Neuveríte, kto sa objavil na Ukrajine! Zazneli silné slová
S nehodami politikov sa roztrhlo vrece.
FotoVáš Tip
S dopravnými nehodami politikov sa roztrhlo vrece: Podstatný rozdiel medzi incidentmi Spišiaka a Danka!
Zrážka na priechode pre chodcov v Bratislave.
Nešťastie v Bratislave: Vodič zrazil dievča na priechode! Museli ju prevážať do nemocnice
Zrážka dvoch áut v katastri Turian si vyžiadala štyroch zranených.
Foto
Nebezpečná nehoda pri Martine: Muž sa zrazil s políciou, zranilo sa niekoľko osôb! Desivé FOTO z miesta