Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.02.2022 17:43 | Správy | Domáce správy

Poznáme kandidátov na post predsedu Úradu na ochranu osobných údajov: Ktorý sa dostane pred parlament?

Výberová komisia ukončila vypočutie kandidátov na post predsedu Úradu na ochranu osobných údajov SR. O funkciu sa uchádza šesť kandidátov, a to Mariana Bieliková, Andrej Horský, Juraj Mičura, Zuzana Sklenárová, Tony Tesla a Martin Zlocha.

Komisia má následne na základe výsledkov hlasovania navrhnúť vláde dvoch kandidátov, ktorí boli vo výberovom konaní najúspešnejší. O konečnom šéfovi úradu bude nakoniec hlasovať parlament.

Úrad je orgánom štátnej správy s celoslovenskou pôsobnosťou, ktorý sa podieľa na ochrane základných práv fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a ktorý vykonáva dozor nad ochranou osobných údajov vrátane dozoru nad ochranou osobných údajov spracúvaných príslušnými orgánmi pri plnení úloh na účely trestného konania.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: SITA

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Otecko Ďurica o synčekovi: Futbalista? Možno z neho bude...
Slafkovský nastúpil opäť v prvom útoku Montrealu.
Hokejové Slovensko vo vytržení: Slafkovský bude hrať na MS v Česku!
Nový druh mravca vedci objavili hlboko pod zemou.
Foto
Vedci objavili nového mravca, volá sa L. voldemort: Uvidíte ho a pochopíte!
Ilustračné foto
Obrovský požiar v Nemecku: Kým prišli hasiči, udial sa ten najhorší scenár
Český premiér Petr Fiala (vľavo) a americký prezident Joe Biden.
Český premiér v USA hovoril o vojne: Nakúpia pre Ukrajinu muníciu?!
Videá potvrdzujú, že iránske rakety a drony zasiahli ciele v Izraeli.
Pomsta za útok na Izrael: Takto USA zakročia proti Iránu! Pridajú sa i spojenci
Julian Assange
Muž, ktorý odhalil najtajnejšie tajomstvá USA: Dôjde k tomu, čoho sa obáva už 13 rokov?!
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj vie, kto môže ovplyvniť Putina: Schyľuje sa k mieru na Ukrajine?!
 Americký minister obrany Lloyd Austin
Trpký videohovor Číny a USA s varovaním: Medzi krajina to zaškrípalo
Špeciálna jednotka izraelského vojenského letectva Sarejet Šaldag.
Foto
Židovský štát chystá odvetu za útok Teheránu: Rozpúta Izrael jadrové peklo?!
V Poloninách sa preháňal na štvorkolke po lesných cestách.
Foto
Kuffa obhajoval let vrtuľníkom a jazdu štvorkolkou: Nechodím sa tam ožierať!
Jennifer sa predviedla v ružových minišatách.
Foto
50-tnička Jennifer Lopez v spodnej bielizni: Sexi FOTO! Postavou by zahanbila aj mladšie ročníky