Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.11.2021 00:00 | PR články
PR článok

Slováci našli spôsob, ako sa ku kĺbovej výžive dostanú zadarmo

Prvé príznaky opotrebovania kĺbov sa objavujú už okolo 30. roku života, čo vedie k postupnému obmedzovaniu športových a fyzických aktivít. Znižuje sa výkonnosť, sebestačnosť a pocit životnej spokojnosti. A nie je to škoda? Ako je však našincom vlastné, našli si na to jednoduché riešenie.

Ako sa to stalo?

NaturaMed, spoločnosť s koreňmi v Nórsku, pôsobí aj na našom trhu. A práve z Nórska k nám prichádza produkt s názvom FlexiMed, ktorý spoločnosť rozdáva zadarmo. Áno, zadarmo. O čo ide? Riešenie je racionálne jednoduché. FlexiMed je produkt, ktorý podporuje nielen kĺby, ale aj kosti a svaly. Obsahuje tiež najčistejšiu formu vápnika z kostí lososa! Áno, to zistili bystrí Slováci aj sami.

,,Nemohli sme si nevšimnúť rastúci záujem o FlexiMed, ktorý rozdávame ako bezplatnú mesačnú vzorku tým, ktorí chcú riešiť svoje problémy s kĺbmi alebo si chcú udržať normálny stav kostí a zubov. Ľudia si FlexiMed objednávajú aj pre jeho priaznivý účinok na svaly. Zdá sa však, že rastúci záujem je spôsobený aj prítomnosťou kvalitného vitamínu D3, ktorý podporuje imunitný systém," komentuje vysoký záujem o FlexiMed Martin Kozelský, generálny riaditeľ spoločnosti.

Čo na to hovoria lekári?

Podrobne sme sa na výrobok pozreli a zistili sme, že skutočne obsahuje 5 mikrogramov vitamínu D3. A práve toto množstvo sa považuje za 100 % potrebnej dennej dávky na podporu imunity. ,,Vitamín D má nezastupiteľnú úlohu pri regulácii metabolizmu vápnika a fosforu. Predstavuje akýsi kľúč, ktorý umožňuje vstup vápnika do kostí, ovplyvňuje vstrebávanie vápnika v tenkom čreve a podieľa sa na dozrievaní kostných buniek," vysvetľuje veľkú súvislosť medzi vitamínom D a vápnikom MUDr. Pavla Trulíková.

Nórsky výrobok je však obohatený aj o vitamín C, ktorý rovnako podporuje imunitu. Prípravok obsahuje 100 % dennej dávky vitamínu C. Tým však superlatívy FlexiMedu nekončia. Na rade je vápnik.

Prečo je kľúčový aj vápnik?

,,Voľný vápnik sa nachádza v krvnej plazme a vo všetkých bunkách tela. Má zásadnú funkciu počas svalovej kontrakcie - v kostrovom, hladkom a srdcovom svale. Pri nedostatku vápnika klesá pevnosť kosti a tá sa stáva krehkou, náchylnou na zlomeniny aj pri pôsobení malej sily. Dostatočný príjem vápnika je problematický pre ľudí s intoleranciou na mliečne výrobky a vegánov, u ktorých by mal byť príjem vápnika vyšší," spomína rizikovú skupinu  doktor Marcel Koch.

,,Podľa najnovších výskumov je pre človeka najužitočnejšou formou vápnika tá, ktorá sa najlepšie zabuduje do kostí. A ktorá to je? Tá z morských rýb." Takto vysvetľuje tajomstvo úspechu nórskeho FlexiMed riaditeľ spoločnosti Martin Kozelský.

Samozrejme, máme pre vás odkaz, po kliknutí na ktorý sa dostanete k produktu zadarmo a bez záväzkov. Jedinou investíciou bude poštovné v hodnote 1,95 eur. Balík vám príde priamo do poštovej schránky. Stačí kliknúť sem.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


cropped view of senior man playing with puzzles
13 zvykov, pri ktorých hrozí zvýšené riziko demencie: Sú celkom bežné! Tomuto sa určite vyhnite
Ilustračné foto
Afganistan zasiahli ničivé záplavy: Hlásia desiatky obetí, počet môže ešte narásť
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Ako dopadlo hlasovanie OSN o posilnení Palestíny? Za toto hlasovalo Slovensko!
Americký prezident Joe Biden
Správa, ktorú potrebujú ako soľ: Biden schválil novú vojenskú pomoc pre Ukrajinu
Na Harryho tvári bolo vidieť, že ho prítomnosť jeho rodiny veľmi teší.
Foto
Harry sa dočkal vrúcnych OBJATÍ od členov rodiny! Nedalo sa prehliadnuť, kto princa NEPODPORIL
Foto
Veľká dráma na úvod MS: Slováci siahali po obrate, no nevyšlo to!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje: Časť Slovenska bude kontrolovať teplomer! Prídeme o úrodu?
Chutný obed uvaríte aj z niektorých polotovarov.
TOP 100 múčnych špecialít: Pozrite sa, ako obstáli bryndzové halušky! Predbehli sme našich susedov?
78. zasadnutie Valného zhromaždenia OSN.
Valné zhromaždenie OSN schválilo prelomovú rezolúciu: To by mohlo zmeniť život Palestíne
Izraelská speváčka postúpila do finále súťaže Veľká cena Eurovízie.
Izraelská speváčka postúpila do finále v Eurovízii: Sledujte, čo sa dialo na pódiu! VIDEO
V nedeľu oslavujeme naše mamy.
Váš Tip
Na oslovenie mamy existuje v slovenčine veľa spôsobov: Ako voláte vašu najdôležitejšiu ženu vy?
Auto skončilo na prednej časti iného vozidla.
Foto
Opitý senior v Topoľčanoch spravil nepochopiteľnú CHYBU: „Odparkoval“ na druhom aute!