Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.11.2021 09:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Obrovské trápenie Twiinsky Nízlovej krátko po pôrode: Bolesti mi vyrážajú dych!

Speváčka dua Twiins, Veronika Nízlová (35) sa len pred pár dňami stala čerstvou mamičkou.

Na svet priviedla dcérku Neu, ktorá ju urobila najšťastnejšou ženou na svete. Veronika sa z príchodu dcérky teší, avšak, ako priznala, sužujú ju veľké bolesti, ktorých sa nevie zbaviť. Čo sa skrýva za jej trápením?

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Pred pár dňami priviedla Veronika na svet svoje prvé dieťa, dcérku, ktorej dala nevšedné fínske meno Nea. Len čo opustila novopečená mamička nemocničné múry, život nielen jej, ale aj jej dvojčaťa sa začal komplikovať. Celá rodina Nízlovcov tak čelí nielen rozchodu Daniely s futbalistom Stanislavom Lobotkom po dva a pol roku, ale aj zdravotné problémy novopečenej mamičky Veroniky. Sestry Nízlové si tak prechádzajú ťažkým obdobím.

,,Aj vás boleli rebrá po pôrode? U mňa je to extrém, keď chcem vstať z postele, vyráža mi dych! Mám pocit, akoby sa sťahovali na pôvodné miesto. Možno je to blbosť, ale mám pocit, akoby ma niekto dokopal...“ pýtala sa Veronika svojich fanúšikov. Tieto bolesti sú pre ňu nepríjemné a kvôli nim si nemôže naplno užívať svoje mamičkovské povinnosti.

Gynekológ Peter Krajkovič pred podobnými ťažkosťami varuje: „V každom prípade, ak má žena takéto ťažkosti, ktoré sa nemenia pri zmene polohy a podobne, určite si to pýta vyšetrenie. Je to určite vec, ktorú môžem odporučiť, návšteva praktického lekára, a zistiť príčinu bolesti, či je za tým chrbtica, alebo ide o iné ochorenie.“ Jedným dychom dodáva, že: „Po pôrode sú bolesti chrbtice bežné, treba však navštíviť odborníka.“ Veronike sú však v tomto neľahkom životnom období nápomocní hlavne jej rodičia a sestra Daniela, vďaka ktorým, svoje bolesti a starosti zvláda určite lepšie.

Je nutná návšteva odborníka

Peter Krajkovič, gynekológ

  • Veľmi ťažko sa dá vyjadriť k tejto téme. Môže to byť niečo vážne, že tá žena zomrie na druhý deň, ale aj úplná banalita, že sa po pôrode narovnáva chrbtica. Veľakrát je to bežná vec, narovnáva sa ťažisko tela, ale na druhej strane za tým môžu byť rôzne ochorenia chrbta, tromembolická choroba, covid a ďalšie ochorenia. V každom prípade, ak má žena takéto ťažkosti, ktoré sa nemenia pri zmene polohy a podobne, určite si to pýta vyšetrenie. Je to určite vec, ktorú môžem odporučiť, návšteva praktického lekára, a zistiť príčinu bolesti, či je za tým chrbtica, alebo sa jedná o iné ochorenie. Po pôrode sú bolesti chrbtice bežné, bolesti medzistavcových priestorov, ktoré vyrážajú do rebier. Nedá sa však na to spoľahnúť, treba navštíviť odborníka, hlavne ak ide o bolesť, ktorá nie je dva tri dni, ale trvá dlhšie.
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, ds

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Novým francúzskym ministrom zahraničných vecí sa stal 38-ročný Stéphane Séjourné.
Šéf francúzskej diplomacie prišiel s novým návrhom: Posilniť by sa mala spolupráca v oblasti európskej obrany
Martin Pospíšil je v kontakte so šéfom zväzu Šatanom.
Craig Ramsay: Pospíšil? Má sa na čo tešiť!
Tomi sa po skončení profesionálnej kariéry dal na trénerskú dráhu.
Tomi Kid rieši veľké nepríjemnosti: Zadĺžený do konca života a to nie je všetko!
ilustračné foto
Foto
Desivá predpoveď brazílskeho Nostradama na rok 2024: Svet sa má ponoriť do... To neznie dobre!
Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Paríž chce zriadiť špecializovanú prokuratúru: Slúžiť má na boj s organizovaným zločinom
Lili hrala za futbalový klub KFC Komárno.
Veľké nešťastie na zápase v Dunajskej Strede: Lili († 17) skolabovala a zomrela! Bolestivé slová tímu
(ilustračné foto)
Požiar v Oščadnici hasiči lokalizovali: Ľudí z hotela evakuovali!
Ilustračné foto
V rieke Tisa našli telá dvoch mužov: Polícia telá vylovila na hraniciach
Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
(ilustračné foto).
Rakúskym colníkom takmer oči vypadli: Na letisku našli... Tomu nebudete veriť!