Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.11.2021 13:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
FotoVáš Tip

Láske Daniely Nízlovej a futbalistu Stanislava Lobotku odzvonilo: Rozchod tajili vyše dvoch mesiacov!

Veľkej láske je koniec! Daniela Nízlová (35) a futbalista Stanislav Lobotka (26) tvorili pár dva a pol roka.

Aj keď pôsobili ako harmonický pár s rozprávkovým životom, ich vzťah to nevydržal. Dvojica ako jedna z mála párov slovenského šoubiznisu nerobila okolo svojej lásky tajnosti. Zatiaľ čo kedysi sociálne siete pravidelne zaplavovali zamilovanými fotkami, v posledných týždňoch to akosi stíchlo. A dôvod je už teraz jasný. Zaľúbenci si dali zbohom a Daniela s dcérou Lindou zostáva na Slovensku pri rodičoch a sestre Veronike (35), ktorá pred pár dňami porodila dcéru. 

Fotogaléria
13
fotiek v galérii

Vyzerali ako najzamilovanejší pár planéty. Zdalo sa, že prekážkou nebude ani ich veľký vekový rozdiel. Lobotka je totiž od Daniely mladší o deväť rokov. Do náručia si padli iba dva mesiace po tom, čo twiinske skrachoval vzťah s predošlým priateľom. Manželstvo si v rokoch 2010 až 2013 vyskúšala s hudobným producentom Braňom Jančichom, s ktorým vydržala celkovo päť rokov. S futbalistom Stanislavom Lobotkom, to však konečne vyzeralo na šťastný koniec. Pred oltár sa však prekvapivo nedostala, a to ani po tom, čo mu porodila dcérku Lindu. Ich vzťah to napokon nevydržal a Lobotka Novému Času priznal, že už viac netvoria pár: „Je to pravda, ale viac sa k tomu nebudem vyjadrovať, je to súkromie.“

Po futbalistovi potvrdila rozchod aj samotná Daniela: „Je to pravda. Viac netreba písať ani hovoriť. Je to naše súkromie. Prosím o jeho rešpektovanie. Jediné, na čom teraz záleží, je naša spoločná dcérka Linda,“ priznala pre Topky. O problémoch v raji sa však dalo špekulovať už pár týždňov. Zatiaľ čo kedysi obaja zásobovali svojich fanúšikov zamilovanými zábermi, po lete sa akosi spoločné fotky začali z ich sociálnych sietí vytrácať. Posledné záblesky zamilovanosti bolo na nich badať koncom augusta, ale odvtedy nebolo po ich spoločnom živote zachytenom na sociálnych sieťach ani stopy.

Viac od seba ako spolu

Aj keď dvojica vyzerala celý čas viac ako šťastne a do ich života vstúpila ich malá princezná Linda, turbulencie sa predsa len v ich naoko bezproblémovom vzťahu objavili. Náročný časový futbalový harmonogram Lobotku ovplyvnil celú rodinu a Daniela aj s dcérou stále pendlovala medzi Apeninským polostrovom a Slovenskom. Stano totiž hrá za klub SSC Neapol a taktiež za slovenskú reprezentáciu. Spoločné rodinné chvíle tak boli skôr vzácnosťou, čo nedávno priznala aj samotná speváčka. „Po dlhom čase spolu ako rodina na obede a v meste!!! Takýchto dní v roku je málo, preto to máme doslova ako sviatok,“ nechala sa počuť Nízlová, ktorá za Stanom do Neapola lietala väčšinou súkromným lietadlom. Vyťaženého Lobotku tak vídala málo, aj keď spolu žili v luxusom prepchatej vile v Neapole. Spoločnosť jej často robili jej rodičia, ale aj sestra Veronika, ktorá len pred pár dňami porodila dcéru Neu.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nk, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Fotografia z miesta nehody v Malackách.
Dráma na stanici v Malackách: Dieťa zasiahol elektrický prúd, ratoval ho vrtuľník
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruským hackerom sa podaril výnimočný kúsok: Z tohto vláda nebude nadšená
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Na plynové pole zaútočili dronom: Malo to tragické následky
Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie